8

Hei og god formiddag!
Som jeg har nevnt tidligere så har jeg vært mørk de siste 2 - 3 årene der innimellom så har jeg vært blond for kanskje en måned eller to før jeg har måttet bli mørk igjen. Men siden sen høsten ifjor så ble jeg veldig lei det mørke håret og prøvde å bli blond. Var nesten ferdig med prosessen før jeg sa meg lei og ble mørk igjen. Prøvde på nytt etter jul, og rundt påsketider og tidligere i vår/sommer men jeg verken orket eller klarte å gjennomføre. Så istede for å vente litt og fortsatte så farget jeg meg mørk igjen. Og ikke bare lyse brun eller brun, neida jeg må være mørke brun eller svart for at jeg skal klare å føle meg vel med det. Men helt 100% klarer jeg ikke å være siden jeg vil være blond. Og ikke platina blond, eller mørke blond eller lyse blond - men askeblond. Den fine hårfargen som jeg egentlig er så heldig med å ha. Så denne uken bestemte jeg meg atter en gang for å prøve. Og jammen lyktes jeg på bare to dager!

På bildet over ser dere hvor mørk jeg var (bildene er litt dårlige siden de ble tatt med Iphonen). Jeg hadde brukt L'Oreal Rècital Prèfèrence sin nr.3 Dark brown for å få denne fargen (for ett litt bedre bilde av hårfargen kan dere gå inn HER).  På onsdag dro jeg og Martin på Coop (synes det er billigst å kjøpe bleiking/hårfarge der) og kjøpe bleiking. Denne gangen prøvde jeg en ny type - som regel bruker jeg Depend eller Schwarzkopf (?) sin bleiking, men denne gangen prøvde jeg Garnier sin. Jeg handlet inn to pakker av Garnier Nutrisse Truly Blonde sin L+++ Ultimate Platinum Blonde, der jeg brukte en pakke på ene halvdelen av håret og den andre pakken på den andre halvdelen. Med bleiking så blir håret lysest jo mer bleiking som påføres (synes iallefall jeg). Håret ble lyst latterlig fort, jeg satt makstiden på mellom 30 - 45 minutter (husker ikke helt eksakt) før jeg skylte ut. Jeg ble veldig nervøs på slutten for håret så nemlig veldig rosa ut! Det har jeg aldri opplevd før med bleiking så det skremte meg litt, heldigvis dagen etter når jeg fønet det så var det oransje og ikke rosa.

Igår dro vi nok en tur innom Coop for å kjøpe hårfarge. Havnet med Garnier Nutrisse Cream sin nr.7 Wheat Blonde, og etter at vaskehjelpen var ferdig og Martin lå og sov så utnyttet jeg den tiden til å farge håret. Som vanlig hadde jeg ikke klart å gjøre det her selv fordi jeg blir så fort sliten, men fant ut at så lenge jeg satt på en puff eller krakk så gikk det faktisk greit! Jeg satt med hårfargen mellom 25 - 30 minutter før jeg skylte ut og allerede ble jeg sjeleglad for at jeg valgte akkurat den! For hårfargen var ganske lik hårfargen til Mia når hennes hår er vått, og siden vi har samme hårfarge (jeg har kanskje en nyanse mørkere) så visste jeg at jeg hadde truffet riktig! Våknet opp idag og rettet håret og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Så da er det bare å kure det masse så det blir fint igjen og gå tilbake til å stusse det en gang i halvåret (kan ikke gjøre det oftere for da klippes bort alt det håret mitt har klart å vokst, lol)!

Q:Hva synes dere om resultatet?


Skrevet 07.07.2017 kl.21:00. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer


4

Hei og god morgen!
Våknet opp i 07. - 07.30 tiden, stod opp og begynte å gjøre meg klar til møte kl 09. Frem til det tikket inn en melding om at møtet ble utsatt til kl 12. idag istede. Da tok jeg meg litt lengre tid. Spist brownies til frokost, tok meg tid til å knipse et par bilder til dere slik at jeg kunne komme ut med denne enkle looken! Tenkte først at jeg skulle slå på stor tromma og lage sminkevideo, men det var det ikke nok strøm på kameraet til. Får ta det igjen en annen gang! Denne sminkelooken er kjempe enkel og er perfekt hvis man har litt dårlig tid eller bare ikke orker å ha på seg så forferdelig mye sminke men nok til at man ikke føler at man ser helt zombie ut.

Hud produkter

1. Først starter jeg med GOSH foundation primer classic. Den tar jeg ett tynt lag i hele ansiktet og litt nedover halsen. 2. Jeg bruker Technic foundation fluid i medium farge. Synes den er egentlig ganske dårlig, men den får duge til den blir tom. 3. Til rett under kinnene og på sidene av øynene og øverst i pannen bruker jeg H&M sin Solar Flair Bronzing Powder i fargen Deep Bronze. 4. Til slutt (når jeg har påført øyne og leppe produktene) dusjer jeg ansiktet meg NYX matte finish settingspray.

Øyne og leppe produkter

1.Jeg starter alltid øverst i ansiktet og jobber med videre nedover. Så til øyenbrynene bruker jeg H&M sitt eyebrow kit i fargen Caramel. 2. Deretter tar jeg en strek nederst på øyelokket og det bruker jeg H&M sin kajal til i fargen Jet black. 3. Til vippene bruker jeg BC volumising mascara. 4.Og til leppene bruker jeg BC lip duet sin leppestift i rosa (sto ikke noe om hva fargen het).Skrevet 04.07.2017 kl.10:44. Ligger i kategorien Skjønnhet. 4 kommentarer


6

Hei og god kveld!
På onsdag kl 14.30 hadde jeg min aller første time for spraytan. Jeg var bittelitt nervøs siden jeg aldri har tatt det her før, eller visste hvordan det hele foregikk. Men aller mest gledet meg veldig! Jeg bestilte time hos Beauty by Sandra Enger (Facebook-siden hennes finner dere HER) forrige uke. Hun var ei utrolig pen og søt jente, og hun informerte meg godt om det hele. Fra da jeg kledde av meg - hun sprayet meg - og jeg kledde på meg igjen tok vel kanskje 15 - 20 min? Tviler egentlig på at det var så lenge som 20 minutter, det gikk veldig raskt! Og hun var utrolig flink. Jeg tok den mørkeste fargen hun hadde, og såklart så jeg virkelig ikke ut rett etter - haha! Det så ut som jeg hadde klint meg ut med leire eller no. Men senere på kvelden, i 21. - 22. tiden dusjet jeg for å skylle vekk det overflødige og da jeg kom ut så var fargen mye finere og ser naturlig ut. Jeg er kjempe fornøyd og har bestemt meg for at dette kommer til å bli gjort ca 1 gang i måneden. 

Herreminhatt, at jeg ikke startet med å gjøre dette her istede for solarium?! Alle de tusenlappene gjennom årene da som hadde blitt spart hadde jeg heller tatt spraytan.. Blir rett og slett trist av tanken.. Jaja, bedre sent enn aldri!

Q: Har dere tatt spraytan før?


Skrevet 16.06.2017 kl.21:32. Ligger i kategorien Skjønnhet. 6 kommentarer


10

Hei!
Klokken 12. idag hadde jeg time hos søte Vilde hos Hvil Vingene Dagspa (nettsiden deres finner dere HER) i Hamar. Jeg dro dit for å gjøre noe som jeg ikke har tatt meg råd til å gjøre, og for å fikse på noe som jeg har vært missfornøyd med i maange år nå. Nemlig øyenbrynene mine.

Jeg hadde veldig fine og fyldige øyebryn naturlig, jeg tenkte aldri noe spesielt over dem men var veldig fornøyd. Men likevel, iløpet av de to siste årene på ungdomsskolen så ble det så veldig populært å nappe øyenbryna sine.. Så tilslutt ga jeg etter å nappet jeg også. Det skulle jeg aldri ha gjort for jeg har ikke vært 100% fornøyd med brynene mine siden.. Om noe som helst så har de bare blitt verre og verre med årene. Så idag tok jeg til mot og fikk heldigvis time en liten halvtime etterpå. 

Jeg hadde ingen forventninger eller store håp om mirakler for øyenbrynene mine da jeg kom dit. Egentlig forventet jeg å bli fortalt at de ikke kunne fikse på dem iogmed de er så tynne, og om jeg måtte spare. Noe som hadde vært veldig surt iogmed brynene mine har ikke vokst mer iløpet av de siste 2 årene.. Heldigvis for meg ble det litt redning likevel! Iogmed brynene mine er så tynne og lite fyldige som de er, så var det ganske så begrensa hva hun kunne gjøre. Men hun vokset og nappet dem sånn at de har form. Nå ser det jo ut som om de er nesten venner (haha)! Vi valgte å ikke farge brynene iogmed jeg har så mørk farge naturlig. 

Jeg er så fornøyd og gleder så mye til å sminke meg imorgen! Haha, blir en helt ny verden det her for meg! Føler øynene mine ble så mye mer åpne også når de fikk form og alle uønskede hår ble tatt bort. Det eneste jeg angrer på ved det her er at jeg ikke har gjort det tidligere!


(Vennligst ignorer sminkerestene fra gårsdagen!)


Skrevet 12.06.2017 kl.18:23. Ligger i kategorien Skjønnhet. 10 kommentarer


8

Hei og god dag!
Okei dere, jeg trenger virkelig hjelp. Jeg har vært brunette i nesten to år sammenhengende, der jeg avogtil har bleiket håret blondt. Men har ikke klart å beholde det blonde håret lenger enn et par uker. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på trangen til å bli mørk igjen men er litt usikker. Planen nå var å kure og få en fin frisyre på håret og la det vokse ut. Men jo lenger tiden går blir trangen til å bli mørk igjen større. Jeg føler meg mest "meg" med blondt hår, men samtidig trives jeg aller best med mørkt hår. Så, HJELP! Hva synes dere? Det bildet til venstre under er for ca 2-3 år siden (vennligst ignorer den fæle kanten mellom extensionet og håret mitt.. Haha, at jeg turte å gå ut sånn offentlig!), mens det bilde til høyre ble tatt ifjor høst da jeg hadde svart hår + extensions. Blir jeg til å farge meg mørk igjen nå så skal jeg ha mørkebrun riktig nok, ikke svart.

Q: Hva synes dere at jeg kledde best?


Skrevet 07.06.2017 kl.17:18. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer


6

Hei og god dag kjære lesere.

Kl 11 var jeg på plass i frisørstolen hos B-Town Beauty og fikk håret redda bittelitt. For 1-2 uker siden bestemte jeg meg for å prøve å stusse håret mitt selv og det ble forferdelig hakkete og alt for kort enkelte plasser. Så Hilde fikk redda sveisen litt, men må tilbake om et par måneder når håret har vokst litt for å forme det litt mer. Men nå går det iallefall ann å ha det ned uten å føle meg helt forferdelig.


Skrevet 01.06.2017 kl.15:50. Ligger i kategorien Skjønnhet. 6 kommentarer


8

Hei og god kveld kjære lesere!
Jeg visste sånn ca ikke hva jeg ville blogge om nå, men blogge det skal jeg! Har ca tre lagrede innlegg i arkivet; Ett antrekk, ett om Instaen min og en sånn liste greie. Men ingen av de falt helt i smak å dele akkurat nå. Nei, nå vil jeg dele min frustrasjon over det dyrebare håret mitt.

Siden jeg var 13 år har jeg bleiket håret platina og så farget det til mørke brunt/ svart. Jeg har også vært litt crazy og hatt andre farger som rød, blå og mørke lilla. Og senest i slutten av april i år farget jeg håret med Colorista sin washout i lilla. Jeg har svidd av håret mitt mange ganger, men det har aldri vært så ille som det har vært nå de siste 5 årene ca. Sist gang jeg hadde naturlig langt hår var i 2012/2013. Jeg elsker extensions, men håret mitt tåler det ikke etter en lengre periode. Så spare til langt hår er ett must da jeg ikke klarer å føle meg komfortabel med kort hår. Det korteste jeg noen gang har hatt ser dere på bilder rett under her! Fy søren så deilig det var å ha så kort hår, følte meg fantastisk fin de første ukene (som vanlig)! Men etter det så følte jeg meg helt forferdelig.

Aldri, aldri, aldri, aaldrii skal jeg ha så kort hår igjen! Klipte meg å kort etter at håret ble heelt ødelagt av bleiking (høhø) høsten 2015. Jeg liker å tro at jeg har vært sånn halvveis flink med håret mitt siden, men mtp hvor lengden på håret mitt så sier det vel kanskje motsatt. HE-HE. Bare de siste 7 månedene har jeg farget eller bleiket håret til 8 ganger!! Det er faktisk helt vanvittig! Fikk faktisk litt sjokk nå når jeg telte det opp.. Og nå, hva skjer nå? Nå har jeg hatt platina farget hår i ca 2 måneder og nå vil jeg ha tilbake den originale hårfargen min. Så planen er å stripe det og så stusse det. Sistnevnte trengs i alle fall da jeg prøvde for første gang å stusse håret mitt selv igårkveld. HAHA, det er så hakkete at det er nesten flaut! Men heldigvis vises det ikke så bra idag. Tror jeg da..


- Bildet er fra 17.Mai.

Q: Flere enn meg som er håpløse med håret sitt?


Skrevet 25.05.2017 kl.21:03. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits