1

God kveld!
Da har jeg bestemt meg for å gå tilbake til Nouw.com da jeg liker bedre å blogge der. Aner ikke hvorfor, men jeg slapper så sinnsykt mye mer av når jeg blogger der enn her på Blogg.no.. Bloggen er iallefall importert, så alle innlegg jeg har kommet ut med her ligger nå også på bloggen min der. For å komme til den "nye" bloggen min kan dere trykke HER eller følge den på Bloglovin HER. Håper dere vil følge meg videre.♥


Skrevet 24.07.2017 kl.23:47. Ligger i kategorien Blogg. �n kommentar


4

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6870029508"

 

Ukens høydepunkt
Det må vel bli igår og idag, da farmora og tanta til Mia kom til Brumunddal campingen. Det var utrolig godt å se de igjen og snakke sammen, kan ikke huske sist gang vi gjorde det.. Og så stas for de og Mia da å møtes igjen etter så lang tid!♥

Ukens nedtur
Hele uken her har egentlig vært en stor nedtur for meg iogmed vi egentlig skulle vært i Ålesund og dratt hjem imorgen.. Så det har vært ekstra kjipt å se snapper fra venner og babyshoweren til Nathalie som jeg ikke fikk blitt med på..

Ukens film/tv-serie
Det blir OTH! Komt oss nå til sesong 3!

Ukens sang
Denne er så sinnsykt chill, eeelsker den!

Ukens mest leste innlegg
Hvis jeg ikke var gravid.

Ukens blogg
Det var så fine og flinke bloggere som hadde meldt seg på denne gangen at det var faktisk drit vanskelig! Men valget havnet på Malin Hanssen! Designet var helt latterlig fint, hun har fine bilder og innleggene er gode. Har du ikke vært innom bloggen hennes anbefaler jeg veldig at dere gjør det, og det kan dere kjøre HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Skrevet 23.07.2017 kl.21:00. Ligger i kategorien Ukens. 4 kommentarer


1

God kveld!♥
Litt etter kl 12 tidligere idag så gikk vi alle tre ute i hagen og la oss der for å nyte sola. Mia tok med seg tusjer, blader og leker så hun hadde noe å syssle med og jeg og Martin lå og prata mens vi prøvde å få litt mer farge på kroppen. Vi klarte å være ute i sola i kanskje en halvtime før vi rømte inn igjen. Haha! Det var bare alt for varmt og null bris så da gikk det bare ikke.. Vaskehjelpen kom også kort tid etter så etter vi hadde dusjet og stelt oss for dagen så dro vi til "Brumunddal campingen" og har vært der frem til litt før kl 23.

Farmora og tanta til Mia kom dit tidligere ikveld og skal være der til imorgen, noe som er skikkelig koselig iogmed vi har ikke sett farmoren hennes siden jul og tanten hennes fikk hun sett i påska. Men det begynner jo å bli en liten stund siden det også.. Så da blir det en tur til campingen imorgen også, kos!♥ Nå har Mia Catrin lagt seg, og straks innlegget her er ute så skal jeg og Martin legge oss også med OTH på skjermen. 

Q: Hva har dere gjort idag?


- Tok egt ett kjempe fint bilde av oss alle tre, men nippelen sneket seg ut av bikinien så da dropper jeg å poste det, heh..


Skrevet 22.07.2017 kl.23:48. Ligger i kategorien Livet. �n kommentar


2

God formiddag alle.♥
Igårkveld dro jeg og Martin til Koigen for en liten gåtur. Fælt å si det, men jeg tror ikke vi har gått tur siden ifjorhøst da vi startet å være med hverandre.. Veldig koselig var det og så fint det er på Koigen! Tror vi skal ta oss en liten gåtur der senere ikveld også bare at denne gangen tar vi også med oss Mia da hun har komt tilbake!♥Skrevet 22.07.2017 kl.13:47. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


2

God dag alle.♥
Idag var egentlig planen å stå opp grytidlig og legge meg ute i sola og bli svart igomed jeg har skille på ene låret mitt av kjole kanten da jeg satt med bena i kryss mens vi var på besøk. Ser ikke så voldsomt fint ut når det vises så godt som det gjør. Det irriterer meg grenseløst da jeg hater skiller forutenom bikini skiller..Men det er veldig overskyet så vet ikke om det er særlig vits i å gjøre det.. I tillegg så våknet jeg opp i panikk da jeg kom på at vaskehjelpen skulle komme idag. Så da stod jeg og Martin opp litt raskt og satt igang med å rydde og få ting unna gulvet. Hadde egentlig ikke trengt å skyndte oss så mye siden hun kom 1 & 1 halvtime etter vi trodde hun skulle komme, men da fikk vi iallefall ryddet her da! Haha, var på tide. Farlig når ikke Mia er hjemme for da blir vi så hinsides late.

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal gå og lage meg noe mat eller ikke da jeg enda ikke har fått i meg frokost, og Martin driver å mekker på Playstation 2 som han fant igår, hadde vært så gøy hvis han hadde fått den til å funke! Tenk så mange artige spill vi kunne kjøpt da! "Krysser fingrene" Ellers da så tenkte jeg å vise dere duppedittene og sminka jeg kjøpte igår, alt dette ble rett under 1200,- Det er ikke så ille!

Elf lipliner - Vita | Ekstra USB porter til pc & selfiestick - Clas Ohlson | Asus nettbrett - Power.

- Bildet er egentlig liggende, men det nektet det visst når det ble opplastet!


Skrevet 21.07.2017 kl.13:30. Ligger i kategorien NewIn. 2 kommentarer


5

God kveld alle!♥
Med en lignende Lille My hårtopp, 95% usminket ansikt, gravid kropp og slaske klær startet jeg med Youtube igår. Har ikke peiling på hva jeg skal youtube om iogmed jeg er helt fersk på det er, så hvis dere har tips så skrik gjerne ut! Tar imot all tips med ett sinnsykt stort takk.♥


Skrevet 20.07.2017 kl.23:01. Ligger i kategorien Videoblogg. 5 kommentarer


2

God kveld alle!♥
Denne dagen startet ganske tidlig da vi begge stod opp kl 08. og gjorde oss klare for ett møte kl 09.30. Som gikk utrolig og var faktisk veldig koselig. Vil ikke fordype meg så mye om hva møtet gjaldt men godt er det å få hjelp til enkelte ting som vi/jeg ikke vet helt hvordan jeg skal håndtere. Etter møtet dro vi videre til CC der jeg kjøpte litt duppeditter og en lipliner. Etter det kjørte vi litt rundt omkring i Hamar og begynte egentlig å kjøre hjemover. Men da vi kom til der vi skal ta av til Brumunddal så kjørte vi bare videre. Endte opp i Øyer der vi besøkte mormoren og morfaren til Martin, veldig koselig iogmed jeg ikke har møtt de før, også dro vi til gamlehuset til moren hans der han skulle gå over ting og se om det var noe han ville ha før alt ble gitt bort/kastet. Når vi var ferdige der tok vi turen innom Lillehammer før vi dro tilbake til Lillehammer. Gikk litt rundt på Strandtorget (?) og var en liten tur innom både Elkjøp og Expert.  På vei hjemover stoppet vi innom Deli der vi kjøpte hver vår burger + brus og litt godis for kvelden. 

Resten av kvelden kommer til å gå til avslappning, serie titting og kose meg med den nye duppeditten min, viser dere innkjøp senere ikveld hvis jeg rekker! Håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fin kveld videre, så kommer videobloggen ut om ikke så alt for lenge!

Q: Hva har dere gjort idag?


Skrevet 20.07.2017 kl.18:48. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


6

God dag alle!♥
Okei, nå gjør jeg noe som jeg synes er driit skummelt og ikke har gjort på gudene vet hvor lenge.. Nemlig å lage en videoblogg! Den kommer ut imorgen (hvis jeg får til den fordømte redigeringa..), så håper jeg ikke blir gjort narr av for mye! Ellers så tenkte jeg å tipse dere om 3 av mange bloggere som jeg følger og leser bloggene til nærmest daglig! Liker alle disse bloggene på hver sin måte også er de så sinnsykt fine å da! Jeg er alltid på utkikk etter nye bloggere å følge så har dere noen som dere synes er utrolig bra så slenge gjerne en link i kommentarfeltet!


Christina Lærgreid

Hun er ei jente på 20 år fra Gjøvik. Hun er ei pen jente og virker utrolig tøff som klarte å gå imot sin hele familie og brøt med Jehovas vitner, hun er ikke redd for å blogge om hva som skjer i hennes liv og blogger om mye interessant, spennende og artig. Bloggen hennes fanget meg med engang, elsker slike bloggere! Jeg finner masse inspirasjon her!  Bloggen hennes finner dere HER.

Anna Rasmussen

Bedre kjent som "Mamma Til Michelle", tror hele Norge vet hvem hun er? Ei jente i tidlig 20 årene (tror hun er 21?), som er trebarnsmor og blogger om sin hverdag og er veldig åpen om livet sitt. Bloggen hennes begynte jeg å følge nå nylig faktisk, iogmed jeg har prøvd å følge hun flere ganger tidligere men hun kom så ofte med syte innlegg over morsrollen osv at jeg orker bare ikke. Likevel er det noe som trekker meg tilbake etter tid og stund. Hun er jo veldig flink i jobben sin, tar fine bilder og er en utrolig god mor for sine tre barn! Bloggen hennes finner dere HER.

Marthe Borge

Denne herlige solstråla på 24 år har jeg fulgt i mange år! Kan faktisk ikke huske når jeg startet å lese bloggen hennes, Mia var i alle fall liten! Hun blogger om hverdagen, mat, antrekk og kommer mange gode tipse innlegg om alt mulig! Blir alltid i så godt humør av å lese bloggen hennes da hun er utrolig flink til å holde en god stemning på bloggen sin. Bloggen hennes finner dere HER.

Q: Leser dere noen av disse bloggene?


Skrevet 19.07.2017 kl.16:49. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer


6

God dag alle.♥
Vi stod opp for rundt en halvtime siden og så langt har vi ikke gjort noe annet enn å kledd på oss og satt oss i sofaen. Hva denne onsdagen har å by på vet vi ikke enda men jeg tipper det blir blogg - spilling - OTH - McDonalds som det har vært de siste tre dagene. Å ha "husarrest" er så kjedelig at dere aner ikke. Glad er jeg i alle fall for at jeg får lov til å være hjemme, selvom det hadde heller ikke vært så dumt med sykehus mat. Bare jeg som synes det er innmari godt?!

Ellers da så har jeg bestemt meg for å ha "tema dag" en gang i uken på bloggen, og da synes jeg onsdager er perfekte til det iogmed de er midt i uken. Sånn ca... Egentlig er det torsdager som er midt i uken men er det noen som egt tar med helga? Anywayys. Det kan bli litt for mye variasjon hvis jeg skal skrive om ett bestemt tema innenfor en spesifikk kategori  hver dag, for mye variasjon er ikke bra det heller. Synes i alle fall jeg da. Jeg tenker heller ikke sånn at jeg absolutt skal skrive min mening om ett eller annet, det kan være blogg-tips eller noe innenfor skjønnhet. Må også se bort ifra kategorier som kun kan oppdateres da jeg faktisk har noe å komme med som f.eks antrekk eller graviditeten. Anyway, stay tuned så får vi se hva slags kategori jeg havner på idag!

Q: Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?


Skrevet 19.07.2017 kl.13:43. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


6

God kveld alle.♥
Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg i hele dag, men det har skjedd bokstavelig talt ingenting. Jeg stod ikke opp før i 13. tiden og siden bare holdt meg til sofaen og lest blad og sett på One Tree Hill med samboern. Ikke vært på nettet i hele dag heller faktisk, utenom Instagram avogtil. Siden igårkveld har jeg plagdes veldig med migrene, kvalme og kynnere så da har jeg ikke hatt noe særlig lyst til å gjøre noe annet heller enn å ta det rolig.

Akkurat nå har jeg og Martin sett ferdig disk 5 av 2 sesong og han drar nå på bensinstasjonen for å kjøpe sjokolade & Cola. Must have om kvelden! Når han kommer tilbake så får vi se om vi legger oss eller om vi fortsetter å se på serie. Til da skal jeg slaske i sofaen og lese blogg, ønsker dere en fin kveld!


Skrevet 18.07.2017 kl.23:59. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


11

God kveld alle.♥
Okei, såå.. Dette innlegget var en del vanskeligere for meg å skrive enn hva jeg hadde trodd. Jeg ble mamma som 16 åring og siden har jeg bare tenkt på å fullføre skolen og så komme meg i jobb og så ha ett vanlig A4 liv med min datter. Den forpliktelsen og ansvaret tok jeg på meg allerede som 15 åring da testen viste positiv, og siden har jeg ikke latt meg selv drømme eller tenke for mye på ting som jeg vil gjøre. Jeg føler meg så stygg og egoistisk ovenfor Mia og det kommende barnet når tankene begynner å surre igjen. Det høres kanskje dumt ut, men det gjør faktisk litt vondt å ha tanken "hvis jeg ikke hadde hatt", både ovenfor barna og samboeren. Missforstå meg rett, ville ikke byttet ut noen av disse og livet jeg har med dem for noe! Men når det eneste jeg har gjort for meg selv iløpet av mine 22 år er å ta silikon og flytte vekk fra Ålesund, så er det kanskje en selvfølge at jeg tenker på alt jeg egentlig ville gjøre og bli? Tror det bare er få tall av tingene under som jeg har turt å sagt ut høyt, og resten bare holdt for meg selv.


Hvis jeg ikke var gravid..
- Da hadde jeg dratt til Ålesund uka her og kost med masse med venninene mine!
- Jeg hadde dratt på Jugend/Findings i August.
- Jeg hadde tatt med datteren min til Hunderfossen.
- Jeg hadde tatt en "harry tur" til Ullared.
- Hadde jeg fått med meg Martin en tur til enten Tusenfryd, Liseberg eller Tivoli. 

Hvis jeg ikke hadde hatt barn..
- Hadde jeg søkt om å bli med på kullet til Teamjegliker i August.
- Hadde jeg dratt på alle festivaler Norge har å by på.
- Hadde jeg dratt på språkreise.
- Hadde jeg prøvd meg som modell.
- Hadde jeg takker ja til å blitt med på alt jeg ikke kan nå.

Hvis jeg ikke hadde vært forlovet..
- Hadde jeg bodd i Oslo/Bergen.
- Hadde jeg bodd i kollektiv eller med ei vennine.
- Hadde jeg dratt på bartenderkurs i syden. 
- Hadde jeg meldt meg på Paradise Hotel.
- Hadde jeg brukt en del mer penger på meg selv.

Q. Hva hadde dere gjort hvis dere ikke hadde hatt de forpliktelsene eller ansvaret dere har nå?


Skrevet 17.07.2017 kl.18:51. Ligger i kategorien Div. 11 kommentarer


8

God morgen alle.♥
Idag har en ny uke startet og det betyr ny ukes blogg påmelding! Det ble godt likt da jeg startet med det forrige uke så derfor vil jeg gjerne fortsette! Alt dere trenger for å være med er å skrive en kommentar om dere er med og husk å legge igjen bloggaddressen! Ukens blogg blir - slik som sist uke - trekt i slutten av uken i "uken som gikk" innlegget og da får du bilde + link i sidemenyen. Ikke så dum måte å få gratis reklame på i en hel uke eller hva


Skrevet 17.07.2017 kl.09:26. Ligger i kategorien Ukens. 8 kommentarer


2

Hei og god kveld!
Akkurat nå sitter jeg og Martin i sengen og bare chiller. Han spiller på PS4 og jeg gjør litt blogg-arbeid mens jeg har musikk i ørene. Vi skal nok legge oss om ikke så lenge med OTH på skjermen, lenge siden vi har sett på det nå så da er det på tide. Ellers da så ble det planlagt at Mia skal bli med foreldrene mine tilbake til Førde igjen imorgen. Noe som jeg egentlig synes bare er vinn-vinn for meg og Mia; hun får lekt seg masse med andre barn da hun alltid blir kjent med nye barn på campingen og koser seg masse med utflukter med både besteforeldre, onkler og oldeforeldre. Og jeg kan ta det med ro og slappe av uten å få dårlig samvittighet siden jeg har "husarrest".

Ellers da så har jeg de siste 1 - 2 døgnene hatt "spontan" blogging, og ikke bare blogget når det er noe spesielt som skjer eller hatt innlegg med ett spesifikt tema. Og på lesertallet så ser det ut til dere liker det, men vil gjerne høre hva dere faktisk synes? Om jeg skal fortsette, gå tilbake til hvordan det var før eller om det er noe dere vil ha mer/mindre av. Jeg vet i alle fall at jeg liker å lese blogger som er slik.


- Elsker dårlig bildekvalitet + mørke når man er usminket og ser egentlig ut som ett takras, da ser man plutselig ikke så dårlig ut likevel!


Skrevet 16.07.2017 kl.23:15. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


12

Ukens høydepunkt
At vi fikk tatt oss en liten dagstur til Førde på tirsdag/onsdagen! Det var utrolig koselig å være med og se familien min på fars side igjen.♥ Ikke minst hvor deilig det var å være tilbake i Vestlandet!

Ukens nedtur
Besøksturen til føden i Gjøvik, dere kan lese om hvorfor HER.

Ukens film
Det må bli Vaiana altså, den er så herlig!

;

Ukens sang
Nora Gjestvang - Hvor langt jeg må, heelt avhengig og den går på repeat i hode.

Ukens mest leste innlegg
Dagstur til Førde.

Ukens blogg
Sophie Nan! Hun har ett veldig enkelt design i hvitt & svart, hun skriver veldig bra og har fine, klare, store bilder. Denne bloggen falt jeg helt pladask for! Bloggen hennes finner dere HER.


Skrevet 16.07.2017 kl.20:23. Ligger i kategorien Ukens. 12 kommentarer


2

Hei og god morgen!
Damn, kan ikke huske sist jeg nesten stod opp så tidlig! Og med nesten stod opp så mener jeg at jeg våknet opp i 07. - 08. tiden, gikk i dusjen og så rett tilbake til senga igjen. Martin & Mia sover enda så da skal jeg nyte den stille tida her for meg selv frem til de våkner. Håper det varer litt lengre enn en time, men det tviler jeg på iogmed det er så sent som det er nå - i alle fall med Mia. Kan jeg bare få si at det finnes ikke ord for den kjærligheten og gleden man får av se og holde rundt barnet sitt igjen etter at de har vært borte? Nå er det ikke lenge siden vi så hverandre - bare et par dager, men likevel når de kom fram rundt 00. igårkveld og hun fortet seg opp og ropte "mamma" og kastet seg over meg. Ååh, det finnes ikke en bedre følelse! ♥ Gleder meg til hun våkner for da skal vi ut på stua med dyna og kose oss med Vaiana på tven.♥

Ukens blogg blir kåret senere ikveld, så meld dere på HER!


Skrevet 16.07.2017 kl.09:16. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


8

Hei og god kveld!
På bildet under ser dere utsikten min atm. Etter gårsdagens besøk på føden (dere kan lese om det HER) så har jeg fått husarrest fra alle kanter og må holde meg hjemme og mest mulig i ro. Så dere kan tenke dere hvor spennende dagen min har vært..Jeg kjeder meg og har lyst til å ommøblere hele leiligheten igjen, eller flytte til en ny plass og ha en makeover på både klesstil og stilen i heimen. Eller dra å gjøre noe sprøtt, ha roadtrip.. Ett eller annet som ikke innebærer å måtte være hjemme. Sånn blir det alltid når man ikke kan, ikke sant?

Nei, jeg får bare bite tennene sammen og holde meg i ro så tuppa i magen får vært inne så lenge som mulig. Er trossalt bare 7 uker (+ - noen dager) til termin, så ikke så lenge igjen! Idag kommer foreldrene mine igjen og det betyr at jeg får tilbake lille prinsessa mi!♥ Mamma gleder seg sinnsykt masse til å se og kose deg igjen! Frem til da får jeg bare sitte akkurat her og lese blogg.. Håper dere ha en litt mer spennende lørdag enn meg!


Skrevet 15.07.2017 kl.18:10. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


3

Hei og god formiddag!
Så jeg nevnte litt kort igår om at jeg var usikker på om jeg skulle ringe føden eller ikke, vel I did. Ringte til føden på Gjøvik iogmed det er der jeg vil føde istede for på Elverum siden de på fødeavdelingen der var som de var sist gang jeg var på sjekk der. Men i telefonen ble jeg møtt av dei dame som lot meg vente i nesten 10 minutter fordi hun måtte finne noe å skrive på - okåå..Kom tilbake og spurte hva det var jeg ringte for, så jeg forklarte det med kynnerene, stikkningene og "nedpress" følelsen. Men tror dere ikke det ble blåst vekk da jeg sa hvor langt jeg var på vei og at jeg ikke har hatt rier? hun endret tonen med engang og sa de ikke hadde tid til å snakke med meg så en av jordmødrene skulle ringe meg opp igjen straks hun fikk tid. Jeg kjente jeg ble så sint, DET ER FAKTISK NOE SOM HETER PREMATURE FØDSEL!!

Rundt en time etterpå, klokken 23. mer eksakt så ble jeg ringt opp igjen der jordmoren sa jeg kunne komme å sjekke meg om jeg hadde enda lyst til det. Takket ja, og vi dro med engang. Da vi kom dit forklarte jeg det nok en gang hva som har vært hele veien og spesielt nå den siste uka, men merket at hun ikke tok det særlig seriøst. Tok nok en urinprøve som overraskende nok (not) var negativ, men når de fikk vite at jeg har ett barn fra før så tok de det litt mer seriøst. Og de begynte i alle fall å klø seg i hode når jeg fortalte kort om hvordan det var da jeg gikk med Mia Catirn.  Ultralyder ble tatt, prinsessa i magen hadde det helt fint og var aktiv som vanlig - noe som roet meg ned iogmed jeg ikke har kjent hun så godt nå i det siste. Fikk på sånn bånd som skulle regristrere kynnere/rier og barnets aktivitet - der også regristrerte de ett veldig aktivt barn og jeg lå med konstante kynnere. Som jeg ikke kjente snurten av. De målte blodtrykket mitt sikkert 10 ganger før de sa seg fornøyde. Alt var fint og lukket, men neste uke bør jeg få time hos fastlege og sjekke blodtrykket mitt atter engang, annet enn det må jeg holde meg hjemme og ta det veldig med ro. Så da var jeg altså back to square one, som med Mia.

Ukens blogg blir kåret imorgen så meld dere på HER.


Skrevet 15.07.2017 kl.13:45. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


4

Hei og god kveld!
Etter at jeg omsider fikk komt meg inn i dusjen og tok på meg "blogg-vennlig" antrekk, så tenkte jeg å gå ut i hagen for å ta bilder. Men graviditeten bestemte seg for at jeg skulle plages med kvalme idag, så det ble ikke gjort. Jeg har vært kvalm siden jeg stod opp, gulpet flere ganger enn hva jeg kan telle og føler meg veldig slapp. Har vurdert å ringe føden da stikkningene og nedpress (?) har begynt å komme hyppigere. Men samtidig vil jeg vente litt, da jeg har en sterk følelse på at jeg kommer til å få beskjed om å kontakte fastlegen eller vente til det blir verre. De jeg møtte av personalet på føden i Elverum sist gang jeg var på sjekk der, var veldig nedlatende og tok det ikke alvorlig. Så det frister ikke akkurat å kontakte de heller.

Men uansett, nå sporet jeg egentlig av! Dagen vår idag så langt har gått til at jeg ble med en tur til Hamar; der han gikk en liten tur innom GameStop mens jeg satt i bilen og så var vi innom Spar på Maxi for å se om de hadde kylling salat. Det hadde de ikke så da dro vi videre til Spar på Mølla og der var det tomt, men de hadde skinke da så da ble det skinke salat istede. Etter at vi kom hjem har vi spist og sittet på hver vår sofa med hver på pc. Jada, super interessant liv og vi finner på så mye nå som vi har barnefri! Not.. Ellers da så vurderer jeg kraftig på å slutte med hudsminke resten av graviditeten med mindre det er noe spesielt. Jeg orker bare ikke lenger å sitte/stå der og sminke meg i en halvtime. Er så vidt jeg får makket meg til å sminke brynene, ha på mascara og leppestift. 

Har du lyst til å bli ukens blogg? Påmelding finner du HER.


Skrevet 14.07.2017 kl.18:23. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


1

Hei og god dag!
Nå leser jeg bloggen til Sophie Elise fra starten av (noe som jeg har gjort sikkert 100 ganger iløpet av årene), rett og slett digger den jenta! Også skal jeg straks gå i dusjen og stelle meg for dagen. Siden jeg ikke har fått tatt nye bilder på lenge og jeg hater å bruke gamle bilder, så tenkte jeg å dele en av listene mine på Spotify! Denne lista brukes egentlig til alt, sove, avslappning, når jeg skal rydde osv. Men først og fremst er den for når vi er på kjøretur. Den har ganske mye forskjellig i seg så dere finner sikkert en sang eller to dere kommer til å like (haha, her er vi optimistike)! 

Drive


Skrevet 14.07.2017 kl.13:44. Ligger i kategorien Div. �n kommentar


8

Hei og god kveld!
Når Martin byttet over til nettverkssimkorte tidligere idag fikk jeg en melding fra Vipps om at bestemor hadde sendt meg 1000,- Seriøst, jeg har verdens snilleste besteforeldre som gjør sånne type ting bare fordi. Håper jeg har muligheten til det med mine barnebarn.

Anyways, ista kjørte Martin meg til Maxi der jeg fikk kjøpt meg nytt undertøy & nye kjoler iogmed jeg har vokst ut av alt (igjen). Håper jeg får til å vise dere kjolene litt bedre i antrekksinnlegg snart, formen må bare bli litt bedre først!

Kjoler - Bik Bok | Undertøy - Cubus.


Skrevet 13.07.2017 kl.22:00. Ligger i kategorien NewIn. 8 kommentarer


10

Hei og god dag!
Beklager for at dere ikke har hørt noe fra meg siden mandag! Men etter vi hadde vært på besøk hos ett vennepar av oss så reiste vi impulsivt til Førde! Kom fram dit rundt 01. tiden på natta, og inatt kjørte vi tilbake. Vi koste oss masse på med god mat med hele familien på Coop Extra kafè, fikk sett igjen nesten hele familien på min fars side og ikke minst lille solstråla mi igjen! Ingen av de ante at vi kom, og Mia sov da vi kom fram så hun så oss ikke før morgenen etter. Etter ett lite sjokk der hun stod stille og stirra på oss i noen sekkunder ropte hun det hun klarte og løp rett mot meg og kastet armene sine rundt og holdt de sånn lenge. Det var så godt! Heldigvis ikke lenge igjen til de kommer hjem, bare noen få dager så får jeg Sessa mi tilbake. ♥


- Ett bilde jeg tok da vi var på vei nedover av Strynsfjellet.


Skrevet 13.07.2017 kl.16:08. Ligger i kategorien Livet. 10 kommentarer


7

Hei og god kveld!
Jeg har lyst til å starte å ha "ukens blogg"! Der ukens blogg blir trekt på søndag da jeg har mine ukentlige "uken som gikk" innlegg. Der du får din egen plass i innlegget med hvorfor jeg valgte akkurat din blogg + bilde og jeg kommer til å legge til en spalte eller hva jeg skal kalle det i sidemenyen der du får bilde + link i en hel uke frem til neste ukas blogg er kåret! Og alt dere trenger å gjøre for å bli med er å legge igjen en kommentar om at dere er med! 


Skrevet 10.07.2017 kl.20:11. Ligger i kategorien Ukens. 7 kommentarer


4

Hei!
I det siste har jeg tenkt veldig mye på hvordan livet mitt har vært til nå. Alle forandringene som har skjedd rundt meg og hos meg. Da det første bildet ble tatt i Juli 2015 hadde det gått ca 2 måneder etter at det ble slutt mellom meg og barnefaren. Humøret var i den sykeste berg-og-dalbanen. Jeg følte meg både befriende og full av livsglede, samtidig full av anger og var redd for hvordan livet mitt kom til å bli fremover. Jeg bodde i en ganske romslig leilighet i Fremmerholen (Ålesund) til en latterlig billig pris. Jeg var like slank som jeg alltid har vært, skulderlangt brunt hår og ingen silikon.

Det andre bildet ble tatt i Juni 2016, da hadde jeg og Mia bodd i Furnes (Ringsaker) i ca en halv måned. Vi bodde hos lillebroren min, humøret var i berg-og dalbane etter at vi måtte flytte pga ting som jeg ikke vil skrive her på bloggen. Jeg var veldig mye i Drammen og Ålesund der jeg møtte venner og Mia Catrin var hos faren sin annenhver helg. Jeg hadde mørke brunt/svart hår og keratin extensions, silikonet var tatt ca 9 måneder før dette bildet ble tatt. Jeg trente hver dag, drakk bare vann og holdt meg til små måltider.

Det siste bildet ble tatt i forrige måned i leiligheten til meg og Martin her i Brumunddal. På 22 årsdagen min faktisk, hadde halvet håret i mørke brun farge og andre halvdelen blondt. Så og si akkurat tatt spraytan, gravid og alt det hører til med formen og humørsvingene. Bruker extensions fra Glitter og er helt sinnsyk ubesluttsom med håret, og veldig usikker på hvordan fremtiden kommer til å bli, og hva jeg vil og hvem jeg er. En ting er jeg i alle fall sikker på - i September kommer det enda ei prinsesse i familien og det gleder vi oss alle til, det blir bra!

2015 - 2016 - 2017.

Q: Synes dere jeg har forandret meg noe særlig?


Skrevet 10.07.2017 kl.15:06. Ligger i kategorien Personlig. 4 kommentarer


11

Ukens høydepunkt
Torsdag, endelig ble vi ferdig med noe som har tatt veldig på psykisk. Det kjennes godt og befriende, gru-gleder meg til hva som skjer videre.

Ukens nedtur
Hver dag denne uken har vært vanskelig. Jeg får heldigvis sove om nettene, men formen er enda like ille. Følelsene er i en sinnsyk stor og lang berg - og dalbane, noe som merkes av de rundt meg da jeg er ikke akkurat kjent for å klare å holde masken.

Ukens innkjøp
Garnier Nutrisse Truly Blonde L+++ Ultimate Platinum Blonde & Garnier Nutrisse Cream 7 Wheat Blonde. Endelig har jeg den hårfargen jeg vil ha (dere kan se resultatet HER)


Ukens film/Tv-serie
Både jeg og Martin er blitt helt hekta på One Tree Hill! Starter på sesong 2 ikveld.

Ukens sang
TIX - Hakkebakkeskogen 2017, heelt hekta! Teksten er fengende, bassen er digg og sangen er veldig chill.

Ukens mest leste innlegg
Fra mørke brun til gyllen askeblond.


Skrevet 09.07.2017 kl.18:07. Ligger i kategorien Ukens. 11 kommentarer


5

Siden Mia var 2 - 3 år gammel har jeg hatt lyst på en ny baby. Jeg er selv vokst opp med 3 søsken så det at Mia skulle være enebarn har alltid vært uaktuelt. Jeg har alltid hatt lyst på 3 - 4 barn, helst 4. Supert om det hadde vært 2 jenter og 2 gutter så det går opp (haha). Men mtp at jeg har ei jente fra før, og jeg & Martin venter ei jente nå så skal det godt gjøres tror jeg at vi hadde fått gutt de to neste gangene, Når det skal sies så har vi begge lyst på en til. Vi begge har sagt at får vi en gutt neste gang sier vi oss fornøyde da, likevel klarer jeg ikke helt å slå fra meg det magiske tallet 4.  Neste barn kommer uansett ikke før om minst 2 år, det synes vi begge er det perfekte tidsrommet mellom barn. 

Selvom jeg går gjennom mitt andre svangerskap nå, og vil gå gjennom 1 - 2 til, så skjønner jeg helt ærlig ikke hvorfor jeg har gledet meg til å gå gravid etter at jeg fikk Mia. Med Mia Catrin så hadde jeg ingen plager mtp kvalme, migrene, osv. Bortifra halsbrann på slutten, toppen var i fin form. Jeg kunne være ute og gå turer, besøke familien og alt som normalt. Eneste som var med den graviditeten var at når jeg var rundt 5 og en halv - 6 måneder på vei så begynte jeg og få ekstreme kynnere og stikkninger, graviditeten derfra og til hun meldte sin ankomst lørdagsmorgenen i August 2011 bestod av tester og overnatting på sykehuset der jeg var hjemme kanskje 2 uker til sammen.. Hva det var som gjorde at det ble som det ble måtte jeg vente til neste gang jeg ble gravid for å finne det ut.  Kanskje derfor jeg har gru-gledet meg i alle år? I håp om at neste graviditet skulle være fin, der jeg kunne faktisk nyte det å gå gravid og ikke bare bekymre meg.

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har gledet meg over graviditeten og gjør det enda! Men nytet det å være gravid har jeg ikke gjort siden jeg var 6 - 7 uker på vei, som var da vi fant ut at jeg var gravid. Fra jeg var 7 uker lå jeg i en måned rett ut med kvalme. Jeg spydde heldigvis ikke, men var sengeliggende. Endelig gikk det over og følte meg bra i en uke, så kom migrena tilbake og den har jeg ikke plagdes med siden jeg var liten! Den også satt seg i ca en måned der jeg igjen var sengeliggende nesten en hel måned. Begynte også å få kynnere så tidlig som da jeg var i uke 10 og deretter har formen og selvtilliten synket mer og mer for hver dag som går.

Formen er helt grusom. Jeg har ofte halsbrann, kynnere og stikkninger. Jeg har ca 5% energi om ikke mindre. Går jeg lengre enn 5 skritt blir magen helt sinnsyk tung og kroppen blir så sliten at den verker. Aller mest i bein, armer og skuldre. Jeg får knapt til å puste, føles ut som om kroppen ikke får den riktige dosen med oksygen og her i Hedmarken er det helt for jævlig tett så det hjelper ikke å åpne vinduene heller. Selvtilliten har synket til 0. Jeg føler meg som ei "dundre på hundre", ekkel og bare fæl. Har få plagg som passer, svært sjeldent jeg klarer å sminke meg. Jeg føler meg rett og slett helt dritt. Noe som gjør det hundre ganger verre i å se på jenter på Instagram eller på en tv-serie osv. Jeg føler meg helt motbydelig i forhold. Jeg gleder meg til jeg er ferdig, og enda mer til da jeg kan begynne å trene enten her hjemme eller på treningssenter. En ting er i alle fall sikkert - det skal ikke gå 5 år igjen før jeg klarer å være komfortabel i min egen kropp etter en graviditet.


Skrevet 09.07.2017 kl.13:57. Ligger i kategorien Personlig. 5 kommentarer


5

Hei og god kveld!
Jeg og Martin kom så og si akkura hjem igjen fra en liten biltur til Espa for å kjøpe sjokoladeboller. Det tar ca 40 minutter en vei, og ja - bollene er så gode at de er verdt nesten to timer kjøring (haha). Så da har vi noe godt å spise ikveld også! Skal vel sikkert sitte på pcen litt til før vi går og legger oss for å se på serie. Ellers da så er jeg 8 måneder idag og det betyr en månedsoppdatering på graviditetsfronten! 


Ifølge PregLife appen er jeg nå 32 + 0 uker på vei og har 59 dager igjen! Størrelsen på barnet kan sammenlignes med en 15' Macbook Pro ifølge Gravid og barn appen. Det høres veldig rart ut i mitt hue, men det er fordi hode mitt gjør om barnet til formen på en Macbook Pro, haha? Jeg hørtes sikkert gal ut nå men jaja.. Leste på forrige månedsoppdatering at jeg var sikker på at det kom til å gå kjapt fra da av.. Vel, der tok jeg feil! Det føles ut som om ukene går treigere og treigere, og dagene tar aldri slutt. Vel, jeg får bare holde ut. Det er jo ikke så veeldig lenge igjen til vi får prinsessa vår i armene!

32 + 0

Om mamman:
Dersom barnet har lagt seg til rette for fødselen, vil det bli langt mer behagelig for deg. Det blir lettere å puste, og hvis du har hatt magebesvær kan det forsvinne nå. Du kan oppleve et økt press nedover, og du kan føle prikking eller kribling i bekkenet. Noen beskriver det som små elektriske støt. Dette er helt ufarlig. Aktivitetene dine påvirker barnet - enten du spiser, sitter, ligger eller går, vil barnet merke det. Likeledes påvirkes h*n av lyd utenfra. 

Om barnet:
Barnet er nå ca. 40 cm langt fra hode til føttene og veier ca 1,98 kilo i starten av uken og ca 2,15 kilo i slutten. Kroppen fortsetter å lagre underhudsfett. Mengden fostervann øker ikke lenger nå, men holder seg konstant. Hjernen vokser raskt, og barnets hode øker i størrelse Barnet kan nå oppfatte lys og mørke, for eksempel om det er dag og natt. Barnet fortsetter å være aktiv, og du skal nå kjenne fosterbevegelser flere ganger daglig. 


Skrevet 08.07.2017 kl.20:29. Ligger i kategorien Graviditeten. 5 kommentarer


6

Hei og god formiddag!
Hvordan står det til med dere idag? Her i huset våkna vi ikke opp før 12. 30, og stelte oss vel ikke før litt over klokken 13. Både jeg og Martin har på oss slaske klær så tipper vi ikke skal ut døren idag. Ser vi bortsett fra at han var en tur på butikken ista for å kjøpe frokost og middag. Vi har spist ute til alle døgnets tider hver gang vi har blitt sultne etter at Mia dro på ferie og det er så absolutt ikke bra. Da snakker vi McDonalds, Jafs, La Perla osv. Så idag var det himmelsk godt å spise brødskive med salami til frokost. Til min store glede har Grilstad kommet ut med en kokt salami, så den er helt trygg for meg å spise! Iogmed den er kokt så er smaken tam i forhold til vanlig salami, men smaken er der litt ennå og den var ikke så verst! Slukte i meg 3 skiver på rappen før jeg stoppet meg selv før jeg spiste for mye. Fint å spise til man blir mett, men ikke over det. Det er vondt.

Ellers idag så er det unknown hva vi skal gjøre. Sikkert se på One Tree Hill, chille og sitte på hver vår pc som vi gjør atm. Vi er litt triste egentlig. Barnefri i en og en halv uke og vi gjør bare stort sett det vi gjorde før Mia dro bort, bare at nå kan vi gjøre det når som helst og akkurat hvor lenge vi vil. Men jeg får avslutte og lese litt på Bloglovin'. Har litt under 100 uleste innlegg der etter at vi var uten nett for en liten stund. Senere idag kommer det en måneds oppdatering på graviditeten, so stay tuned!

Q: Hva er deres planer for dagen?


Skrevet 08.07.2017 kl.14:52. Ligger i kategorien Div. 6 kommentarer


8

Hei og god formiddag!
Som jeg har nevnt tidligere så har jeg vært mørk de siste 2 - 3 årene der innimellom så har jeg vært blond for kanskje en måned eller to før jeg har måttet bli mørk igjen. Men siden sen høsten ifjor så ble jeg veldig lei det mørke håret og prøvde å bli blond. Var nesten ferdig med prosessen før jeg sa meg lei og ble mørk igjen. Prøvde på nytt etter jul, og rundt påsketider og tidligere i vår/sommer men jeg verken orket eller klarte å gjennomføre. Så istede for å vente litt og fortsatte så farget jeg meg mørk igjen. Og ikke bare lyse brun eller brun, neida jeg må være mørke brun eller svart for at jeg skal klare å føle meg vel med det. Men helt 100% klarer jeg ikke å være siden jeg vil være blond. Og ikke platina blond, eller mørke blond eller lyse blond - men askeblond. Den fine hårfargen som jeg egentlig er så heldig med å ha. Så denne uken bestemte jeg meg atter en gang for å prøve. Og jammen lyktes jeg på bare to dager!

På bildet over ser dere hvor mørk jeg var (bildene er litt dårlige siden de ble tatt med Iphonen). Jeg hadde brukt L'Oreal Rècital Prèfèrence sin nr.3 Dark brown for å få denne fargen (for ett litt bedre bilde av hårfargen kan dere gå inn HER).  På onsdag dro jeg og Martin på Coop (synes det er billigst å kjøpe bleiking/hårfarge der) og kjøpe bleiking. Denne gangen prøvde jeg en ny type - som regel bruker jeg Depend eller Schwarzkopf (?) sin bleiking, men denne gangen prøvde jeg Garnier sin. Jeg handlet inn to pakker av Garnier Nutrisse Truly Blonde sin L+++ Ultimate Platinum Blonde, der jeg brukte en pakke på ene halvdelen av håret og den andre pakken på den andre halvdelen. Med bleiking så blir håret lysest jo mer bleiking som påføres (synes iallefall jeg). Håret ble lyst latterlig fort, jeg satt makstiden på mellom 30 - 45 minutter (husker ikke helt eksakt) før jeg skylte ut. Jeg ble veldig nervøs på slutten for håret så nemlig veldig rosa ut! Det har jeg aldri opplevd før med bleiking så det skremte meg litt, heldigvis dagen etter når jeg fønet det så var det oransje og ikke rosa.

Igår dro vi nok en tur innom Coop for å kjøpe hårfarge. Havnet med Garnier Nutrisse Cream sin nr.7 Wheat Blonde, og etter at vaskehjelpen var ferdig og Martin lå og sov så utnyttet jeg den tiden til å farge håret. Som vanlig hadde jeg ikke klart å gjøre det her selv fordi jeg blir så fort sliten, men fant ut at så lenge jeg satt på en puff eller krakk så gikk det faktisk greit! Jeg satt med hårfargen mellom 25 - 30 minutter før jeg skylte ut og allerede ble jeg sjeleglad for at jeg valgte akkurat den! For hårfargen var ganske lik hårfargen til Mia når hennes hår er vått, og siden vi har samme hårfarge (jeg har kanskje en nyanse mørkere) så visste jeg at jeg hadde truffet riktig! Våknet opp idag og rettet håret og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Så da er det bare å kure det masse så det blir fint igjen og gå tilbake til å stusse det en gang i halvåret (kan ikke gjøre det oftere for da klippes bort alt det håret mitt har klart å vokst, lol)!

Q:Hva synes dere om resultatet?


Skrevet 07.07.2017 kl.21:00. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer


3

Heij og god formiddag!
Kom på at jeg egentlig skulle komme med en update da jeg var tilbake men det har jeg glemt helt av! Men helt ærlig så kunne jeg la være å skrevet det iogmed det ikke har skjedd noe spesielt siden jeg tok en pause den 25.Juni. Men  jeg skal prøve å skrive noe fra tiden jeg var borte..

Update

Jeg hadde min siste time hos DPS den 29.Juni. Fikk 2 - 3 diagnoser (husker ikke alle nå), hvis det er noe interesse av det og hvis/når jeg føler meg klar for det så kan jeg skrive ett innlegg om hvilke diagnoer og tanker rundt det. Det er i alle fall godt å bli ferdig med utredningen så tidlig, og ikke minst deilig å ha noe svart på hvitt på hva som "feiler meg". Endelig har jeg noe å vise til, og en forklaring på hvorfor jeg er som jeg er. 

Den lille prinsessa vår i magen har det supert! Hun beveger på seg daglig, reagerer på ulike ting som f.eks hvis jeg synger eller har lyd på telefonen når jeg spiller og holder telefonen over magen, hvis Martin legger hånden sin på magen blir hun rolig. Jeg har en følelse på at hun er en lang baby, det kjennes i alle fall sånn ut. Litt vanskelig å forklare.. Det gjør i alle fall vondt når hun sparker/slår og er veldig ubehagelig når hun beveger på seg. Missforstå meg rett, det er veldig koselig å kjenne at hun "gir lyd fra seg", men jeg gleder meg vilt til hun er ute. Formen er heller ikke så bra. Den har egentlig bare blitt verre med tiden. Mener ikke da at jeg sliter mye med kvalme eller hodepine. Men får ofte halsbrann, og kroppen har så lite energi at den blir så sliten at jeg får vondt bare jeg går fra soverommet til kjøkken f.eks og de to rommene er rett ved siden av hverandre! Så det sier litt når jeg må gå i 1 - 2 trapper flere ganger daglig, prøve å holde det greit her hjemme, ha tid til Mia og Martin samtidig som å ta vare på meg selv. Det går egentlig ikke. Kroppen verker hele tiden, det tar aldri slutt. Jeg har heller ikke fått sovet godt den siste måneden bortsett fra de siste 2 - 3 nettene nå. Tar lang tid før jeg faktisk sovner, men når jeg først sovner så sover jeg utrolig nok godt. Er bare så kjipt at jeg våkner opp flere ganger hver natt. 

Alt av det sosiale liv har stått helt stille. På en måte er det deilig og på en annen måte er det forferdelig. Det er forferdelig for jeg får så dårlig samvittighet av at jeg ikke har fått besøkt svigers på en god stund, og jeg har heller ikke fått vært med verken Nathalie eller Victoria. Det er så utrolig kjipt for jeg har så lyst! Jeg er egentlig ett veldig sosialt menneske, jeg lever for å lage gode minner med venner. Så det tar veldig på humøret merker jeg. Men samtidig er det deilig for jeg hadde ikke klart det. Er jo såvidt jeg klarer å være innom en butikk, og da må jeg nærmest løpe gjennom butikken for å klare det før jeg blir for sliten igjen. Jeg har ikke tid til å stoppe, det er nesten som ett kappløp. Og jeg vet aldri når det inntreffer skikkelig heller, og da er det greit og ikke minst trygt at jeg er hjemme.

Ellers med familien så går det greit med oss. Jeg føler meg som en sinnsykt byrde når jeg er så dårlig som jeg er, spesielt for Martin iogmed vi bor sammen og han tar vare på meg og gjør nærmest alt her i hjemmet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt sammenbrudd og panikkanfall fordi jeg bekymrer meg sikkert alt for mye om alt mulig og føler meg så fæl som jeg gjør. Prøver å holde det inne, ikke la det kontrollere meg for mye - men det er sinnsykt mye enklere sagt enn gjort. Og ikke er det lett å skjule det for en man bor med heller. 


Skrevet 07.07.2017 kl.14:46. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


1

Hei og god kveld!
I det siste har jeg blitt skikkelig drikkesyk og hørt på fest/danse lista mi "Shitings". Jeg savner veldig det å kunne ta meg en rusbrus eller en øl på kvelden i helgene med en film eller høre på lav musikk i bakgrunnen med samboeren min eller ei vennine. Jeg savner å dra på en hjemmefest der det er vanvittig god stemning og masse kjent folk, eller dra på byen med venniner og danse til langt på natt. Jeg drømmer meg ofte bort 1 år fram i tid da jeg kan begynne smått å ta opp igjen den delen av livet. 

Shitings


Skrevet 06.07.2017 kl.20:28. Ligger i kategorien Div. �n kommentar


2

Hei og god morgen!
Igårkveld dro jeg og Martin på Coop en tur, og selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe bleiking. Jeg klarer bare ikke å være mørk lenger! Jeg har vært det nå i 2 - 3 år faktisk der innimellom jeg har vært lys for en liten stund før jeg har blitt mørk igjen. Men nå klarer jeg ikke å være mørk lenger, og jeg må bare finne den riktige blond fargen. Så akkurat nå er jeg platina og oransje, se ann om jeg får farget det senere ikveld og forhåpentligvis blir det bra og jeg slipper å gjøre mer med håret annet enn å kure det. Jeg synes faktisk utrolig synd i håret mitt, for hver gang det begynner å bli bedre og begynner å se sånn smått friskt ut dreper jeg det igjen med bleiking.

Akkurat nå føler jeg meg som ett troll. Håret er så tørt at det kjennes som ull og står ganske så rett ut. Skal straks sette det i en hårtopp og få i meg noe frokost. Når som helst nå kommer vaskehjelpen og da drar vel jeg og Martin ut, i tillegg skal vi på møte kl 13. Mia ble med besteforeldrene sine igår til campingen rett utenfor Brumunddal, og idag reiste de til Førde og kommer tilbake neste helg. Blir rart å være så lenge borte fra Mia, det er allerede litt for stille her. Men det blir godt for meg og Martin å få alene tid i en og en halv uke, vi har aldri hatt barnefri så lenge før så det skal bli veldig godt!

Q: Flere som aldri lærer?


Skrevet 06.07.2017 kl.11:44. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


5

Hei og god dag!
Vi kom så og si akkurat hjem igjen etter en liten tur på Drive in'en på Mcern. Formen idag ellers er helt nede. Klarte ikke å komme meg i dusjen før litt etter kl 14. Følte meg litt bedre etterpå men alt er enda like ubehagelig. Orker ikke å skrive så mye om det nå da jeg sitter helt forferdelig og ikke klarer jeg å finne en behagelig sitte stilling heller..

Ellers da så tenkte jeg å oppdatere dere på Instagram profilen min! Iogmed jeg opprettet en privatbruker, så ble veldig mye fjernet fra min offentlige. Nå blir det lagt ut detalje bilder, uke for ukes bilder og antrekk/selfier. Iogmed formen er så ille som den er nå for tiden så har det ikke blitt lagt ut så veldig mye på profilen, men jeg prøver å oppdatere den et par ganger i uken. Har dere lyst til å ta en nærmere titt eller følge meg på Instagram er det bare å trykke HER eller søke opp @Clysgard !

JuniQ: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 05.07.2017 kl.15:24. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer


4

Hei og god morgen!
Våknet opp i 07. - 07.30 tiden, stod opp og begynte å gjøre meg klar til møte kl 09. Frem til det tikket inn en melding om at møtet ble utsatt til kl 12. idag istede. Da tok jeg meg litt lengre tid. Spist brownies til frokost, tok meg tid til å knipse et par bilder til dere slik at jeg kunne komme ut med denne enkle looken! Tenkte først at jeg skulle slå på stor tromma og lage sminkevideo, men det var det ikke nok strøm på kameraet til. Får ta det igjen en annen gang! Denne sminkelooken er kjempe enkel og er perfekt hvis man har litt dårlig tid eller bare ikke orker å ha på seg så forferdelig mye sminke men nok til at man ikke føler at man ser helt zombie ut.

Hud produkter

1. Først starter jeg med GOSH foundation primer classic. Den tar jeg ett tynt lag i hele ansiktet og litt nedover halsen. 2. Jeg bruker Technic foundation fluid i medium farge. Synes den er egentlig ganske dårlig, men den får duge til den blir tom. 3. Til rett under kinnene og på sidene av øynene og øverst i pannen bruker jeg H&M sin Solar Flair Bronzing Powder i fargen Deep Bronze. 4. Til slutt (når jeg har påført øyne og leppe produktene) dusjer jeg ansiktet meg NYX matte finish settingspray.

Øyne og leppe produkter

1.Jeg starter alltid øverst i ansiktet og jobber med videre nedover. Så til øyenbrynene bruker jeg H&M sitt eyebrow kit i fargen Caramel. 2. Deretter tar jeg en strek nederst på øyelokket og det bruker jeg H&M sin kajal til i fargen Jet black. 3. Til vippene bruker jeg BC volumising mascara. 4.Og til leppene bruker jeg BC lip duet sin leppestift i rosa (sto ikke noe om hva fargen het).Skrevet 04.07.2017 kl.10:44. Ligger i kategorien Skjønnhet. 4 kommentarer


4

Hei og god kveld (eller natt blir det egentlig..)!
Idag (igår) sprakk vi og kjøpte oss 100GB data, så til min store glede kan jeg begynne å blogge igjen! Det har vært utrolig hardt og ikke minst kjedelig å ikke kunnet blogget, jeg har savnet det veldig! Og nå håper jeg at jeg slipper å ta flere bloggpauser i år. Og for å feire at jeg er tilbake fikk jeg på plass en ny header (og profilbilde)! 

Kommer til å gi dere en update siden sist, men den tar jeg heller imorgen for nå må jeg prøve å sove. Opp tidlig imorgen for møte kl 09. Wish me good luck!


Q: Hva synes dere om den nye headeren?


Skrevet 04.07.2017 kl.02:05. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits