5

Hei og god formiddag!
I rundt en ukes tid nå har vi ikke hatt nett, og det har vært helt grusomt og ikke minst dyrt! Iogmed jeg bare får blogget gjennom telefonen så føler jeg at jeg ikke får gjort det like bra som jeg vanligvis blogger. Å det dreper så motivasjonen.. Så derfor har jeg tenkt litt nå og kommet fram til at frem til vi får nett i hus (forhåpentligvis før februar) så legger jeg kameraet på hylla og tar meg en pause fra bloggen. Håper dere forstår og vil fortsette å følge meg når jeg kommer tilbake! Og tusen takk til dere som har holdt ut med mobilbloggingen, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det!

Så til neste gang, ha det fint og nyt sommeren!


Skrevet 25.06.2017 kl.12:19. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


7

Idag fyller den fineste, sterkeste, godeste og beste mamman som fins 41 år!🎉 Jeg er så utrolig glad i deg og takknemlig for at akkurat du er mamman min. Til tross for våre tusenvise krangler der vi ikke har snakket med hverandre på uker, blokkert hverandre (haha), og sagt en del ting som vi egentlig ikke mener, så ordner vi alltid opp og er like gode venner igjen. Du er en av de få som jeg klarer å føle meg mest komfortabel rundt og som jeg stoler mest på. Aner ikke hva jeg skulle gjort uten den, for alt du har gjort for meg (og Mia) i alle år som har gått. Vi kunne ikke vært heldigere.💖 Håper du får en fin dag og at presangene fra oss falt i smak.💖


Skrevet 24.06.2017 kl.14:51. Ligger i kategorien Livet. 7 kommentarer


2

Hei og god morgen!
Flere enn meg som venter i spenning om skattepengene kommer inn på konto idag? Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg venter i spenning, jeg vet jo hva jeg får og pengene blir lagt til sparing uansett. Men er likevel noe ved det hvert år!

Ellers da så opprettet jeg meg en privatbruker på Instagram tidligere idag. Jeg har egentlig aldri skjønt poenget ved å ha en offentlig og en privat bruker - verken på Instagram eller andre sosiale medier. Og syns iallefall det er helt dust å ha flere enn to brukere samtidig. Men i det siste så har jeg begynt å tenkt over hva jeg vil at andre skal se og ikke. Facebooken min er privat, så der godtar jeg bare mennesker jeg faktisk har møtt og snakket med. Bloggen og VSCOen er åpne, men legger ikke ut så mye av datteren min her. VSCOen igjen er det en del av alt mulig iogmed jeg bruker den som en liten backup av mobilbilder.

Iogmed jeg venter barn nr 2, har vokst en del siden jeg var 16 år og vet aldri hvem som faktisk ser bildene. Så har jeg bestemt meg for at den åpne profilen min (@clysgard) kommer bare til å gå til antrekk, selfier og detaljebilder mens på min privatebruker (@cassandra_lysgard) kommer jeg til å legge ut bilder av familie og venner. Så alle bilder av familie og venner er slettet fra min offentlige, og jeg godtar bare mennesker jeg kjenner til på min provate - så hvis vi kjenner hverandre så send meg gjerne en forespørsel!


Skrevet 23.06.2017 kl.10:41. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer


5

Hei og god dag!
Idag er formen skikkelig nede.. Jeg er dødssliten og får stikkninger og føler meg ganske tung straks jeg er oppe og står. Det er helt grusomt, jeg gleder meg sånn til jeg er ferdig gått at dere aner ikke. Dette er så absolutt ikke noe gøy, og jeg håper det blir bedre etterhvert og ikke blir like ille som da jeg gikk med Mia Catrin..

Ellers idag har jeg hatt min nest siste time hos DPS, vaskehjelpen var igså her idag så vi har vært ute store deler av dagen. Drit godt å komme inn i en nyvaska leilighet og byttet ut klærne med en stor Mikke Mus genser og legge meg i senga med halvveis ro rundt meg. Martin dro bort nå nettopp, bittelitt ufrivillig for å møte en kompis. Noe som jeg synes bare er bra, for bare fordi jeg er i dårlig form og må holde meg mest mulig i ro så betyr ikke det at han må være "innelåst" med meg. Noe som han ikke heelt vil akseptere, hehe. Men jeg tror at han innerst inne setter pris på at jeg nærmest jager han ut så han får vært med andre mennesker. Men nå får jeg avslutte og slappe av videre. Ønsker dere alle en fin dag!


Skrevet 22.06.2017 kl.16:11. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


8

Hei og god morgen!
Jeg og Martin kjeder oss litt viltert idag så straks han er ferdig med å spise så drar vi ut en tur. Blir vel sikkert til å kjøre rundt og høre på musikk frem til jeg skal på legen i 14. tida.

Ellers da så har vi ikke nett lenger. Buhuu.. Så vi får se hva som skjer videre og forhåpentligvis får vi nett i hus før februar.. Skal iallefall gjøre mitt beste å oppdatere bloggen så mye som mulig!

Kjole - H&M.


Skrevet 21.06.2017 kl.11:11. Ligger i kategorien Antrekk. 8 kommentarer


11

Hei!
Igår da jeg sjekket postkassen var det en liten haug med pakker! Der fikk jeg iblandt noe av undertøyet som jeg bestilte (spent å se om noe av det passer etter barnet har komt og jeg har fått trent en stund), sminkekostene, dekselet og bodyen til den lille! Leveringstiden var heller ikke så ille da jeg bestilte det her den 06.juni, så 2 uker da.

Bodyen er jeg usikker på om hun kommer til å ha den så veldig lenge, sminkekostene gleder jeg meg veldig til å prøve ut imorgen og dekselet er jeg kjempe fornøyd med! Alt er bestilt fra Wish.

Q: Flere som har fått pakker i posten?


Skrevet 20.06.2017 kl.14:46. Ligger i kategorien NewIn. 11 kommentarer


2

Ukens høydepunkt
Det må bare bli på tirsdagen. Da Mia Catrin hadde omvisning på barneskolen. Stor dag for Sessa og meg som mor, mange blandede følelser rundt skolestart og Mia med skolesekken sin på, hehe! Mer om dagen kan dere lesere HER.

Ukens nedtur
Turen på føden igår var en skikkelig nedtur, og jeg har vært ganske sliten i kroppen i uka som var. Mer om hendelsen kan dere lese om HER.

Ukens innkjøp
Spraytan og forming av bryn!


Dere kan lese om spraytanen HER.

Dere kan lese om forminga av brynene HER.

Ukens film
Fikk kjøpt meg sesong 10 av Supernatural denne uken! Wee, elsker den serien! Men haff, håper de gir seg nå snart altså for den har egentlig gått alt for langt synes jeg. De skulle ha stoppet serien etter 6 - 7 sesong..

Ukens sang

Ukens antrekk
Bursdagsantrekket mitt! Dere kan lese om det HER.

Ukens mest leste innlegg
New in 150617.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 19.06.2017 kl.23:17. Ligger i kategorien Ukens. 2 kommentarer


4

Hei!
Beklager for null oppdatering igår, men dagen endte liksom ikke helt som jeg så for meg at den skulle! Så idag er det maks avslappning, noe som jeg egentlig sliter veldig mye med akkurat nå da det er en del som må gjøres.. Flaks at jeg har gode personer rundt meg som kan hjelpe!?


Rundt klokka 15. kjørte vi litt rundt for å finne på noe å gjøre, og etter litt fant vi ut at vi skulle ta oss en liten tur til Sverige! Turen dit gikk kjempe bra. Koste oss med musikk og babling, mens Mia i baksete koste seg med bamsene og DSen sin. Vi kom fram dit i 17. tida og da bar det rett på Deichmann (?) for å kjøpe sandaler til Mia. Sist gang vi var der så jeg noen helt sinnsykt fine sandaler med Trollz på, og heldigvis hadde de ett par igjen i hennes størrelse! Så da har vesla alle sko hun trenger for sommeren, og godt er det! Men gud, tror dere ikke gravidhjerna her holdt på å ødelegge hele Sverige turen eller? Gikk til kassa og skulle til å betale, finner fram lommeboka og finner ikke korte. Lette gjennom veska, nope. Var ikke der heller. Neivell, da vippser vi da! Men det skulle vist ikke være så enkelt det heller for jeg måtte bekrefte meg med BankId. Men det var jo ikke noe problem for det har jeg jo nå ordnet på telefonen! Det var bare ett lite problem, nettsimkorte satt i.. Hadde nesten lyst til å gråte og var så oppgitt og frustrert over meg selv for at vi  nå måtte dra hjem uten noe som helst.. Heldigvis sjekket Martin kortholderen sin en gang før vi faktisk gikk derifra, og hallelujah! Der lå korte og glinset til oss! Sverige turen var ikke ødelagt likevel, sandalene til Mia ble kjøpt og vi gikk videre til Godisfabrikken der vi kjøpte 2 brett med brus og såvidt godteri. Tok oss en liten tur på matbutikken der for å kjøpe de himmelske Dinosaur kjeksene med sjokolade som ikke lenger eksisterer i Norge. Før vi begynte å kjøre hjemover satte vi oss ned på Pizza Pino der Martin spiste kebab og jeg & Mia delte en pizza, nam! Etter vi hadde spist så gikk Martin på do, og da kom jeg på at jeg enda har svenske småkroner i lommeboka! Så da gikk jeg og Mia til automatene der hun fikk seg en ball med en kjærlighet i, tok ut tre tyggiser også fikk hun seg en liten tur på bil-karusselen der. Da vi begynte å gå mot bilen ble jeg veldig sliten i kroppen og begynte å få stikkninger nedentil. Kjøreturen fra Charlottenberg til Hamar virket til å vare i evigheter. Og den var så utrolig ubehagelig. Stikkningene kom jevnlig, fikk en "presse" følelse og jeg begynte å bli redd for om vannet kom til å gå eller om hun festet seg. Martin stakkar begynte å bli ganske stressa han også, og jeg var egentlig litt gråtkvalt her og der. Kom fram til legevakten i Hamar og da var det så vidt jeg klarte å gå og stå, måtte ta urinprøve men den som vanlig var helt fin. Måtte forklare meg mellom 6 - 10 ganger til legen om hvordan jeg hadde det siden han gang på gang missforsto.. Etterhvert ble jeg sendt videre til Elverum for sjekk. 

Der fikk jeg ett gjensyn med noe som jeg håpte at jeg aldri skulle trenge igjen for 6 år siden.. Nemlig det helt jævlige belte man får på for å sjekke om man har rier.. Heldigvis var det ingen utslag på det, så da har jeg bare hatt kynnere. Tok også ny urinprøve som igjen var helt fin og 2 stk ultralyder ("innvendig" og utvendig), alt så ut til å være som det skulle. Så heldigvis litt før kl 01. på natta så fikk vi lov til å komme hjem.  Fikk ikke vite eksakt hvorfor jeg fikk alle disse symptomene, men jeg har mine mistanker. Så fra nå av skal jeg ta det så mye med ro som overhode mulig! For jeg vil så absolutt ikke at den lille i magen skal melde sin ankomst allerede nå. 


Skrevet 19.06.2017 kl.20:28. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


15

Hei og god kveld kjære lesere!
Idag er kroppen sliten. Magen føles tung, og kroppen verker. Men heldigvis kjenner jeg ingen stikk eller kynnere, så det er jo bra. Har fått "sittearrest" som mamma så fint kaldte det, for tydeligvis siden vi flyttet hit har jeg ikke tatt så veldig hensyn til at jeg er gravid som jeg har innbilt meg. Noe som egentlig kjennes veldig på kroppen.. Så de tre neste dagene får jeg ikke lov til å være ute av huset med mindre jeg må. En liten del av meg jubler litt for det høres såå deilig ut å bare slappe av hjemme som en sofagris, mens en annen del i meg får litt panikk for jeg klarer ikke å være hjemme hele dagene uten å gjøre noe som helst.. Såå ja, vi får se hvordan det går!

Under har dere dagens antrekk! Til tross for en sliten gravid kropp tok jeg til mote idag og kledde meg i skjørt og malte fjeset. Noe som egentlig hjalp veldig på, for jeg hadde nok følt meg verre hadde jeg igjen kledd meg i joggedress og blåst i sminken. Så klapp på skuldra til meg for at jeg orket!

Topp, skjørt & ballerina sko - H&M | Klokke - Ebay.

Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 17.06.2017 kl.18:16. Ligger i kategorien Antrekk. 15 kommentarer


6

Hei og god formiddag!
For et par uker siden meldte jeg meg på en konkurranse hos Charlotte (bloggen hennes finner dere HER), og den vant jeg utrolig nok! Jeg som aldri har vunnet noe som helst da dere! Kan tenke der jeg ble ordentlig glad da hun publiserte vinneren på bloggen sin! Og nå denne uken så kom endelig den  sinnsykt fine fotlenken som jeg vant fra Korspaahjerte (link til nettsiden deres finner dere HER)! Jeg er helt forelsket i fotlenken, den er så utrolig fin! 

Fotlenke - Korspaahjerte.

Q: Hva synes dere om fotlenken?


Skrevet 17.06.2017 kl.13:04. Ligger i kategorien NewIn. 6 kommentarer


6

Hei og god kveld!
På onsdag kl 14.30 hadde jeg min aller første time for spraytan. Jeg var bittelitt nervøs siden jeg aldri har tatt det her før, eller visste hvordan det hele foregikk. Men aller mest gledet meg veldig! Jeg bestilte time hos Beauty by Sandra Enger (Facebook-siden hennes finner dere HER) forrige uke. Hun var ei utrolig pen og søt jente, og hun informerte meg godt om det hele. Fra da jeg kledde av meg - hun sprayet meg - og jeg kledde på meg igjen tok vel kanskje 15 - 20 min? Tviler egentlig på at det var så lenge som 20 minutter, det gikk veldig raskt! Og hun var utrolig flink. Jeg tok den mørkeste fargen hun hadde, og såklart så jeg virkelig ikke ut rett etter - haha! Det så ut som jeg hadde klint meg ut med leire eller no. Men senere på kvelden, i 21. - 22. tiden dusjet jeg for å skylle vekk det overflødige og da jeg kom ut så var fargen mye finere og ser naturlig ut. Jeg er kjempe fornøyd og har bestemt meg for at dette kommer til å bli gjort ca 1 gang i måneden. 

Herreminhatt, at jeg ikke startet med å gjøre dette her istede for solarium?! Alle de tusenlappene gjennom årene da som hadde blitt spart hadde jeg heller tatt spraytan.. Blir rett og slett trist av tanken.. Jaja, bedre sent enn aldri!

Q: Har dere tatt spraytan før?


Skrevet 16.06.2017 kl.21:32. Ligger i kategorien Skjønnhet. 6 kommentarer


19

Hei og god morgen!
Igårkveld dro jeg, mamma og Victoria bort på CC stadion der de hadde nattåpent.Vi kom dit i 22. tiden og det var overraskende nok ikke så mange der. Atså, det var en del mennesker men du måtte ikke stå lenge i kø eller det føltes ut som om du kveltes. Så det var veldig kjekt! Fikk bursdagspenger av mamma også så da handlet jeg faktisk med meg noe hjem! Litt mer klær så jeg overlever denne sommeren med gravidmagen litt mer, og to bokser med løsnegler (elsker de fra Apoteket!).

Snekkershorts (?) - H&M.

T-shirt - H&M.

Kjole - H&M.

Mammabukse - H&M | Løsnegler - Apoteket.

Q: Hva synes dere om innkjøpet?


Skrevet 16.06.2017 kl.10:06. Ligger i kategorien NewIn. 19 kommentarer


9

Hei og god kveld!
Nå er jeg stapp mett etter en god dose med grillmat. Og straks Martin er ferdig med å koble opp anlegget i bilen så drar jeg bort for å hente Victoria, for vi skal nemlig en liten tur på CC som har nattåpent. Satser på at det er masse tilbud så kanskje finner jeg flere store kjoler eller t-skjorter så jeg har litt mer å gå med i sommer. For nå som det begynner å bli ordentlig varmt ute sliter jeg veldig med å ha på noe som ikke gjør at jeg får heteslag..

Ellers da så tenkte jeg å vise dere årets bursdagsantrekk! Eller, det skulle da i alle fall være det.. Jeg gikk med det i noen timer! Men etter de timene fant jeg ut at det ikke var noe vits mer. Underskjørte på kjolen ble dratt opp hvert 5 sekkund av babymagen, og extensionene fra Glitter er så tunge og floker seg så lett, så de også ble tatt av. Resten av dagen er blitt tilbragt i joggeklær (noe som har vært aalt for varmt), og nå er håret i en hårtopp. Så så mye for det bursdagsantrekket.. Jeg fikk i alle fall tatt bilder da før kjolen og extensionene ble tatt av!

Kjole - Carlings.

Q:  Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 15.06.2017 kl.20:55. Ligger i kategorien Antrekk. 9 kommentarer


2

Hei. som dere sikkert så igår skrev Cassandra et klissklass innlegg igårkveld/natt, så jah her er jeg.

For dere som ikke kjenner meg heter jeg da Martin og er da forlovet med Cassandra og vi venter ett barn sammen. jeg er født sent i august 1997 nærmere bestemt den 20. og har jo en del interesser som de fleste andre, men nok om det.

Jeg har egentlig aldri klart å være ordentlig søt(?) siden ifølge hu så er "alle" romantiske bilder jeg tar er av bilen min :p så da siden hu dro bort ed ett par venniner nå så prøver jeg her selv om hu sikkert kommer til å drepe meg når hu ser dette.

Jeg og Cassandra møtte hverandre for første gang den 5 September (akkurat 1. år før termin, noe jeg ihvertfall synes er litt gøy) og jeg ble helt forelska med en gang, noe som jeg tydeligvis ikke klarte å skjule så lett.. men ihvertfall, jeg følte meg som verdens heldigste som fikk muligheten til å møte hu og starte ett liv sammen. hu har gitt meg alt jeg ønsker meg, enda jeg følte meg som verdens heldigste allerede når vi begynte å snakke. ting gikk egentlig mye fortere enn planlagt da jeg var hos hu hver eneste kvled og vanligvis til 3/4 på natta før jeg dro hjem så Mia ikke skulle se meg. Men en dag (Nærmere bestemt en fredagskveld) våkna hu å ble veldig nysgjerrig på hvem jeg var. senere den kvelden kom broren til Cassandra for å passe Mia mens vi var ute på en kjøretur, å lite visste jeg da at det var den kvelden som skulle gjøre att jeg ble verdens lykkeligste. for da vi var ute så vi at det var tivoli i Hamar den helga, å bestemte oss brått for at vi skulle møtes dagen etterpå å dra dit, så vi fikk se hvordan jeg og Mia var rundt hverandre, siden hu da allerede hadde sett meg kvelden før. etter en stund fant vi ut at det var enklere hvis jeg sov over så slapp det å bli så travelt dagen etter, å siden jeg og Mia fungerte så bra rundt hverandre har vi delt seng hver dag siden da. bare noen dager senere (nærmere bestemt tirsdag 4. oktober) var jeg ute selv om jeg ikke husker helt hva jeg skulle i farta, så fikk jeg ihvertfall melding av Cassandra på vei hjem, å da ca. 2 min unna der vi bodde. å den meldingen lød som så "du skal vi bli sæærester?" jeg trodde knapt mine egne øyne når jeg så meldinga.. var det sant? var det virkelig hu som skrev det? var det bare tull? jeg svarte ihvertfall ja, med en liten gledeståre i øyekroken. Jeg hadde akkurat svart ja til å bli sammen med den vakreste, snilleste, morsomste og søteste personen jeg noensinne har møtt. jeg parkerte bilen når jeg kom hjem å satt for meg selv i kanskje 3 minutter før jeg gikk inn. jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, jeg var så glad. jeg gikk inn, smilende, fortsatt med en liten gledeståre. det var den beste dagen i mitt liv. hver gang jeg tenker på det er det rart hvordan ting gikk fra å bare være med hverandre på kurset å på kveldstid til å bli sammen å bo med hverandre. jeg er så lykkelig, å det er jeg fortsatt. jeg kunne ikke vært heldigere enn det jeg er. jeg har fått verdens beste familie. jeg elsker dere<3


ett bilde fra da vi var i Ålesund samme uka som vi ble sammen


Skrevet 15.06.2017 kl.16:46. Ligger i kategorien Personlig. 2 kommentarer


9

22

Hei og god formiddag!
Idag fyller jeg 22 år! Wææh, årene går fort! Virker som det var ifjor jeg fylte 20 år og ble overrasket med middag med hele venninegjengen min på Egon!♥ Årets bursdag blir nok en del roligere, for dagen min startet med en sinnsyk kvalme (som enda ikke har gitt seg) og jeg var helt uten stemme. Men heldigvis er stemma tilbake nå, men er enda veldig tørr og sår i halsen.. Ikke at noe av det her stoppet meg fra å dolle meg opp på dagen min! Jeg elsker bursdager og spesielt min, haha. 

Så langt har jeg ingen planer annet enn kanskje CC senere ikveld med ei venninne, så da får jeg bare ta dagen som den kommer. Uansett, så skal den nok bli fin og jeg skal kose meg masse!


Skrevet 15.06.2017 kl.12:22. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


9

Warning; klissete innlegg så ikke les videre hvis du blir kvalm av sånt!

Kjære Martin min, tuusen hjertelig takk for at du kom kræsjende inn i livet mitt September 2016! Tusen takk for at du ikke ga opp og fortsatte å smiske deg inn i livet mitt til tross for at jeg hadde litt problemer med aldersforskjellen (haha). Tusen takk for at du ville ha meg, for at du godtar meg akkurat som jeg er på både godt og vondt. Ikke minst hundre tusen takk for at du aksepterer at jeg hadde en datter og tok på deg rollen som stefar fra dag 1. Tusen takk for at på under ett år har du vist meg allerede alt det gode i livet. Jeg elsker deg så utrolig høyt, og på så kort tid har du blitt så viktig for meg. Jeg bare vet det at du er den rette for meg, og jeg gleder meg sånn til alle årene vi skal ha sammen.♥Skrevet 15.06.2017 kl.03:11. Ligger i kategorien Personlig. 9 kommentarer


8

Hei!
Beklager for lite blogging igår! Det var egentlig ikke meningen, men jeg sovnet kort tid etter at Mia hadde lagt seg. Og var så vidt jeg våknet godt nok opp til å gå i dusjen og etter det var det rett i seng igjen. Så svarene fra spørsmålsrunden skulle egentlig komme ut igår, men iogmed jeg sovnet så tidlig så ble det ikke noe av. Men håer ikke det gjør så veldig mye at de kommer ut nå istede!

Svarene fra spørsmålsrunden

Er du fra dala?
- Nei, hit flyttet jeg i slutten av Mai ifjor. Født i Bergen og oppvookst i Namsos/Ålesund, men har bodd i Ålesund de siste 10 årene ca før jeg flyttet hit.

Kjenner du Ingeborg?
- Nei, jeg gjør nok desverre ikke det.

Hva gjør du på fritiden?
- Har barn så mye av fritiden går til hun. Men ellers liker jeg å blogge, og være med venner så mye som jeg får til. 

Jobber/studerer du?
- Nei, akkurat nå er jeg hjemmeværende.

Hva skal hete?
- Regner med du kanskje mente den lille i magen? Det vet vi ikke enda! Har funnet et par navn vi liker, men må få kjøpt navnbok og finne litt flere forslag. Er det en ting jeg virkelig ikke ser noe poeng i er å finne ett navn som barnet SKAL hete. For det gjorde jeg med Mia, men straks hun kom passet hun ikke navnet i det hele tatt! Så etter et par dager uten navn så ble det Mia, for det passet helt perfekt til hun.

Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har blogget siden jeg var rundt 10 års alderen, men denne bloggen opprettet jeg i Mai.

Er blondt hår det du liker best ved deg selv?
- Ja, jeg elsker blondt hår! Men samtidig så klarer jeg ikke å ha blondt hår så lenge håret er over skuldrene. Av en eller annen grunn så må håret da være mørkt.

Hva er det som driver deg til å blogge?
- Alltid elsket det! Jeg elsker å ta bilder, og dele hverdagen og andre ting som jeg ellers finner interessant. Jeg har prøvd mange ganger å slutte med å blogge men det går bare ikke, savner det alt for fort og for mye! Og selvfølgelig hjelper det veeldig på motivasjonen å få søte og gode kommentarer fra lesere! Det er veldig hyggelig!

Var graviditeten planlagt?
- Ja, det var den.

Hvorfor farger du håret ditt hele tiden?
- Fordi jeg klarer ikke å være tilfreds med håret når det er så kort som det her. Må ha det mørkt når det er over skuldrene, men straks jeg ser ei jente med ett sinnsykt fint blondt hår måå jeg ha det blondt selvom jeg vet såå godt at jeg ikke klarer det i lengden. I alle fall ikke før håret er under skuldrene!

Har du noen gang hatt kontakt med barnevernet?
- Nei, det har aldri vært ett behov.


Skrevet 14.06.2017 kl.12:40. Ligger i kategorien Q&A. 8 kommentarer


5

Lurer dere på noe? Still meg spørsmål HER.


Hei!
Klokken 14. idag dro vi på barneskolen som Mia skal starte på til høsten, for omvisning. Og gjett hvem som ble 100% mer gira på skolen og hvem som gruer seg enda mer? Jo, Mia Catrin og meg det. Haha huff, hun ble plutselig så veldig stor da hun fikk den oransje skolesekken på ryggen. Holdt nesten på å gråte da hun begynte å gå rundt med den, men jeg klarte å holde tårene tilbake (klapp på skuldra). Skolen var kjempe stor, og de ansatte virket så hyggelige! Mia kommer nok til å trives kjempe masse, og tviler ikke ett sekkund på at Mia kommer til å få seg venner - for når de fikk titte inn i ene klasserommet var det ei jente som kom med engang bort til Mia og spurte om hun ville komme og sitte ved siden av henne. Det varmet mammahjertet veldig!


Q: Flere som har barn som starter på skole til høsten?


Skrevet 13.06.2017 kl.18:24. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


4

Hei!
Om ikke lenge drar vi til skolen Mia skal starte på der vi får en omvisning og hun får hilse på lærerne sine og sett klasserommet sitt. Føler meg så spent, haha! Blir så fælt å se hvor stor Mia er da, der hun sitter på en skoleplass. Huff.. Haha, det er jo egentlig ikke huff! Det er jo bra at hun blir større, og dette er kjempe stas! Men guri, mammas lille prinsesse..

Nei, nå må jeg gi meg før jeg blir for sentimental og begynner å gråte her! Over til overskriften; Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Kan faktisk ikke huske sist gang jeg har hatt en spørsmålsrunde på en blogg, det må være et par år siden nå.. Så spørr meg om hva enn dere måtte lure på, og så ser jeg ann hvor mange spørsmål som har tikket inn til ikveld og kanskje svarer allerede da. 

Q: Hva lurer dere på?


Skrevet 13.06.2017 kl.13:10. Ligger i kategorien Q&A. 4 kommentarer


10

Hei!
Klokken 12. idag hadde jeg time hos søte Vilde hos Hvil Vingene Dagspa (nettsiden deres finner dere HER) i Hamar. Jeg dro dit for å gjøre noe som jeg ikke har tatt meg råd til å gjøre, og for å fikse på noe som jeg har vært missfornøyd med i maange år nå. Nemlig øyenbrynene mine.

Jeg hadde veldig fine og fyldige øyebryn naturlig, jeg tenkte aldri noe spesielt over dem men var veldig fornøyd. Men likevel, iløpet av de to siste årene på ungdomsskolen så ble det så veldig populært å nappe øyenbryna sine.. Så tilslutt ga jeg etter å nappet jeg også. Det skulle jeg aldri ha gjort for jeg har ikke vært 100% fornøyd med brynene mine siden.. Om noe som helst så har de bare blitt verre og verre med årene. Så idag tok jeg til mot og fikk heldigvis time en liten halvtime etterpå. 

Jeg hadde ingen forventninger eller store håp om mirakler for øyenbrynene mine da jeg kom dit. Egentlig forventet jeg å bli fortalt at de ikke kunne fikse på dem iogmed de er så tynne, og om jeg måtte spare. Noe som hadde vært veldig surt iogmed brynene mine har ikke vokst mer iløpet av de siste 2 årene.. Heldigvis for meg ble det litt redning likevel! Iogmed brynene mine er så tynne og lite fyldige som de er, så var det ganske så begrensa hva hun kunne gjøre. Men hun vokset og nappet dem sånn at de har form. Nå ser det jo ut som om de er nesten venner (haha)! Vi valgte å ikke farge brynene iogmed jeg har så mørk farge naturlig. 

Jeg er så fornøyd og gleder så mye til å sminke meg imorgen! Haha, blir en helt ny verden det her for meg! Føler øynene mine ble så mye mer åpne også når de fikk form og alle uønskede hår ble tatt bort. Det eneste jeg angrer på ved det her er at jeg ikke har gjort det tidligere!


(Vennligst ignorer sminkerestene fra gårsdagen!)


Skrevet 12.06.2017 kl.18:23. Ligger i kategorien Skjønnhet. 10 kommentarer


9

Hei og god morgen!
Martin er borte og leverer Mia Catrin i barnehagen og jeg vet ikke om jeg skal gå å legge meg for en liten stund til eller om jeg skal starte dagen nå. Sov veldig dårlig inatt og våknet opp flere ganger.. Og for første gang på lenge starter jeg en uke der jeg ikke har noen planer. Ingen møter, ingenting spesielt som må bort å gjøres (hvis vi ser bortifra å handle inn mat for uka). Ingenting jeg trenger å stresse med. Det er så utrolig deilig, og denne morgenen skal nyytes.

Q: Flere som ikke har noe de må gjøre idag?


Skrevet 12.06.2017 kl.09:07. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


4

Ukens høydepunkt
Det må bli fredagskvelden! Da vi + ett vennepar dro til ett annet vennepar for å feire Sean som hadde bursdag på onsdag/torsdag. Vi var vel 15 stk der, så det var veldig kjekt! Moret oss veldig masse til tross for at vi ikke var der lengre enn et par timer. Også klart idag - da jeg ligger på 1.plass på topplisten over Ringsaker, det er veldig stas!

Ukens nedtur
Det vil jeg ikke skrive om. 

Ukens innkjøp
Spisestuen min! Tenk at jeg fikk denne for bare 1000,- lappen! Er helt forelsket.♥

Ukens film
Just friends! Uansett hvor mange ganger jeg ser denne synes jeg den er like artig, seriøst - dere må se den!

Ukens sang
Denne er så fin!

Ukens antrekk
Det må antrekket for onsdagen og torsdagen, det kan dere lese mer om HER.

Ukens meste leste innlegg
Antrekk 090617.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 11.06.2017 kl.23:59. Ligger i kategorien Ukens. 4 kommentarer


4

Hei og god kveld!
Da var Mia Catrin lagt for kvelden, og nå venter jeg på at Martin skal komme hjem så vi kan kose oss med snacks & film. Mens jeg venter skal jeg gå ned i kjelleren og sette på enda en klesvask og hente det som er nyvasket. Føler jeg faktisk har vært og kommer til å være flink idag med husmorspliktene mine, selvom det har gått i veeldig slow motion. Men ting er i alle fall blitt gjort!

Men får jeg avslutte og ønsker dere alle en fin søndagskveld videre!

Cardigan - husker ikke | Topp, skjørt & sko - New Yorker


Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 11.06.2017 kl.20:02. Ligger i kategorien Antrekk. 4 kommentarer


8

Hei!
Tidligere idag var både jeg og Martin forferdelig rastløse av oss og nektet å være hjemme i hele dag. Så da ble det til at vi dro på Lekeland med Mia Catrin! Så mens hun sprang rundt og lekte i et par timer koste jeg og Martin oss med pizza, brus & en veldig underholdende gruppesamtale på Facebook som vi er i med kanskje 10 stykker? Uansett, veldig underholdende! Og et par ganger var jeg usikker på om jeg tolket diverse ting riktig, haha! Huffameg.. Artig var det, og så herlig se Mia så glad og kose seg så mye som hun gjorde! Prøvde å ta litt bilder av hun men det var litt vanskelig når hun sprang og hoppet så mye som hun gjorde, + det fristet ikke å gå inn i jungelen der med babymage..

Nå er vi hjemme - eller Martin stakk ut nå nettopp da for å møte en kompis. Mia driver på med sitt og jeg skal gjøre litt husmorsplikter som å rydde og vaske klær, blæh.. Så lite fristende men det må gjøres! Spesielt klesvasken iogmed det ikke ble vasket noe på fredag. Uansett, talas! 
Q: Flere som har vært på lekeland idag?


Skrevet 11.06.2017 kl.17:07. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


9

Hei og god formiddag (?)!
Logget rolig inn på Blogsoft.no for å legge ut dagens antrekk, men så fikk jeg øye på leserstatistikken og tenkte først at det her kan ikke stemme. Fresha sida men joda, statistikken viste fremdeles 233 lesere for igår. Sjekket topplisten over Ringsaker for morro skyld om jeg ennå lå på andre plass men så bare HALLO 1.PLASS! Stirret bare litt på skjermen mens det begynte å boble overalt av glede innvendig og tenkte ja men da må jeg ha klart å komme meg på i alle fall en av siste plassene på topplista! BOOM - 138.plass der. Så utrolig gøy! Det er ikke langt opp på topplista, vet ikke om noen sjekker egentlig de bloggene som ligger så langt nede? Men jeg synes det er drit gøy uansett og ikke minst så glad og takknemlig tok seg turen innom bloggen min igår! Dog jeg er litt usikker på akkurat hvorfor igår.. Haha, tror ikke jeg blogget om noe særlig spennende? Vel uansett, tusen takk alle fine dere!♥ Dette gjorde dagen min!


Skrevet 11.06.2017 kl.12:48. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer


6

Hei og god kveld!
Martin er ute med guttene og Mia er flink og stor jente å rydder rommet sitt på egenhånd før hun skal legge seg. Jeg fikk litt hjelp av Michael ista med å løfte ned alt skittentøyet, så endelig fikk jeg satt på en vask. Så da har jeg ca 3 timer på meg før jeg må ned og hente de nyvaska klærne og sette på ei maskin til. På de 3 timene skal jeg se på Grease, rydde litt, henge opp jakker og slappe av med blogg lesing og noe snacks.

Ellers da tenkte jeg å vise dere bildene som ble tatt av Mia Catrin når det var fotografering i barnehagen. Synes bildene var så utrolig fine og Mia ser så stor ut! Synes det vises spesielt godt på disse bildene! Hun ser liksom ikke ut som ett barnehagebarn lenger, men ett skolebarn.  Både gleder og småknuser mammas hjerte.♥

Barnehage fotograferingSkrevet 10.06.2017 kl.20:13. Ligger i kategorien Photoshoots. 6 kommentarer


8

Hei og god morgen!
Gårsdagens bursdagsfeiring kjenner jeg virkelig på kroppen idag. Ganske sliten i kroppen og føler meg nokså daff. Synes egentlig det er litt ille iogmed vi var der i kanskje to timer, haha! Tar på å være gravid dere, uff. Kjekt var det i alle fall.♥ Resten av dagen går til filmtitting, smårydding og ikke minst avslappning. Også er jeg utrolig glad for at vi har søndag imorgen også!

Ifølge PregLife appen er jeg nå 28+0 uker på vei og det er bare 87 dager igjen til termin, woho! Shit, det går fort altså!  Før jeg vet ordet av det så er barnet allerede her. Denne årstiden er jo den som flyger fortest forbi også (synes i alle fall jeg), så gikk det ikke kjapt før jeg er ganske sikker på at det kommer til å gå kjapt nå. Jeg storgleder meg i alle fall til å begynne å kjøpe inn ting til den lille, og ikke minst til hun kommer og jeg er ferdig! 

28 + 0

Om mammaen:
Du er nå i graviditetens tredje og siste trimester. Du er kanskje utslitt, eller du føler deg knall - det varierer fra graviditet til graviditet. Du kan få en følelse av ubehag fordi alle de indre organene dine presses opp av magen og barnet. Du kan også begynne å følge deg tung og sliten i bena. Prøv å hvile så mye som mulig, og bruke gjerne støttestrømper. Regelmessige mellommåltider kan også gi deg litt mer energi.

Om barnet:
Barnet er nå ca 35 cm langt fra hode til føttene og veier ca 1,2 kilo i starten av uken og ca 1,4 kilo i slutten. Hjernen og de indre organene utvikles videre, og barnet legger på seg mer vekt. Barnet fortsetter å strekke på seg og sparke, men har ikke lenger like mye plass å boltre seg på. 

Q: For dere som er gravide - hvor langt er dere på vei?


Skrevet 10.06.2017 kl.11:42. Ligger i kategorien Graviditeten. 8 kommentarer


19

Hei og god kveld!
Vi kom hjem litt før kl 00, og godt var det! Vi har hatt det veldig koselig ikveld (mer om det imorgen), men da vi begynte å kjøre hjemover merket jeg hvor sliten og trøtt jeg faktisk var. Så veldig glad for at det ikke ble senere for å si det sånn! Nå er jeg veldig klar for senga og søvn, men først tenkte jeg å vise dere kveldens antrekk!

Jumpsuit - New Yorker | Boots - Skopunkten | Øredobber - H&M.

Q: Hva syns dere om antrekket?


Skrevet 10.06.2017 kl.00:24. Ligger i kategorien Antrekk. 19 kommentarer


7

Hei og god morgen!
Nå skal jeg bestille hjem bildene fra barnehage fotograferingen som Mia hadde i Mai! Jeg gleder meg sånn til å se bildene!♥ Men det var visst ikke så enkelt å logge seg inn på Outlook.com.. Får feilmelding om at DNS-addressen ikke finnes. Haff. Jaja, får nok gjort det iløpet av dagen..

Ellers så tenkte jeg å vise dere to headere som jeg laget til Ida Caspara (bloggen hennes finner dere HER). Etter at jeg satt opp nye headeren min fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne lage en like enkel header til hun, og det sa jeg så klart ja til! Da jeg var yngre lagde jeg design & headere til ganske mange bloggere (noen av de er ganske store bloggere nå idag, og det er litt gøy!). Men jeg har jo ikke laget så mye av verken headere eller design til meg selv eller til andre. Så ferdighetene mine i det området er ganske så rusten. Men Ida ble fornøyd med sine headere og bruker faktisk den nederste som header nå, så da er jeg også fornøyd og glad!

Headere til Ida Caspara


Q: Hva synes dere om headerene?


Skrevet 09.06.2017 kl.10:59. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer


5

Hei og god kveld kjære lesere!
Da jeg og mamma var på IKEA på tirsdag kjøpte jeg meg skrivebord og stol, for det dreper ryggen og nakken min å sitte i sofaen x antall timer om dagen for å gjøre blogger-arbeid. Så idag fikk jeg det endelig opp og jeg er så fornøyd til tross for at jeg syntes aller først at skrivebordet var alt for bredt. Fått også lagt på pelsteppe på stolen og fått litt pynt på skrivebordet så nå ser det så koselig ut! så under har dere "blogger kroken" som Martin så fin la på navnet.

Falkhøjden arbeidsbord & Snille arbeidsstol - IKEA.Igårkveld la jeg også ut en annonse etter spisestue med minst 6 stoler på to forskjellige salgsgrupper på Facebook, og et par timer etterpå var det noen som svarte med en veldig fin spisestue til bare 1000,- Og tidligere ikveld hentet Martin & Nick Kenny den! See å fin den er da! Både jeg og mamma ble helt lamslåtte over hvor fin den var i virkeligheten! Missforstå meg rett - jeg synes den så fin ut på bilde og for bare 1000,- tenkte jeg at ja da har vi alle fall noe frem til vi kjøper oss noe nytt. Men allerede når de begynte å løfte stolene inn tenkte jeg bare at "hell noo, denne spisestua skal jeg ha!" Og for bare 1000,- da dere! Det er jo ett skikkelig røverkjøp!

Spisestue - privat selger.

Q: Hva synes dere?


Skrevet 08.06.2017 kl.21:55. Ligger i kategorien NewIn. 5 kommentarer


15

Hei!
Igår spurte jeg om andres meninger om jeg skulle forbli blond, eller bli brunette igjen. 4 personer stemte for begge deler, 5 stemte for brunette og 5 stemte for blondt.. Så da får vi se hva jeg gjør etter at bolla i magen har komt. Jeg venter i alle fall på extensions nå (bestilte fra Wish da det kostet bare 43,-, haha), så da er det litt mer utholdbart frem til høst. Da skal håret uansett bli fornyet med enten en blondfarge eller brunfarge + extensions fra Luxushair. Bare 3 måneder til, det burde jeg klare! Da har jeg masse tid til å pleie håret før det får en runde til med farging.

Ellers så stod jeg opp litt før kl 09. og siden har jeg egentlig stått på med å vaske sesksjonen og fått på plass albumene, bøkene og litt pynt i. Men enda gjenstår det en del som skal inn. Også fått på plass nesten alt på kjøkkenet, er bare småtteri igjen. Fått på platene på klesstativene til meg og Martin, så av møbler gjenstår bare å skru opp skrivepulten & stolen min fra IKEA + henge opp hylla jeg fikk av mamma på soverommet. Og sist men ikke minst selsvfølgelig, med en del nye møbler og småting blir det mye papp og plastikk, så det skal i alle fall bli deilig å få kastet. Men er ikke vits før vi er ferdig så vi kan kaste alt på en gang istede for å dra flere turer.

Under har dere gårsdagens og dagens antrekk! Sminka var nok litt mer fresh igår da, men foruten det + at håret er nå i hårtopp så ser jeg lik ut (haha)! Håper antrekket faller i smak!♥

Skinnjakke - Vero Moda | Kjole - Gina Tricot | Sko - mamma.

Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 08.06.2017 kl.13:56. Ligger i kategorien Antrekk. 15 kommentarer


8

Hei og god dag!
Okei dere, jeg trenger virkelig hjelp. Jeg har vært brunette i nesten to år sammenhengende, der jeg avogtil har bleiket håret blondt. Men har ikke klart å beholde det blonde håret lenger enn et par uker. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på trangen til å bli mørk igjen men er litt usikker. Planen nå var å kure og få en fin frisyre på håret og la det vokse ut. Men jo lenger tiden går blir trangen til å bli mørk igjen større. Jeg føler meg mest "meg" med blondt hår, men samtidig trives jeg aller best med mørkt hår. Så, HJELP! Hva synes dere? Det bildet til venstre under er for ca 2-3 år siden (vennligst ignorer den fæle kanten mellom extensionet og håret mitt.. Haha, at jeg turte å gå ut sånn offentlig!), mens det bilde til høyre ble tatt ifjor høst da jeg hadde svart hår + extensions. Blir jeg til å farge meg mørk igjen nå så skal jeg ha mørkebrun riktig nok, ikke svart.

Q: Hva synes dere at jeg kledde best?


Skrevet 07.06.2017 kl.17:18. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer


4

Hei og god dag!
Ingen innlegg igår og likevel holdt lesertallet seg oppe, wow! Takk for at dere orket å stikke innom en blogg som ikke ble oppdatert i hele går. Det beklager jeg virkelig! Men vi var borte fra ca 09.30 og kom ikke hjem igjen før litt over 20. Og da startet vi med kveldsstellet og kveldsmaten til Mia slik at hun kunne komme seg i seng fortest mulig, og så var det mye som måtte egentlig gjøres her i hjemmet igår men svært lite av det ble gjort. Jeg var så sliten og trøtt at jeg la meg ganske tidlig. Tror jeg la meg litt etter klokken 22.

Idag stod vi opp litt før kl 08.30, jeg bråvåknet og tok opp telefonen med engang og så at det var blitt så sent så da måtte vi alle mann skyndte oss! Fant ut etterpå at alarmen som er på 07.30 ikke var på så det forklarte forsovelsen! Etter Mia var levert i barnehagen kjørte jeg og Martin litt rundt i Hamar mens vi ventet på at jeg skulle på time hos DPS kl. 10.15. Etter det var ferdig så dro vi rett hjem så vi begge fikk stelt oss. Akkurat nå venter jeg på at håret skal bli tørt så jeg kan stelle meg for dagen og så skal jeg prøve å få tatt antrekksbilder for det er den en liten stund siden nå! Har heller ikke fått prøvd ut kontrollen til kameraet så det må også bli testet!

Ellers da så tenkte jeg å ha en månedelig Instagram oppsummering! Og siden vi snart er halvveis inn i Juni nå så var det på tide med oppsummering fra Mai! Så under har dere alle bildene som jeg postet i Mai, utrolig nok ikke så mange. Faktisk bare 28 bilder. Hvis dere vil følge meg der er det bare å søke opp @Clysgard eller trykke HER.

MaiQ: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 07.06.2017 kl.13:03. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer


17

Hei og god kveld!
Da vi var i Sverige forrige uke så var vi innom Dollar Store. Der har det jo utrolig masse til en ganske billig penge! Som en svensk Europris (det er vel kanskje det å?)! Blant annet fant jeg sminke og da selvfølgelig måtte jeg hamstre inn bittelitt (*kremt*). Finner ikke akkurat så billig sminke i Norge..

2pk Eyelinere, sminkekoster, mascara, eyeshadow palette, 2 stk beauty blenders, matte powder, 2 stk concealere, foundation, highlightstick - Dollar Store.


Skrevet 05.06.2017 kl.22:27. Ligger i kategorien NewIn. 17 kommentarer


9

Hei og god kveld!
I 15. tiden kom besteforeldrene mine og Kim & Lene + Thea - Cecilie på besøk, og med seg hadde de tatt med masse grillmat! Så da er altså årets første grilling gjort, og som vi har kost oss med masse familie kos og god mat! NÅ er det sommer dere!

Bildedryss


- Første grillmaten lagt på grillen!

- Pappa, onkel Kim, bestemor, tante Lene, Mia Catrin & bestefar.

- Kotelettene og grillspyda var helt himmelske!

- Mia Catrin & Thea - Cecilie.

- Bestemor & bestefar.

- Bestemor & bestefar med barnebarn og oldebarn.

- Mia Catrin, tante Lene, Thea - Cecilie og onkel Kim.

- Pappa & mamma.

- Mamma litt småirritert for at pappa ikke klarte å ta ett normalt bilde, haha!


- Bestemor & meg. - Martin min & meg. 

Q: Flere som har grillet idag?


Skrevet 05.06.2017 kl.18:50. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


9

Ukens høydepunkt
Onsdag! Da tok vi en heisatur til Sverige for godishandel og koste oss skikkelig masse!

Ukens nedtur
Det vil jeg ikke uttale meg om.

Ukens innkjøp
Det må bli kameraet & spisegruppen på kjøkkenet!


Bord, stoler - IKEA.

- Nikon D3300 - Elkjøp.

Ukens film
Det må bli gjensynet med Chihiro & heksene!

Ukens sang
DESPACITO!

Ukens antrekk
Topp, skjørt - H&M | Boots - Skopunkten | Øredobber - Glitter.

Ukens mest leste innlegg
Photoshoot 020617.


Skrevet 04.06.2017 kl.22:54. Ligger i kategorien Ukens. 9 kommentarer


19

Hei og god kveld kjære lesere!
Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg idag, men jeg stod ikke opp før klokken 12. Og etter det har jeg ryddet, fått besøk av besteforeldrene mine og onkel & tante. Vi har også vært barnevakt for søskenbarnet mitt - Thea - Cecilie, stort sett i hele dag også. Noe som Mia har vært veldig begeistret for iogmed de ikke har sett hverandre siden jul! Og Thea er jo bare 2 år eldre enn Mia så de kommer veldig godt overens og har enda litt av de samme interessene.

Mia Catrin la seg kl 20. (synes det er viktig å holde leggetiden også i ferier og ved røde dager) og Thea ser på Lillefot frem til familien kommer tilbake. Om ikke lenge skal jeg hoppe i dusjen, noe som skal bli såå godt! Det er noe jeg har gledet meg til i hele dag, haha. Og så etter det og når Thea er blitt hentet skal jeg og samboeren min ha kjærestetid.♥ Ellers så har jeg skrevet ned 10 ting som jeg gleder meg til i sommer! Har jo mye å se frem til denne sommeren her, sikkert enda mer enn hva jeg har listet opp under men var det jeg kom opp med i farta i alle fall!

10 ting jeg gleder meg til i sommer

 1. Sverige.
  - Når vi bor så nært så er det klart vi må utnytte det og ta oss et par harryhandler i Sverige.
 2. Hunderfossen.
  - Hunderfossen parken skal vi dra på i sommer! Det er jo så kjekt for Mia, og den parken er så koselig synes jeg!
 3. Ålesund.
  I Juli skal vi en liten tur til Ålesund, det blir kjekt å se igjen (forhåpentligvis) alle venninner!
 4. Baby utstyr.
  Denne måneden (kanskje neste) begynner vi å handle inn alt av baby utstyr som seng, stellebord, vogn osv. Det gleder jeg meg så utrolig masse til!♥ Tror faktisk at jeg har funnet alt også, så da gjenstår det bare å bestille!
 5. Sommerferie!
  Mia Catrin har bare denne måneden her igjen og så er hun ferdig med årene sine i barnehagen. Det er helt utrolig å tenke på at hun er blitt så stor at det er skole hun starter på i August, og ikke i barnehage. Uansett, sporet litt av nå - hehe! Denne lille måneden igjen og så er det sommerferie for hun også! Den skal nytes til det fulle og vi skal finne på så mye kjekt og gøy sammen vi tre, før den lille kommer. 
 6. Bursdag!
  Om ca en og en halv uke har jeg bursdag! Da fyller jeg 22 år og har planer om å høre på Taylor Swift - 22 hele dagen, mohaha! Alltid gøy med bursdager, spesielt når det er min bursdag! Da skal jeg stelle meg som aldri før, prøve å kose meg med familie og venner og spise masse god mat og kaker! Å feire bursdagen min tror jeg at jeg aldri kommer til å vokse fra, det er nesten like stort som når datteren min har bursdag! Hehe!
 7. Minner.
  Jeg gleder meg masse til å lage mange fine minner generelt denne sommeren. Det er ingen tvil om at når man tenker på ett år så er det sommerminnene som henger mest i, i alle fall hos meg. Og endelig har jeg ett speilrefleks så denne sommeren kan jeg forevige så mange av de fine øyeblikkene i sommer så mye som mulig!
 8. Bloggen.
  Fra da jeg startet bloggen i starten av Mai og fikk fort "faste" lesere mellom 20 - 40, og nå starten av Juni har jeg "faste" lesere mellom 60 - 80. Det har jo egentlig doblet seg, og det er veldig gøy! Blir spennende å se hvordan bloggen utvikler seg iløpet av sommeren.
 9. Tan.
  Det er sommer og med det kommer sol og varme. Så selvom jeg går høygravid så skal jeg nok likevel få til å få i alle fall farge på kroppen! Solarium sa jeg jo stopp på fraogmed nyttår 2016, så da er det solen ute, selvbruning og spraytan som gjelder. Og jeg orker verken selvbruning eller spraytan (den er enda under vurdering da..), så da skal jeg nok klare å få til å sole meg som normale mennesker iløpet av sommeren.
 10. Kjærestetur.
  Vi har bestemt oss for at iløpet av sommeren så skal vi få til å dra bort enten på tur til Sverige, eller spaweekend eller ett eller annet! Bare jeg og Martin, for å få litt ekstra kjærestetid sammen før den lille melder sin ankomst. Vi rakk ikke akkurat å være kjærester så veldig lenge før jeg ble gravid, så er viktig og bra for oss.

Q: Hva gleder dere dere til i sommer?


Skrevet 04.06.2017 kl.20:34. Ligger i kategorien Livet. 19 kommentarer


9

Hei og god kveld!
Det er lørdag og det betyr filmkos med prinsessa mi!♥ Så ikveld før hun la seg kl 21. så vi på Chihiro & heksene mens vi koste oss med masse godt å spise & brus. Denne var en av mine favorittfilmer når jeg var mindre, så jeg jublet litt da jeg endelig fant den etter så mange år med leting! Og til min store glede så likte Mia den også, hihi! Like fascinerende og litt små ekkel som jeg husker den. Spørs om Mia har arvet min litt mørke humor og interesse, haha. For hun også elsker filmer som er litt dystre osv, kan ikke annet enn å le av å tenke på det!

Nå skal jeg ha håret i en litt mer behagelig frisyre (hårtopp) og så kose meg med enda mer film og godteri! Håper dere har en fin lørdagskveld, og forresten; God pinse!


Q: Flere som har hatt filmkveld?


Skrevet 03.06.2017 kl.22:04. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


7

Hei og god kveld!
Igår fikk jeg endelig kjøpt kjøkkenmøbler! Og det var jammen ikke enkelt dere. Bordet var greit, men stole?! Å fytti katta, IKEA på sitt beste. Både jeg og samboeren ble så frustrerte over stolene at vi ga opp. Og tidligere idag fikk jeg opp ene stolen og den andre hjalp Nick Kenny meg med. Var så godt å ha en skikkelig spisegruppe som vi kan spise mat på, slipper vi å sitte ved sofaen. Fikk også på plass ett fat og to krukkene som ble kjøpt da vi var i Sverige og fylte de opp med marengs, synes det ble koselig!

Bord, stoler - IKEA.


Skrevet 03.06.2017 kl.18:45. Ligger i kategorien NewIn. 7 kommentarer


15

Hei og god kveld!
Nå skal jeg og sææresten kose oss med Aliens og godteri før vi legger oss. Vi skulle egentlig starte på Aliens maraton igårkveld, men det ble så sent før vi la fra oss pcene så vi tar det heller igjen idag!

Ellers da så tenkte jeg å vise dere de få bildene jeg tok tidligere idag med det nye kameraet mitt. SÅ utrolig deilig ha denne kvaliteten på bildene igjen at jeg nesten gråter av glede! Idag kom også kontrollen som jeg bestilte på onsdag så da blir det antrekksbilder imorgen, gleder meg!Q: Hva synes dere om bildene?


Skrevet 02.06.2017 kl.22:29. Ligger i kategorien Photoshoots. 15 kommentarer


11

Hei og god formiddag alle sammen!
Mia er i barnehagen, Martin er på kurs & jeg er så og si akkurat ferdig stelt. Dagens planer er å vaske ferdig kjøkkenet og pakke ut alt av kjøkken utstyr og få det på plass, prøve å rydde så mye som mulig av alt det andre rotet etter innflyttningen også + vaske klær. Men aller først skal jeg leke litt med en tidlig bursdagsgave jeg kjøpte meg igår!

Etter jeg var ferdig hos B-Town Beauty igår litt før kl 11.30 gikk jeg rett til Elkjøp og der plukket jeg med meg Nikon D3300 kamera. Wii! Har siklet, drømt og grint etter ett ønske om ett nytt og ordentlig kamera siden jeg solgte mitt forrige speilrefleks og kjøpte meg en mini "speilrefleks" som var så elendig mtp hva jeg var vandt med..Kjennes ut som det er en drøm som har gått opp i oppfyllelse!♥ Den lille fotografen i meg begynner å blomstre mer og mer for hvert minutt som går og allerede etter dette innlegget skal jeg gå og teste det ut litt! Har også kjøpt meg trådløs kontroll, så da blir det mye enklere å ta antrekksbilder f.eks fremover. Krysser fingrene for at det kommer i posten idag!

Nikon D3300 AF-P 18-55 Kit - Elkjøp.


Q: Hva slags kamera har du?


Skrevet 02.06.2017 kl.11:25. Ligger i kategorien NewIn. 11 kommentarer


9

Hei og god kveld kjære lesere!
Det er 01.Juni idag og da må så klart en ny header opp! Jeg laget den ganske kjapt nå nettopp egentlig og kan faktisk si meg fornøyd! Jeg bruker forrige måneds fineste bilde(r) når jeg skal lage ny header, og jeg følte ikke at det ble så mange fine eller klare nok bilder fra forrige måned, så valget ble enkelt egentlig. Godt med noe nytt da! Var så lei av den forrige nå at jeg nesten fikk lyst til å gråte hver gang jeg så den..

Q: Hva synes dere om headeren?


Skrevet 01.06.2017 kl.23:57. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer


6

Hei og god dag kjære lesere.

Kl 11 var jeg på plass i frisørstolen hos B-Town Beauty og fikk håret redda bittelitt. For 1-2 uker siden bestemte jeg meg for å prøve å stusse håret mitt selv og det ble forferdelig hakkete og alt for kort enkelte plasser. Så Hilde fikk redda sveisen litt, men må tilbake om et par måneder når håret har vokst litt for å forme det litt mer. Men nå går det iallefall ann å ha det ned uten å føle meg helt forferdelig.


Skrevet 01.06.2017 kl.15:50. Ligger i kategorien Skjønnhet. 6 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits