2

God dag alle.♥
Idag var egentlig planen å stå opp grytidlig og legge meg ute i sola og bli svart igomed jeg har skille på ene låret mitt av kjole kanten da jeg satt med bena i kryss mens vi var på besøk. Ser ikke så voldsomt fint ut når det vises så godt som det gjør. Det irriterer meg grenseløst da jeg hater skiller forutenom bikini skiller..Men det er veldig overskyet så vet ikke om det er særlig vits i å gjøre det.. I tillegg så våknet jeg opp i panikk da jeg kom på at vaskehjelpen skulle komme idag. Så da stod jeg og Martin opp litt raskt og satt igang med å rydde og få ting unna gulvet. Hadde egentlig ikke trengt å skyndte oss så mye siden hun kom 1 & 1 halvtime etter vi trodde hun skulle komme, men da fikk vi iallefall ryddet her da! Haha, var på tide. Farlig når ikke Mia er hjemme for da blir vi så hinsides late.

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal gå og lage meg noe mat eller ikke da jeg enda ikke har fått i meg frokost, og Martin driver å mekker på Playstation 2 som han fant igår, hadde vært så gøy hvis han hadde fått den til å funke! Tenk så mange artige spill vi kunne kjøpt da! "Krysser fingrene" Ellers da så tenkte jeg å vise dere duppedittene og sminka jeg kjøpte igår, alt dette ble rett under 1200,- Det er ikke så ille!

Elf lipliner - Vita | Ekstra USB porter til pc & selfiestick - Clas Ohlson | Asus nettbrett - Power.

- Bildet er egentlig liggende, men det nektet det visst når det ble opplastet!


Skrevet 21.07.2017 kl.13:30. Ligger i kategorien NewIn. 2 kommentarer


8

Hei og god kveld!
Når Martin byttet over til nettverkssimkorte tidligere idag fikk jeg en melding fra Vipps om at bestemor hadde sendt meg 1000,- Seriøst, jeg har verdens snilleste besteforeldre som gjør sånne type ting bare fordi. Håper jeg har muligheten til det med mine barnebarn.

Anyways, ista kjørte Martin meg til Maxi der jeg fikk kjøpt meg nytt undertøy & nye kjoler iogmed jeg har vokst ut av alt (igjen). Håper jeg får til å vise dere kjolene litt bedre i antrekksinnlegg snart, formen må bare bli litt bedre først!

Kjoler - Bik Bok | Undertøy - Cubus.


Skrevet 13.07.2017 kl.22:00. Ligger i kategorien NewIn. 8 kommentarer


11

Hei!
Igår da jeg sjekket postkassen var det en liten haug med pakker! Der fikk jeg iblandt noe av undertøyet som jeg bestilte (spent å se om noe av det passer etter barnet har komt og jeg har fått trent en stund), sminkekostene, dekselet og bodyen til den lille! Leveringstiden var heller ikke så ille da jeg bestilte det her den 06.juni, så 2 uker da.

Bodyen er jeg usikker på om hun kommer til å ha den så veldig lenge, sminkekostene gleder jeg meg veldig til å prøve ut imorgen og dekselet er jeg kjempe fornøyd med! Alt er bestilt fra Wish.

Q: Flere som har fått pakker i posten?


Skrevet 20.06.2017 kl.14:46. Ligger i kategorien NewIn. 11 kommentarer


6

Hei og god formiddag!
For et par uker siden meldte jeg meg på en konkurranse hos Charlotte (bloggen hennes finner dere HER), og den vant jeg utrolig nok! Jeg som aldri har vunnet noe som helst da dere! Kan tenke der jeg ble ordentlig glad da hun publiserte vinneren på bloggen sin! Og nå denne uken så kom endelig den  sinnsykt fine fotlenken som jeg vant fra Korspaahjerte (link til nettsiden deres finner dere HER)! Jeg er helt forelsket i fotlenken, den er så utrolig fin! 

Fotlenke - Korspaahjerte.

Q: Hva synes dere om fotlenken?


Skrevet 17.06.2017 kl.13:04. Ligger i kategorien NewIn. 6 kommentarer


19

Hei og god morgen!
Igårkveld dro jeg, mamma og Victoria bort på CC stadion der de hadde nattåpent.Vi kom dit i 22. tiden og det var overraskende nok ikke så mange der. Atså, det var en del mennesker men du måtte ikke stå lenge i kø eller det føltes ut som om du kveltes. Så det var veldig kjekt! Fikk bursdagspenger av mamma også så da handlet jeg faktisk med meg noe hjem! Litt mer klær så jeg overlever denne sommeren med gravidmagen litt mer, og to bokser med løsnegler (elsker de fra Apoteket!).

Snekkershorts (?) - H&M.

T-shirt - H&M.

Kjole - H&M.

Mammabukse - H&M | Løsnegler - Apoteket.

Q: Hva synes dere om innkjøpet?


Skrevet 16.06.2017 kl.10:06. Ligger i kategorien NewIn. 19 kommentarer


5

Hei og god kveld kjære lesere!
Da jeg og mamma var på IKEA på tirsdag kjøpte jeg meg skrivebord og stol, for det dreper ryggen og nakken min å sitte i sofaen x antall timer om dagen for å gjøre blogger-arbeid. Så idag fikk jeg det endelig opp og jeg er så fornøyd til tross for at jeg syntes aller først at skrivebordet var alt for bredt. Fått også lagt på pelsteppe på stolen og fått litt pynt på skrivebordet så nå ser det så koselig ut! så under har dere "blogger kroken" som Martin så fin la på navnet.

Falkhøjden arbeidsbord & Snille arbeidsstol - IKEA.Igårkveld la jeg også ut en annonse etter spisestue med minst 6 stoler på to forskjellige salgsgrupper på Facebook, og et par timer etterpå var det noen som svarte med en veldig fin spisestue til bare 1000,- Og tidligere ikveld hentet Martin & Nick Kenny den! See å fin den er da! Både jeg og mamma ble helt lamslåtte over hvor fin den var i virkeligheten! Missforstå meg rett - jeg synes den så fin ut på bilde og for bare 1000,- tenkte jeg at ja da har vi alle fall noe frem til vi kjøper oss noe nytt. Men allerede når de begynte å løfte stolene inn tenkte jeg bare at "hell noo, denne spisestua skal jeg ha!" Og for bare 1000,- da dere! Det er jo ett skikkelig røverkjøp!

Spisestue - privat selger.

Q: Hva synes dere?


Skrevet 08.06.2017 kl.21:55. Ligger i kategorien NewIn. 5 kommentarer


17

Hei og god kveld!
Da vi var i Sverige forrige uke så var vi innom Dollar Store. Der har det jo utrolig masse til en ganske billig penge! Som en svensk Europris (det er vel kanskje det å?)! Blant annet fant jeg sminke og da selvfølgelig måtte jeg hamstre inn bittelitt (*kremt*). Finner ikke akkurat så billig sminke i Norge..

2pk Eyelinere, sminkekoster, mascara, eyeshadow palette, 2 stk beauty blenders, matte powder, 2 stk concealere, foundation, highlightstick - Dollar Store.


Skrevet 05.06.2017 kl.22:27. Ligger i kategorien NewIn. 17 kommentarer


7

Hei og god kveld!
Igår fikk jeg endelig kjøpt kjøkkenmøbler! Og det var jammen ikke enkelt dere. Bordet var greit, men stole?! Å fytti katta, IKEA på sitt beste. Både jeg og samboeren ble så frustrerte over stolene at vi ga opp. Og tidligere idag fikk jeg opp ene stolen og den andre hjalp Nick Kenny meg med. Var så godt å ha en skikkelig spisegruppe som vi kan spise mat på, slipper vi å sitte ved sofaen. Fikk også på plass ett fat og to krukkene som ble kjøpt da vi var i Sverige og fylte de opp med marengs, synes det ble koselig!

Bord, stoler - IKEA.


Skrevet 03.06.2017 kl.18:45. Ligger i kategorien NewIn. 7 kommentarer


11

Hei og god formiddag alle sammen!
Mia er i barnehagen, Martin er på kurs & jeg er så og si akkurat ferdig stelt. Dagens planer er å vaske ferdig kjøkkenet og pakke ut alt av kjøkken utstyr og få det på plass, prøve å rydde så mye som mulig av alt det andre rotet etter innflyttningen også + vaske klær. Men aller først skal jeg leke litt med en tidlig bursdagsgave jeg kjøpte meg igår!

Etter jeg var ferdig hos B-Town Beauty igår litt før kl 11.30 gikk jeg rett til Elkjøp og der plukket jeg med meg Nikon D3300 kamera. Wii! Har siklet, drømt og grint etter ett ønske om ett nytt og ordentlig kamera siden jeg solgte mitt forrige speilrefleks og kjøpte meg en mini "speilrefleks" som var så elendig mtp hva jeg var vandt med..Kjennes ut som det er en drøm som har gått opp i oppfyllelse!♥ Den lille fotografen i meg begynner å blomstre mer og mer for hvert minutt som går og allerede etter dette innlegget skal jeg gå og teste det ut litt! Har også kjøpt meg trådløs kontroll, så da blir det mye enklere å ta antrekksbilder f.eks fremover. Krysser fingrene for at det kommer i posten idag!

Nikon D3300 AF-P 18-55 Kit - Elkjøp.


Q: Hva slags kamera har du?


Skrevet 02.06.2017 kl.11:25. Ligger i kategorien NewIn. 11 kommentarer


5

Hei og god dag kjære lesere!
Klokken 10.45 var jeg hos DPS Hamar og nå har jeg bare ca 5 timer igjen så er jeg ferdig med utredningen! Skal bli så godt å kunne ta ordentlig sommerferie da utenom den ene kontrollen hos jordmor eller fastlegen en gang i måneden. Ikke minst skal det bli godt å få noe svart på hvitt på hva jeg faktisk har. Jeg regner med at jeg har depresjon, men det er jo så mange typer! Etter så mamge år skal det bli godt å få svar.

Når timen var ferdig dro vi videre til Maxi. Der har de åpna en liten H&M Outlet butikk, så da fikk Mia en liten shopping på sommerklær! For det har hun ikke så mye av iogmed været og temperaturen har vært så skiftendes. Men nå er vi straks i Juni, da må jo sommeren bare komme for fult! Etter H&M var vi så sultne at vi dro innom CC i Hamar og spiste lunsj/ tidlig middag på Burger King. Har ikke spist på BK på snart ett år, og det var ikke såå godt som jeg husket - haha! Så det blir nok lenge til neste gang. Før vi dro helt hjem tok jeg meg en liiten tur innom Vita for å kjøpe hårfarge, men endte opp med å la være og vente til jeg får komt meg til frisør. Noe shopping ble det på meg og Martin da; han fikk seg en ny parfyme og jeg kjøpte meg en hårkus av Lee Stafford som var på tilbud til 99,-  og Smilelab tannbleiking! Tenkte det var gode kjøp iogmed hårkuren jeg har er snart tom og Smilelab har jeg hatt lyst til å prøve i flere år nå men aldri tatt meg råd til å kjøpe! Så det gleder jeg meg masse til å prøve ut enten senere ikveld om jeg klarer, eller imorgen.

Akkurat nå ser jeg og Mia på Den Gode Dinosaur og koser oss med noe godt å spise.♥ Resten av dagen skal gå til avslappning før jeg drar senere ikveld med Victoria bort til leiligheten der hun skal hjelpe meg med å få den vaska ned. Hun er helt latterlig snill som tilbød seg å hjelpe til, den jenta er virkelig god tvers gjennom!♥

Kjoler, tightser, topper, shorts,njumpsuit & pysj - H&M.


Smilelab, Police parfyme & Lee Stafford hårkur - Vita.

Q: Har dere shoppet noe idag?


Skrevet 26.05.2017 kl.16:01. Ligger i kategorien NewIn. 5 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits