8

Hei!
Beklager for lite blogging igår! Det var egentlig ikke meningen, men jeg sovnet kort tid etter at Mia hadde lagt seg. Og var så vidt jeg våknet godt nok opp til å gå i dusjen og etter det var det rett i seng igjen. Så svarene fra spørsmålsrunden skulle egentlig komme ut igår, men iogmed jeg sovnet så tidlig så ble det ikke noe av. Men håer ikke det gjør så veldig mye at de kommer ut nå istede!

Svarene fra spørsmålsrunden

Er du fra dala?
- Nei, hit flyttet jeg i slutten av Mai ifjor. Født i Bergen og oppvookst i Namsos/Ålesund, men har bodd i Ålesund de siste 10 årene ca før jeg flyttet hit.

Kjenner du Ingeborg?
- Nei, jeg gjør nok desverre ikke det.

Hva gjør du på fritiden?
- Har barn så mye av fritiden går til hun. Men ellers liker jeg å blogge, og være med venner så mye som jeg får til. 

Jobber/studerer du?
- Nei, akkurat nå er jeg hjemmeværende.

Hva skal hete?
- Regner med du kanskje mente den lille i magen? Det vet vi ikke enda! Har funnet et par navn vi liker, men må få kjøpt navnbok og finne litt flere forslag. Er det en ting jeg virkelig ikke ser noe poeng i er å finne ett navn som barnet SKAL hete. For det gjorde jeg med Mia, men straks hun kom passet hun ikke navnet i det hele tatt! Så etter et par dager uten navn så ble det Mia, for det passet helt perfekt til hun.

Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har blogget siden jeg var rundt 10 års alderen, men denne bloggen opprettet jeg i Mai.

Er blondt hår det du liker best ved deg selv?
- Ja, jeg elsker blondt hår! Men samtidig så klarer jeg ikke å ha blondt hår så lenge håret er over skuldrene. Av en eller annen grunn så må håret da være mørkt.

Hva er det som driver deg til å blogge?
- Alltid elsket det! Jeg elsker å ta bilder, og dele hverdagen og andre ting som jeg ellers finner interessant. Jeg har prøvd mange ganger å slutte med å blogge men det går bare ikke, savner det alt for fort og for mye! Og selvfølgelig hjelper det veeldig på motivasjonen å få søte og gode kommentarer fra lesere! Det er veldig hyggelig!

Var graviditeten planlagt?
- Ja, det var den.

Hvorfor farger du håret ditt hele tiden?
- Fordi jeg klarer ikke å være tilfreds med håret når det er så kort som det her. Må ha det mørkt når det er over skuldrene, men straks jeg ser ei jente med ett sinnsykt fint blondt hår måå jeg ha det blondt selvom jeg vet såå godt at jeg ikke klarer det i lengden. I alle fall ikke før håret er under skuldrene!

Har du noen gang hatt kontakt med barnevernet?
- Nei, det har aldri vært ett behov.


Skrevet 14.06.2017 kl.12:40. Ligger i kategorien Q&A. 8 kommentarer


4

Hei!
Om ikke lenge drar vi til skolen Mia skal starte på der vi får en omvisning og hun får hilse på lærerne sine og sett klasserommet sitt. Føler meg så spent, haha! Blir så fælt å se hvor stor Mia er da, der hun sitter på en skoleplass. Huff.. Haha, det er jo egentlig ikke huff! Det er jo bra at hun blir større, og dette er kjempe stas! Men guri, mammas lille prinsesse..

Nei, nå må jeg gi meg før jeg blir for sentimental og begynner å gråte her! Over til overskriften; Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Kan faktisk ikke huske sist gang jeg har hatt en spørsmålsrunde på en blogg, det må være et par år siden nå.. Så spørr meg om hva enn dere måtte lure på, og så ser jeg ann hvor mange spørsmål som har tikket inn til ikveld og kanskje svarer allerede da. 

Q: Hva lurer dere på?


Skrevet 13.06.2017 kl.13:10. Ligger i kategorien Q&A. 4 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits