6

Hei og god kveld!
Martin er ute med guttene og Mia er flink og stor jente å rydder rommet sitt på egenhånd før hun skal legge seg. Jeg fikk litt hjelp av Michael ista med å løfte ned alt skittentøyet, så endelig fikk jeg satt på en vask. Så da har jeg ca 3 timer på meg før jeg må ned og hente de nyvaska klærne og sette på ei maskin til. På de 3 timene skal jeg se på Grease, rydde litt, henge opp jakker og slappe av med blogg lesing og noe snacks.

Ellers da tenkte jeg å vise dere bildene som ble tatt av Mia Catrin når det var fotografering i barnehagen. Synes bildene var så utrolig fine og Mia ser så stor ut! Synes det vises spesielt godt på disse bildene! Hun ser liksom ikke ut som ett barnehagebarn lenger, men ett skolebarn.  Både gleder og småknuser mammas hjerte.♥

Barnehage fotograferingSkrevet 10.06.2017 kl.20:13. Ligger i kategorien Photoshoots. 6 kommentarer


15

Hei og god kveld!
Nå skal jeg og sææresten kose oss med Aliens og godteri før vi legger oss. Vi skulle egentlig starte på Aliens maraton igårkveld, men det ble så sent før vi la fra oss pcene så vi tar det heller igjen idag!

Ellers da så tenkte jeg å vise dere de få bildene jeg tok tidligere idag med det nye kameraet mitt. SÅ utrolig deilig ha denne kvaliteten på bildene igjen at jeg nesten gråter av glede! Idag kom også kontrollen som jeg bestilte på onsdag så da blir det antrekksbilder imorgen, gleder meg!Q: Hva synes dere om bildene?


Skrevet 02.06.2017 kl.22:29. Ligger i kategorien Photoshoots. 15 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits