4

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6870029508"

 

Ukens høydepunkt
Det må vel bli igår og idag, da farmora og tanta til Mia kom til Brumunddal campingen. Det var utrolig godt å se de igjen og snakke sammen, kan ikke huske sist gang vi gjorde det.. Og så stas for de og Mia da å møtes igjen etter så lang tid!♥

Ukens nedtur
Hele uken her har egentlig vært en stor nedtur for meg iogmed vi egentlig skulle vært i Ålesund og dratt hjem imorgen.. Så det har vært ekstra kjipt å se snapper fra venner og babyshoweren til Nathalie som jeg ikke fikk blitt med på..

Ukens film/tv-serie
Det blir OTH! Komt oss nå til sesong 3!

Ukens sang
Denne er så sinnsykt chill, eeelsker den!

Ukens mest leste innlegg
Hvis jeg ikke var gravid.

Ukens blogg
Det var så fine og flinke bloggere som hadde meldt seg på denne gangen at det var faktisk drit vanskelig! Men valget havnet på Malin Hanssen! Designet var helt latterlig fint, hun har fine bilder og innleggene er gode. Har du ikke vært innom bloggen hennes anbefaler jeg veldig at dere gjør det, og det kan dere kjøre HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Skrevet 23.07.2017 kl.21:00. Ligger i kategorien Ukens. 4 kommentarer


8

God morgen alle.♥
Idag har en ny uke startet og det betyr ny ukes blogg påmelding! Det ble godt likt da jeg startet med det forrige uke så derfor vil jeg gjerne fortsette! Alt dere trenger for å være med er å skrive en kommentar om dere er med og husk å legge igjen bloggaddressen! Ukens blogg blir - slik som sist uke - trekt i slutten av uken i "uken som gikk" innlegget og da får du bilde + link i sidemenyen. Ikke så dum måte å få gratis reklame på i en hel uke eller hva


Skrevet 17.07.2017 kl.09:26. Ligger i kategorien Ukens. 8 kommentarer


12

Ukens høydepunkt
At vi fikk tatt oss en liten dagstur til Førde på tirsdag/onsdagen! Det var utrolig koselig å være med og se familien min på fars side igjen.♥ Ikke minst hvor deilig det var å være tilbake i Vestlandet!

Ukens nedtur
Besøksturen til føden i Gjøvik, dere kan lese om hvorfor HER.

Ukens film
Det må bli Vaiana altså, den er så herlig!

;

Ukens sang
Nora Gjestvang - Hvor langt jeg må, heelt avhengig og den går på repeat i hode.

Ukens mest leste innlegg
Dagstur til Førde.

Ukens blogg
Sophie Nan! Hun har ett veldig enkelt design i hvitt & svart, hun skriver veldig bra og har fine, klare, store bilder. Denne bloggen falt jeg helt pladask for! Bloggen hennes finner dere HER.


Skrevet 16.07.2017 kl.20:23. Ligger i kategorien Ukens. 12 kommentarer


7

Hei og god kveld!
Jeg har lyst til å starte å ha "ukens blogg"! Der ukens blogg blir trekt på søndag da jeg har mine ukentlige "uken som gikk" innlegg. Der du får din egen plass i innlegget med hvorfor jeg valgte akkurat din blogg + bilde og jeg kommer til å legge til en spalte eller hva jeg skal kalle det i sidemenyen der du får bilde + link i en hel uke frem til neste ukas blogg er kåret! Og alt dere trenger å gjøre for å bli med er å legge igjen en kommentar om at dere er med! 


Skrevet 10.07.2017 kl.20:11. Ligger i kategorien Ukens. 7 kommentarer


11

Ukens høydepunkt
Torsdag, endelig ble vi ferdig med noe som har tatt veldig på psykisk. Det kjennes godt og befriende, gru-gleder meg til hva som skjer videre.

Ukens nedtur
Hver dag denne uken har vært vanskelig. Jeg får heldigvis sove om nettene, men formen er enda like ille. Følelsene er i en sinnsyk stor og lang berg - og dalbane, noe som merkes av de rundt meg da jeg er ikke akkurat kjent for å klare å holde masken.

Ukens innkjøp
Garnier Nutrisse Truly Blonde L+++ Ultimate Platinum Blonde & Garnier Nutrisse Cream 7 Wheat Blonde. Endelig har jeg den hårfargen jeg vil ha (dere kan se resultatet HER)


Ukens film/Tv-serie
Både jeg og Martin er blitt helt hekta på One Tree Hill! Starter på sesong 2 ikveld.

Ukens sang
TIX - Hakkebakkeskogen 2017, heelt hekta! Teksten er fengende, bassen er digg og sangen er veldig chill.

Ukens mest leste innlegg
Fra mørke brun til gyllen askeblond.


Skrevet 09.07.2017 kl.18:07. Ligger i kategorien Ukens. 11 kommentarer


2

Ukens høydepunkt
Det må bare bli på tirsdagen. Da Mia Catrin hadde omvisning på barneskolen. Stor dag for Sessa og meg som mor, mange blandede følelser rundt skolestart og Mia med skolesekken sin på, hehe! Mer om dagen kan dere lesere HER.

Ukens nedtur
Turen på føden igår var en skikkelig nedtur, og jeg har vært ganske sliten i kroppen i uka som var. Mer om hendelsen kan dere lese om HER.

Ukens innkjøp
Spraytan og forming av bryn!


Dere kan lese om spraytanen HER.

Dere kan lese om forminga av brynene HER.

Ukens film
Fikk kjøpt meg sesong 10 av Supernatural denne uken! Wee, elsker den serien! Men haff, håper de gir seg nå snart altså for den har egentlig gått alt for langt synes jeg. De skulle ha stoppet serien etter 6 - 7 sesong..

Ukens sang

Ukens antrekk
Bursdagsantrekket mitt! Dere kan lese om det HER.

Ukens mest leste innlegg
New in 150617.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 19.06.2017 kl.23:17. Ligger i kategorien Ukens. 2 kommentarer


4

Ukens høydepunkt
Det må bli fredagskvelden! Da vi + ett vennepar dro til ett annet vennepar for å feire Sean som hadde bursdag på onsdag/torsdag. Vi var vel 15 stk der, så det var veldig kjekt! Moret oss veldig masse til tross for at vi ikke var der lengre enn et par timer. Også klart idag - da jeg ligger på 1.plass på topplisten over Ringsaker, det er veldig stas!

Ukens nedtur
Det vil jeg ikke skrive om. 

Ukens innkjøp
Spisestuen min! Tenk at jeg fikk denne for bare 1000,- lappen! Er helt forelsket.♥

Ukens film
Just friends! Uansett hvor mange ganger jeg ser denne synes jeg den er like artig, seriøst - dere må se den!

Ukens sang
Denne er så fin!

Ukens antrekk
Det må antrekket for onsdagen og torsdagen, det kan dere lese mer om HER.

Ukens meste leste innlegg
Antrekk 090617.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 11.06.2017 kl.23:59. Ligger i kategorien Ukens. 4 kommentarer


9

Ukens høydepunkt
Onsdag! Da tok vi en heisatur til Sverige for godishandel og koste oss skikkelig masse!

Ukens nedtur
Det vil jeg ikke uttale meg om.

Ukens innkjøp
Det må bli kameraet & spisegruppen på kjøkkenet!


Bord, stoler - IKEA.

- Nikon D3300 - Elkjøp.

Ukens film
Det må bli gjensynet med Chihiro & heksene!

Ukens sang
DESPACITO!

Ukens antrekk
Topp, skjørt - H&M | Boots - Skopunkten | Øredobber - Glitter.

Ukens mest leste innlegg
Photoshoot 020617.


Skrevet 04.06.2017 kl.22:54. Ligger i kategorien Ukens. 9 kommentarer


6

Ukens høydepunkt
Det blir selvfølgelig lørdagen da vi sammen med ett vennepar og do døtrene deres, + lillebroren min og to kompiser av han, dro til Fiskerly for å bade og etter det dro vil til McDonalds for å spise. Det var skikkelig koselig dag, og så varmt!

Ukens nedtur
At jeg har hatt så vondt i kroppen og følt meg generelt redusert i uken som gikk.

Ukens innkjøp
Sommerklærne til Mia, fant så mye fint til så mye billig! Elsker Outleten H&M har komt med på Maxi!

Ukens film

Ukens sang

Ukens antrekk
Dette antrekket er egentlig for 17.Mai, men det ble ikke publisert før på mandagen forrige uke. Mer om antrekket kan dere lesere om HER.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 29.05.2017 kl.09:43. Ligger i kategorien Ukens. 6 kommentarer


11

Hei og god formiddag!
Mia er i barnehagen, og jeg & samboeren min slapper av i sofaen før jeg skal til sykehuset for å kontrollere at alt er i orden. Det var rundt denne tiden i svangerskapet med Mia jeg ble fryktelig dårlig og vi fant ut at det var fare for at hun kunne komme for tidlig. Alt kjennes i alle fall "i orden" ut, men er fint å få det bekreftet også. Så og si rett etter den sjekken skal jeg på time hos jordmor, etterfulgt et møte på Nav. Så jada, idag er det travelt! Skal være godt å komme hjem igjen og halvveis slappe av mens jeg styrer på for å få det siste på plass. Håper sånn jeg får resten av tinga som står i gamle leiligheten vår & foreldrenes mine. Blir jeg ferdig idag med noe av romma så skal jeg såklart vise dere!

Ellers da så blir dette siste "ukens planer" innlegg for det er jo så kjedelig, haha. I alle fall ifølge meg. Jeg planlegger sjeldent stort ting for uken med mindre det er snakk om noe som må planlegges, forutenom det så tar jeg det som det kommer og gjør det jeg vil når jeg får lyst til det. Så da får jeg heller starte med "uken som gikk" igjen! Den ser i alle fall ut til at de fleste liker å lese, inkludert meg. Ønsker dere alle en kjempe fin uke!

Ukens planer

Mandag:
Mia skal i barnehage - Jeg skal til sykehuset, jordmor & Nav - vaske klær.

Tirsdag:
Mia har fri fra barnehage.

Onsdag:
Mia skal i barnehage - Jeg og mamma skal til legen.

Torsdag:
Mia har fri fra barnehage - Muligens bort med Victoria & Nathalie hvis ikke det var neste uke..

Fredag:
Mia skal i barnehage og i bursdagsselskap - Jeg skal på DPS.

Lørdag:
Ingen planer.

Søndag:
Ingen planer.

Q: Har dere noen spesielle planer for uken?


Skrevet 22.05.2017 kl.10:30. Ligger i kategorien Ukens. 11 kommentarer


8

Hei og god formiddag kjære lesere!
Idag er det ordentlig kaldt ute, men heldigvis er det sol og det verken regner eller snør så da skal jeg si meg fornøyd! Catrin er i barnehage og Martin ligger i sofaen over meg og chillern. Og jeg tenkte å starte med "ukens planer". Litt sånn som "uken som gikk" så skal jeg bare oppsummere ukens planer. Dette er mest for min del og litt for deres. Denne uka her er egentlig litt stusselig, det er ikke så voldsomt mye som skjer og tror ikke vi kommer til å være så veldig sosiale heller. Iogmed på onsdag skal vi skrive leiekontrakten og i helga pakker jeg ned for fult slik at vi kan komme oss fortest inn i nye leiligheta som overhode mulig på mandag for da skal vi få nøkkelen! De driver å pusser opp kjøkkenet litt og skal bytte utgangsdører + legge ei plate under verandaen vår slik at de som bor under ikke får alt støv ned på seg og ikke kan se opp. Så da er det vel litt lov å håpe at vi får nøkkelen før? Hadde vært prima om vi hadde vært så heldige å få nøkkelen allerede på onsdag, da hadde jeg nok hoppet i taket av glede!

Ukens planer

Mandag:
Mia skal i barnehagen - Jeg/Martin skal skylle bilen og forhåpentligvis får vi av alt dipen som er på, fra forrige eier.

Tirsdag:
Mia Catrin har fotografering i barnehagen.

Onsdag:
Mia Catrin skal i barnehage - Jeg og Martin skal bort å skrive leiekontrakt for den nye leiligheta.

Torsdag:
Ringe skolen Mia Catrin egentlig skulle starte på og få de til å ordne skoleplass på en barneskole i Brumunddal (trodde dette var noe man gjorde selv) - Sende inn søknad til Nav.

Fredag:
Mia Catrin skal i barnehagen - Jeg skal på DPS - Mia Catrin skal i bursdagsselskap - vaske klær.

Lørdag:
Vaske klær - Pakke - Sende meldekort.

Søndag:
Vaske klær - Pakke ned for fult.


Skrevet 08.05.2017 kl.11:56. Ligger i kategorien Ukens. 8 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits