5

Hei og god kveld kjære lesere!
Rett etter at vi hentet Mia Catrin fra barnehagen kjørte vi rett til Sverige! Det var egentlig ikke planen idag, men heelt i orden at det ble sånn! Kjempe koselig avslutning på en dag som virka til å bli helt dritt og ikke minst en fin avslutning på våren! Vi har kost oss masse med musikk, og en liten storhandel. Vi brukte vel så mye som litt over 4000,- på hele turen. Not so bad mtp alt det vi kjøpte! Storhandlet på Dollar Store på hygieniske produkter + sminke, det var jo så billig der! Og ellers så handlet vi inn masse godteri, brus & litt annet diverse ting.

Vi kom hjem for kanskje nesten 2 timer siden. Mia har lagt seg, og jeg & samboeren sitter nå i sofaen og slapper av med hver vår pc. Jeg skal straks gå i dusjen og så tror jeg at jeg tar kvelden. Er sliten etter dagens get away og imorgen må jeg opp tidlig for jeg skal på frisøren kl 11.skal bli godt å få orden på det håret her altså, det ser jo virkelig ikke ut etter at jeg prøvde å susse det sjøl! Da har jeg i alle fall lært den leksa..

Q. Flere som har vært i Sverige idag?


Skrevet 31.05.2017 kl.23:35. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


4

Igårkveld rundt 18.-19. tiden hentet jeg Victoria. Egentlig skulle Nathalie (bloggen hennes finner dere HER) bli med også men hun fikk det desverre ikke til, så da får vi ta det igjen!

Vi var litt usikre først om vi skulle ta en kino eller om vi skulle på senteret. Men innen vi kom til Hamar bestemte vi oss for å ta turen til CC senteret. Vi gikk stort sett rundt og tittet men endte opp med litt fra New Yorker. Kjøpte ikke så mye, bare en nattkjole og knestrømper. Etterpå dro vi til Storhamar senteret og satte oss på La Perla for en liten date før vi dro hjem igjen. Var veldig koselig og så mye gøy vi får snakket om! Det er liksom ikke det samme når vi er med guttene, da er det ikke alt vi vil snakke høyt om som når vi er alene. Victoria er så snill og ei veldig fin jente! Føler at vi er veldig like på mange områder og er på samme bølgelengde når det kommer til meninger og holdninger, noe som også gjør at det er veldig enkelt å snakke med hun.

Men nå må jeg avslutte for nå er det like før jeg spyr kjenner jeg. Rett etter vi hentet Mia Catrin i barnehagen dro vi rett på roadtrip! Og hvis jeg holder på med noe som tat litt lengre tid enn å sjekke meldinger eller bytte sang på Spotify blir jeg bilsyk.. Så hade! Håper dere får en kjempe fin dag videre!


Skrevet 31.05.2017 kl.16:50. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


6

Hvordan er formen?
- Føler meg litt redusert og kvalm. Men holder på å lage meg frokost nå mens jeg ser på Frustrerte Fruer, så håper formen blir litt bedre når jeg har fått i meg no.

Hva har du på deg?
- Svart topp & en mørke blå mammajeans.

Dagens tanker?
- Endelig fikk jeg sendt inn søknaden om engangsstønad! Vaskehjelpen er i leiligheta og Martin er der også for å tette igjen hullene. Har så dårlig samvittighet for at jeg ikke kan hjelpe til, men sånt arbeid dreper hendene mine.

Dagens nedtur?
- Har ikke vært noen nedturer så langt heldigvis!

Dagens opptur?
- At jeg fikk sendt inn søknaden på engangssønaden og ordnet passordet til mobilbanket så endelig får jeg kom meg inn der og ikke er avhengig av pcen for å sjekke kontoen.

Hva kjøpte du senest?
- Eeh, det har jeg faktisk ikke peiling på. Helt seriøst, det føles ut som om jeg får mer og mer gullfisk hjerne jo lenger inn i graviditeten jeg kommer!

Hvem sov du sammen med sist?
- Martin.♥


Skrevet 30.05.2017 kl.12:12. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


6

Hei og god kveld kjære lesere!
Mia Catrin la seg for ca en halvtime siden, Martin & Nick Kenny har dratt tilbake til leiligheten for å begynne å tette igjen hull. og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre av meg. Jeg er så oppgitt, frustret og sint akkurat nå. Tidligere ikveld kom utleieren til gamle leiligheten og skulle bare se over. Han synes ikke det  motvar bra nok vasket på enkelte plasser - greit nok, da er det bare å dra dit tidlig imorgen for å gå over og vaske og evt støvsuge der det trengs. Og så ble han sint for at hullene ikke var i orden enda, når det har vi ikke laget noe avtale om og tenkte å starte med de ikveld. Og så mente han på at vi har sparka veggen/plata mellom kjøleskapet og oppvaskmaskina så den var ødelagt?! Kan noen værsåsnill fortelle meg hvordan det er mulig?! Og så ble han sint for at dørhåndtakene manglet noen skruer da noen av de var borte FØR jeg tok over leiligheten og de som var der datt alltid ut kort tid etter når jeg og/eller andre har prøvd å skrudd de igjen. Men det ville han ikke høre på og mente at vi har ødelagt det også. Også var han direkte frekk i kjeften mot samboeren min og skulle til å kjefte på Nick Kenny for han trodde det var han som bodde der før oss, for han (som bodde der før oss) har ikke betalt siste husleiene enda. Og tydeligvis siden jeg er i slekt med han så er jeg medskyldig i det?! Altså, hva faen? Det har vært flere episoder med utleieren der jeg har holdt på å klikke vinkel. For et par måneder siden kjeftet han på meg for at jeg ikke hadde betalt leien siden November, da vi flyttet inn. Noe som var HELT feil, sendte han en melding samme kvelden om alle betalinger til han som var skjedd den dagen det skulle inn. Han ble også sint for at jeg ikke hadde svart på meldinger, når jeg har svart på alt jeg har fått av meldinger av han straks jeg har fått dem, med mindre det har vært noe som jeg har måttet sjekke opp ført. Mens han derimot ikke har svart meg en eneste gang når jeg har sendt melding om noe/for å spørre om noe. Større surrehode og tomskalle skal man søren meg lete lenge etter! Strømmen holder jeg på å si opp nå, og imorgen tidlig drar vi for å gjøre ferdig hullene og hente sofaen som står der + vaske litt ekstra. Så blir nøklene levert i postkassa og da er jeg helt ferdig. Og det skal bli så godt, for ett så uproff utleier firma som det Lykseth Gård er er helt sinnsykt. Så mye mer jeg kunne skrevet som den mannen her som eier det har skrevet, sagt og gjort men det holder nå. Jeg har skrevet fra meg og roet meg ned, og det trengte jeg virkelig! Imorgen er siste dagen og da skal jeg aldri ha noe mer med det mennesket her å gjøre. 

Topp, skjørt - H&M. | Boots - Skopunkten. | Øredobber - Glitter.

 '

Q:Flere som har dårlig erfaring med uproffesjonelle utleiere?


Skrevet 29.05.2017 kl.20:43. Ligger i kategorien Antrekk. 6 kommentarer


4

Hei og god dag kjære lesere!
Martin dro bort nå for å hente Mia Catrin i barnehagen + han skal en liten tur på Biltema & Kiwi. Og jeg skal snart gå til kjøkkenet og begynne på middagen. Idag står svinestrimler med ris, "saus til stek" og hvitløks baguetter på menyen og som jeg gleder! Det er så utroolig godt! Men aller først en liten tur ned til mamma siden hun sendte meg meld rett før jeg bytta sim-kort.

Ellers da så tenkte jeg å dele Instaen min med dere i tilfelle noen av dere har lyst til å følge meg der. @Clysgard er brukernavnet hvis dere vil søke meg opp eller så kan dere bare gå inn HER

Mars

April
Q: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 29.05.2017 kl.16:24. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer


6

Ukens høydepunkt
Det blir selvfølgelig lørdagen da vi sammen med ett vennepar og do døtrene deres, + lillebroren min og to kompiser av han, dro til Fiskerly for å bade og etter det dro vil til McDonalds for å spise. Det var skikkelig koselig dag, og så varmt!

Ukens nedtur
At jeg har hatt så vondt i kroppen og følt meg generelt redusert i uken som gikk.

Ukens innkjøp
Sommerklærne til Mia, fant så mye fint til så mye billig! Elsker Outleten H&M har komt med på Maxi!

Ukens film

Ukens sang

Ukens antrekk
Dette antrekket er egentlig for 17.Mai, men det ble ikke publisert før på mandagen forrige uke. Mer om antrekket kan dere lesere om HER.

Q: Hvordan har deres uke vært?


Skrevet 29.05.2017 kl.09:43. Ligger i kategorien Ukens. 6 kommentarer


8

Hei og god morgen dere!♥
Igårkveld rundt 20. - 20.30 tiden dro jeg for å hente Victoria og så dro vi videre til Max for å spise før vi skulle vaske leiligheten som vi har flyttet ut av. Det tok litt tid å vente på maten, men Gud så verdt det var for burgeren på Max er knall god! Vi ble sittende der å skravle i nærmest en time og bare nøt maten før vi kom på at vi har en leilighet å vaske! Flaks for oss så tar det ca 2 minutter å kjøre fra Max til leiligheten. Tror det er sånn 700 - 800 meters avstand. Da vi kom fram fant jeg ut en ting - jeg hadde glemt nøklene hjemme! Så da måtte jeg ringe Martin og spørre han om han kunne komme med de, og det kunne han helt fint så lenge han fikk en Redbull. Omsider kom han + 4 til, så da ble det til at vi ble stående utenfor å prate litt før de dro og vi gikk inn for å vaske. Trodde vi kom til å holde på til kanskje litt utover natten, men faktisk så var vi på vei ut av leiligheten allerede 23.30! Det hadde jeg ikke trodd iogmed vi stoppet opp for å høre hverandre bedre, og jeg som får så fort vondt i armer og fingre av å vaske måtte i alle fall ta meg en del små pauser underveis. Så lang tid som jeg brukte på to rom så var Victoria ferdig med leiligheta. Herregud, vet ikke hva jeg skulle gjort jeg altså uten ho! Så utrolig glad for at jeg har fått ei så god og snill venninne som hun!♥

Idag våknet jeg opp med hodepine, krampe i høyre legg (auu) og kvalme. Føler meg nokså redusert så spent å se hvordan denne dagen går. For den blir nokså travel! Straks jeg er ferdig med dette innlegget må jeg vekke både Martin & Mia, få i oss alle noe å spise og så må vi dra bort til leiligheta for om bare ca 3 og en halvtime kommer svigers på besøk for å se nye leiligheta og for å hente kjøleskapet som står i gamle leiligheta. Etter de er dratt må Nick & Martin kaste seg i bilen igjen med tilhenger og hente siste rest som står i leiligheta + vaske boden og om mulig tette alle hull. For ikveld skal utleieren gå over leiligheten for å se at alt er i orden. Hadde vært så digg om vi ble helt ferdige idag og hadde kunnet allerede ikveld gitt fra oss nøklene. Er jeg litt for håpefull hvis jeg krysser fingrene for at det skal skje? Eneste som kan hindre oss faktisk er om vi ikke får tak i sparkel idag.. Men nå må jeg komme igang for nå begynner tiden å løpe fra meg (oss)! Under har dere ett antrekk som ble tatt på tirsdag! Håret ser forferdelig gult ut, men det er heldigvis bare fordi det var vått!

Jakke - Bik Bok. | Kjole & sko - H&M.


Skrevet 28.05.2017 kl.09:29. Ligger i kategorien Antrekk. 8 kommentarer


8

Hei og god kveld kjære lesere!
I 14. tiden dro vi sammen med en gjeng på 7 stk til Fiskerly. Det var så varmt, og det var så koselig der. De fleste av guttene badet, men Martin & Stefan var litt feig altså. Mia & Adelen koste seg også masse ute i vannet med leker som Mia hadde tatt med seg, og jeg & Victoria koste oss masse med å sitte i sola og snakke jentesnakk. Det var så herlig! Vi var der faktisk helt til rundt 17.30 faktisk, da dro vi og Stefan & Victoria til McDonalds og spiste middag der sammen. Kjempe trivelig! Det har vært så sommerlig idag og det har vært så deilig! Eneste jeg angrer på er at jeg tok på meg ett langt, svart skjørt.. Vel, jeg fikk da i alle fall føle meg litt fin idag da.Skrevet 27.05.2017 kl.19:14. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


6

Hei og god formiddag kjære lesere!
Igårkveld etter at Mia hadde lagt seg disket jeg opp med hjemmelaget pizza og så satte jeg og samboeren min seg i sofaen og begynte å se på Why Him?. Vi så kanskje en halvtime av filmen før Victoria, Malin & Hanna kom. Så da bestemte vi oss for å ta det igjen enten senere den kvelden eller imorgen. Ut ifra overskriften regner dere sikkert med at vi får prøve på kjæreste kosen ikveld! Bare denne gangen står det taco på middagsplanen.

Etter at Martin hadde dratt hjalp Victoria meg med å farge håret. Det så ut til å bli kjempe fint og håret trakk til seg fargen kjempe fort! Endelig tenkte jeg, "endelig får jeg den fargen jeg vil ha!". Men etter å ha dusjet så det ikke til å være forandret i det hele tatt.. Men tenkte at kanskje det var fordi det var så vått, at det bare ikke vistes. Så idag da når jeg stod opp og så meg i speilet så neida, ingen forsjell. Eller, håret er litt kaldere og litt mindre gult men ellers er det som før.. Veldig frustrerende men jeg har i alle fall roet meg ned etter gårsdagens frustrasjon. Jeg var så oppgitt og frustrert over håret at jeg fikk lyst til å klippe meg gutte-kort igjen idag. Men jeg skal ikke gjør det altså! Håret skal få være.

Ellers da så er planen idag å dra til leiligheta nå hvert øyeblikk for å vaske ned kjøleskapet iogmed det blir hentet idag (?) og prøve så godt jeg kan å vaske resten av leiligheta. Foreldrene mine kommer hjem fra Førde idag så det blir jo kjekt! Ønsker dere en fin lørdag videre.♥Skrevet 27.05.2017 kl.13:44. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


3

Hei og god kveld kjære lesere!
Enten så var det tidligere idag eller igår kveld så nevnte jeg at jeg skulle la håret mitt være ifred og så dra til frisør iløpet av sommeren/høsten? Veel, hårfarging ble kjøpt tidligere idag og ista hjalp søte Victoria meg med å farge det. Har så og si akkurat kommet ut av dusjen og det ble som jeg fryktet. Fargen satt seg ikke i håret i det hele tatt! Nå ser det bare skikkelig svidd ut som om jeg har bleket det. NÅ gir jeg meg. Nå kommer ikke håret til å bli rørt foruten om hårkur frem til vinter. For det er skikkelig sure penger å bruke når hårfargen ikke setter seg i det hele tatt og håret bare blir mer og mer skadet..

Vel, det var den lille frustrasjonen for ikveld med håret mitt. Håper dere har hatt en litt mer vellykket kveld enn meg, hehe! Har ingen bilder å dele med dere nå av meg selv og ikke frister det å ta noen heller med hvordan håret mitt er nå. Så istede tenkte jeg å dele dette fine bildet som ble tatt av Mia Catrin tidligere idag! Syntes bildet var så herlig og sommerlig!♥


Skrevet 27.05.2017 kl.00:02. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


5

Hei og god dag kjære lesere!
Klokken 10.45 var jeg hos DPS Hamar og nå har jeg bare ca 5 timer igjen så er jeg ferdig med utredningen! Skal bli så godt å kunne ta ordentlig sommerferie da utenom den ene kontrollen hos jordmor eller fastlegen en gang i måneden. Ikke minst skal det bli godt å få noe svart på hvitt på hva jeg faktisk har. Jeg regner med at jeg har depresjon, men det er jo så mange typer! Etter så mamge år skal det bli godt å få svar.

Når timen var ferdig dro vi videre til Maxi. Der har de åpna en liten H&M Outlet butikk, så da fikk Mia en liten shopping på sommerklær! For det har hun ikke så mye av iogmed været og temperaturen har vært så skiftendes. Men nå er vi straks i Juni, da må jo sommeren bare komme for fult! Etter H&M var vi så sultne at vi dro innom CC i Hamar og spiste lunsj/ tidlig middag på Burger King. Har ikke spist på BK på snart ett år, og det var ikke såå godt som jeg husket - haha! Så det blir nok lenge til neste gang. Før vi dro helt hjem tok jeg meg en liiten tur innom Vita for å kjøpe hårfarge, men endte opp med å la være og vente til jeg får komt meg til frisør. Noe shopping ble det på meg og Martin da; han fikk seg en ny parfyme og jeg kjøpte meg en hårkus av Lee Stafford som var på tilbud til 99,-  og Smilelab tannbleiking! Tenkte det var gode kjøp iogmed hårkuren jeg har er snart tom og Smilelab har jeg hatt lyst til å prøve i flere år nå men aldri tatt meg råd til å kjøpe! Så det gleder jeg meg masse til å prøve ut enten senere ikveld om jeg klarer, eller imorgen.

Akkurat nå ser jeg og Mia på Den Gode Dinosaur og koser oss med noe godt å spise.♥ Resten av dagen skal gå til avslappning før jeg drar senere ikveld med Victoria bort til leiligheten der hun skal hjelpe meg med å få den vaska ned. Hun er helt latterlig snill som tilbød seg å hjelpe til, den jenta er virkelig god tvers gjennom!♥

Kjoler, tightser, topper, shorts,njumpsuit & pysj - H&M.


Smilelab, Police parfyme & Lee Stafford hårkur - Vita.

Q: Har dere shoppet noe idag?


Skrevet 26.05.2017 kl.16:01. Ligger i kategorien NewIn. 5 kommentarer


8

Hei og god kveld kjære lesere!
Jeg visste sånn ca ikke hva jeg ville blogge om nå, men blogge det skal jeg! Har ca tre lagrede innlegg i arkivet; Ett antrekk, ett om Instaen min og en sånn liste greie. Men ingen av de falt helt i smak å dele akkurat nå. Nei, nå vil jeg dele min frustrasjon over det dyrebare håret mitt.

Siden jeg var 13 år har jeg bleiket håret platina og så farget det til mørke brunt/ svart. Jeg har også vært litt crazy og hatt andre farger som rød, blå og mørke lilla. Og senest i slutten av april i år farget jeg håret med Colorista sin washout i lilla. Jeg har svidd av håret mitt mange ganger, men det har aldri vært så ille som det har vært nå de siste 5 årene ca. Sist gang jeg hadde naturlig langt hår var i 2012/2013. Jeg elsker extensions, men håret mitt tåler det ikke etter en lengre periode. Så spare til langt hår er ett must da jeg ikke klarer å føle meg komfortabel med kort hår. Det korteste jeg noen gang har hatt ser dere på bilder rett under her! Fy søren så deilig det var å ha så kort hår, følte meg fantastisk fin de første ukene (som vanlig)! Men etter det så følte jeg meg helt forferdelig.

Aldri, aldri, aldri, aaldrii skal jeg ha så kort hår igjen! Klipte meg å kort etter at håret ble heelt ødelagt av bleiking (høhø) høsten 2015. Jeg liker å tro at jeg har vært sånn halvveis flink med håret mitt siden, men mtp hvor lengden på håret mitt så sier det vel kanskje motsatt. HE-HE. Bare de siste 7 månedene har jeg farget eller bleiket håret til 8 ganger!! Det er faktisk helt vanvittig! Fikk faktisk litt sjokk nå når jeg telte det opp.. Og nå, hva skjer nå? Nå har jeg hatt platina farget hår i ca 2 måneder og nå vil jeg ha tilbake den originale hårfargen min. Så planen er å stripe det og så stusse det. Sistnevnte trengs i alle fall da jeg prøvde for første gang å stusse håret mitt selv igårkveld. HAHA, det er så hakkete at det er nesten flaut! Men heldigvis vises det ikke så bra idag. Tror jeg da..


- Bildet er fra 17.Mai.

Q: Flere enn meg som er håpløse med håret sitt?


Skrevet 25.05.2017 kl.21:03. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer


6

Hei og god ettermiddag (?) kjære lesere!
Da jeg sjekket topplisten ista fikk jeg meg en hyggelig overraskelse! Jeg ligger nemlig på 2.plass på topplisten over Ringsaker! Wææ, det er jo kjempe gøy! Blogg motivasjonen spretter jo opp til det uendelige og samme med blogger gleden. Tenk at så mange som nesten 100 personer orket å ta seg en tur innom bloggen min igår å lese, det er jo helt utenkelig egentlig at så mange mennesker skulle finne interesse av min blogg.Hihi, tusen takk alle sammen!♥


Skrevet 25.05.2017 kl.12:25. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer


7

Hei og god kveld kjære lesere!
Hvordan står det til med dere idag? Her startet dagen klokken 08. for å gjøre klar Mia Catrin til karnevalet som barnehagen hadde idag. Hun kledde seg ut som Minnie Mus og hun var så søt!♥ Til vi skulle hente hun i barnehagen har vi slappet av hjemme, jeg har gjort litt klesvask også var vi en tur i gamle leiligheta for å vaske den ferdig. Jeg gjorde ferdig ca halve bade og så klarte jeg ikke mer, var helt ødelagt i kroppen. Spesielt i fingrene og beina, gjorde så vondt at jeg la meg i senga og gråt når vi kom kom oss hjem igjen. Så da må vi prøve å få tak i vaskehjelp.. Etter å ha slappet av i en times tid måtte vi dra til legekontoret der Martin gikk inn for meg og hentet attest for bekreftelse av termin til engangsstønaden. Så da får jeg søkt om den etter helga for da er jeg ferdig gått 26 uker! Rett før vi hentet Mia Catrin stoppet vi en liten tur innom Elkjøp der jeg fikk kjøpt lader til kameraet da jeg finner det ingen plass + en ny Monster High film til Mia siden den var på tilbud til 49,-. Den ble frøkna veldig glad for da hun var kommet inn i bilen, for den hadde hun ikke sett før! Skyndtet oss hjem og dusjet Mia kjapt og så var det på med Bambi kostymet sitt for hun skulle i bursdagsselskap kl 17. - 19. på Lekeland! Så da hadde vi det ganske travelt mildt sagt iogmed vi måtte kjøpe gaver/ta ut penger også for vi trodde det var på fredag! Men heldigvis så var Martin så snill at han tok seg av det siden jeg var ganske sliten og verket enda i kroppen.

Ganske kjapt etter at de dro sovnet jeg på sofaen og våknet opp i 20. tiden. Følte meg mye bedre men bena verker enda. Mia sover (forhåpentligvis, hun er i alle fall stille), Martin er borte for å hente noen dekk og jeg har akkurat sett på Aristokattene. Hvis dere lurer på hvorfor jeg i alle dager ser så mye på barnefilmer nå, så er det fordi at en gang i blandt ser jeg gjennom absolutt alle filmene til både meg og Mia for å se om det er noen som er blitt ødelagte eller om det går ann å fikse de. Så da vet dere det!

Resten av kvelden skal gå til musikk, blogg lesing og avslappning i sofaen med brus & en pose Kina som Martin kjøpte til meg tidligere!♥ Under har dere ett antrekk som jeg gikk med i helga som var. Føler at jeg sånn halvveis klarer å kle meg fint nå,og det at det begynner å bli så varmt ute hjelper veldig!

Jakke - New Yorker | Kjole, stillongs & sko - H&M.Skrevet 24.05.2017 kl.22:12. Ligger i kategorien Antrekk. 7 kommentarer


7

Hei og god kveld kjære lesere!
I 12. tiden idag kjørte Martin meg & Mia Catrin til Brumunddal Sushi, der vi skulle spise lunsj sammen med Victoria og to døtrene hennes. Jeg har spist der en gang tidligere ifjor sommer med foreldrene mine og det var veldig godt! Klarte å treffe riktig denne gangen og spiste det samme - innbakt kylling m/ ris, sursøt saus og grønnsaker. Mia ville så klart ha det samme som Adelen så da ble det stekte nudler m/kylling til hun. Jeg var kjempe fornøyd med maten og kommer nok til å ta meg turen dit og bestille meg det samme igjen! Mens Mia derimot var ikke fult så fornøyd med nudlene sine. Men hun spiste i alle fall opp kyllingen også fikk hun ca halve risen min. Etter masse skravling mellom oss store jentene, og en del prating og leking mellom de små og den gode maten ble spist opp gikk vi videre til lekeplassen.

Processed with VSCO with f2 preset

Etter en times tid med leking på lekeplassen gikk vi videre til Narvesen der vi kjøpte oss is. Det var utrolig godt og ikke minst avkjølende i den varmen! Mia skulle også selvfølgelig ha det samme på softisen sin som mamma sin skulle ha, så da ble det to softiser med jordbær & O'Boy. Nam! Vi gikk litt rundt i gågata til vi hadde spist opp isene våre før vi tok en snartur på Spar. Der måtte Victoria kjøpe bleier og jeg måtte kjøpe drikke til meg og Mia. Det var så varmt at det var vi bare nødt til, hadde sikkert daua av dehydrasjon hvis ikke. Etter Spar sa vi hade og dro til hver vårt. Vi gikk faktisk hjem idag! Det var så deilig å kunne gå hjem fra sentrumen, men fy så vondt! Det der var virkelig ikke beina eller jeg vandt til lenger altså! For da vi kom hjem igjen la jeg meg rett på sofaen fordi jeg var helt utmattet og leggene verket som fy. Kjenner jeg gru-gleder meg litt til neste gang, men koselig blir det!

Q: Hva har dere gjort idag?


Skrevet 23.05.2017 kl.23:35. Ligger i kategorien Livet. 7 kommentarer


13

Hei og god kveld kjære lesere!
Nå er jeg mektig irritert så jeg ble akkurat ferdig med å skrive dette innlegget og idet jeg trykker på "Publiser" så klikker nettet og jeg havner inn på innlegget igjen, og ALT er borte. Fy søren altså! Vel, da får jeg bare prøve igjen!


Tidligere idag var jeg på sykehuset, der hadde jeg time klokken 12. Denne timen har jeg gruet meg til iogmed det var på denne tiden da jeg gikk med Mia de fant ut at livmorhalsen var alt for liten og hun kunne melde sin ankomst egentlig når som helst! Men heldigvis var livmorhalsen lang og fin, så absolutt ingen grunn til bekymring! Så da fikk jeg ikke oppsatt en time til, skulle da bare ringe inn hvis jeg kjente noen drastiske forandringer. Veldig deilig og ikke minst betryggende å slippe å tenke på det her! Da kan jeg bare slappe av og nyte graviditeten videre. Klokken 13. var jeg på helsestasjonen der jeg hadde time hos jordmor og som vanlig var det en veldig koselig kontroll med veiing, måling og fikk gjort unnna farskapserklæringen. Straks vi var ferdige der bar det rett på Nav for å ha ett kort møte med saksbehandleren min. Møtet gikk helt greit og som vanlig gleder jeg meg så hardt til den dagen jeg blir ferdig med Nav for godt. Den dagen kommer jeg til å juble og feire som aldri før! Dere som aldri har hatt noe med Nav å gjøre eller dere som har fått saken deres avsluttet og er uføretrygdet aner ikke hvor heldige dere er! Hadde gjort alt for en av delene, for fy søren for noe herk det er. Til de kronidiotene som påstår at alle som går på Nav er en gjeng med snyltere og at alle gjør det for at de ikke orker jobb, så væresgod å prøv det å gå på Nav i ett halvt år! Kom igjen, utfordrer dere! Hadde likt å hørt meningen deres da.

Ellers så koser jeg meg i sofaen med melkesjokolade & Mexicana potetgull mens Peter Pan ruller på skjermen. Den er så koselig! Skal straks gå på kjøkkenet nå og varme Fjordlands med svinesteik, mmh nam! Resten av kvelden kommer nok til å gå til sofakosing med masse godt å spise og drikke mens en film går på skjermen. Håper dere får en fin mandagskveld videre!

Dressjakke (?) - H&M | Kjole - New Yorker | Støvletter - Skopunkten.Skrevet 22.05.2017 kl.22:35. Ligger i kategorien Antrekk. 13 kommentarer


11

Hei og god formiddag!
Mia er i barnehagen, og jeg & samboeren min slapper av i sofaen før jeg skal til sykehuset for å kontrollere at alt er i orden. Det var rundt denne tiden i svangerskapet med Mia jeg ble fryktelig dårlig og vi fant ut at det var fare for at hun kunne komme for tidlig. Alt kjennes i alle fall "i orden" ut, men er fint å få det bekreftet også. Så og si rett etter den sjekken skal jeg på time hos jordmor, etterfulgt et møte på Nav. Så jada, idag er det travelt! Skal være godt å komme hjem igjen og halvveis slappe av mens jeg styrer på for å få det siste på plass. Håper sånn jeg får resten av tinga som står i gamle leiligheten vår & foreldrenes mine. Blir jeg ferdig idag med noe av romma så skal jeg såklart vise dere!

Ellers da så blir dette siste "ukens planer" innlegg for det er jo så kjedelig, haha. I alle fall ifølge meg. Jeg planlegger sjeldent stort ting for uken med mindre det er snakk om noe som må planlegges, forutenom det så tar jeg det som det kommer og gjør det jeg vil når jeg får lyst til det. Så da får jeg heller starte med "uken som gikk" igjen! Den ser i alle fall ut til at de fleste liker å lese, inkludert meg. Ønsker dere alle en kjempe fin uke!

Ukens planer

Mandag:
Mia skal i barnehage - Jeg skal til sykehuset, jordmor & Nav - vaske klær.

Tirsdag:
Mia har fri fra barnehage.

Onsdag:
Mia skal i barnehage - Jeg og mamma skal til legen.

Torsdag:
Mia har fri fra barnehage - Muligens bort med Victoria & Nathalie hvis ikke det var neste uke..

Fredag:
Mia skal i barnehage og i bursdagsselskap - Jeg skal på DPS.

Lørdag:
Ingen planer.

Søndag:
Ingen planer.

Q: Har dere noen spesielle planer for uken?


Skrevet 22.05.2017 kl.10:30. Ligger i kategorien Ukens. 11 kommentarer


11

Hei og god kveld kjære lesere!
Idag har vært en lsik dag der alt føles til å gå feil vei og alt er bare forferdelig mye vanskeligere enn hva det ellers bruker å være. Så resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg med film & stelle negler for den kommende uken. Mia Catrin sover så klart og lader opp til barnehage imorgen og Martin er borte en tur for å kjøpe Cola & sjokolade. Han var også så snill å bytte simkort og lot mobilen sin være igjen hjemme slik at jeg hadde nett enn så lenge. Så endelig får jeg lest blogg og blogget litt selv. Er så fælt når jeg ikke får oppdatert bloggen like mye og når jeg vil, hååper sånn at internettet kommer på iløpet av Juni!

Under har dere ett antrekk som jeg glemte helt av å vise forrige uke, håper det faller i smak!

Genser - New Yorker | Tights - H&M | Sko - mamma | Øredobber - Glitter.


Skrevet 21.05.2017 kl.21:37. Ligger i kategorien Antrekk. 11 kommentarer


6

Hei og god formiddag kjære lesere!

Igår rundt 14. - 15. tiden ble jeg hentet av Nathalie (bloggen hennes finner HER) & Victoria. Vi dro rett inn til Hamar for brudebutikken men desverre som stengte i det vi kom fram! Utrolig surt, spesielt ifølge nettsiden holdt de oppe til kl. 17. Men de var veldig snille og lot oss komme inn å se før de stengte! Jeg holdt virkelig på å krepere der inne med alle de fine brudekjolene! Hadde såå lyst til å prøve, men tenker at hvis jeg gjør det så kommer kanskje det til å ødelegge den dagen det faktisk er min tur. Så da venter jeg og krysser fingrene for at det ikke blir så fryktelig lenge til! Var så mange flotte kjoler der som hadde passet Victoria kjempe godt! Gleder meg så mye til vi vi skal dit igjen så hun får prøve noen.

Etter brudebutikken gikk vi litt rundt i Hamar for å finne en plass å spise og endte opp hos La Perla. Pizzaen der er helt sinnsyk god så har lenge gledet meg til å prøve ut kjøttrettene deres. Endte opp med Biff Con Bernaise og den skuffet virkelig ikke! Namnam! Etter herlig jenteprat om mannfolka våres, brudekjoler og enda mer + en alt for god middag var det tid for å dra hjem igjen. For en herlig dag med gode venninner!


Skrevet 21.05.2017 kl.10:37. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


6

Hei og god kveld kjære lesere!
Gårsdagen var utrolig koselig! Vi fikk besøk av Stefan & Victoria og døttrene deres. Etterpå ble vi med dem hjem for å spise hjemmelaget pizza, og den var så god! Tror jammen meg ikke det blir lenge til jeg lager hjemmelaget pizza selv altså! Dagen og kvelden ble fylt med jenteprat for oss og gutteprat for Martin & Stefan, Mia koste seg masse med å lese med Adelen. To utflukter til butikken ble det også, klipping av hår å! Heldigvis kan Victoria å klippe så hun reddet håret til Martin! Vel, så godt som det kunne gjøres. Og det ble faktisk ikke seende så ille ut, faktisk kledde han hvordan sveisen ble, han også likte det så da er det kanskje håp for han også med det håret sitt!

Det har ikke vært noe vennine tid eller snakket med noen etter at vi begynte med flyttingen, så det var veldig godt å både få besøk og komme seg bort til andre. Gleder meg vilt til imorgen for da skal jeg (og to til) bli med Victoria for å prøve brudekjoler siden hun skal gifte seg snart! Det kommer til å bli så kjekt! Resten av kvelden skal gå til Disney maraton, blogg lesing og avslappning. Ønsker dere alle en fin fredagskveld videre!


Skrevet 19.05.2017 kl.22:25. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


0

Hei og god formiddag!
Jeg og Mia Catrin har akkurat sett på Istid 5 og nå spiller hun Mario Gokart. Idag er det grått og litt regn ute og da er det ekstra koselig å spille sammen eller se på en film. Men for en liten stund må nok Mia klare å underholde seg selv for da skal jeg ta ett hardt grep og vaske kjøkkenet så jeg kan pakke ut kjøkkenutstyret og få det på plass. 3-seteren, vaskemaskina og kjøleskapet mangler enda. Men det blir hentet senere idag. Har virkelig troa på at idag blir vi helt ferdig med flyttelasset, og det skal bli så godt!

Ellers da så tenkte jeg å skrive litt kort om min 17.Mai feiring. Den ble ikke helt som planlagt, men alt i alt var den koselig! Vi skulle egentlig gå i tog med barnehagen til Mia i 09. - 10. tiden, men vi var så slitne at det var helt umulig for oss å klare å stå opp i 07. - 08. tiden. Er første gangen jeg har feiret 17.Mai her så jeg hadde ikke peilig på når og hvor togene gikk i Brumunddal, det hadde visst Martin lite peiling på også. Så vi fikk såvdit sett ett tog, og så var vi en liten stund på lekeplassen i Brumunddal sentrum så Mia fikk lekt seg masse. Og så snill onkel som hun har så lekte også Nick Kenny med hun masse! Etter det dro vi hjem igjen for å hente lommeboka til Martin og så ut igjen for å se om vi fant noen bekjente. Men det gjorde vi ikke, haha! Ikke alltid så lett når man ikke er helt kjent eller har numrene til folk! Møtte på Curt Patrick og da dro vi sammen til Jafs og spiste middag der. Har aldri spist der før og Gud så god maten der var! Endelig fant jeg en plass som lager kyllingen sånn som jeg liker den! Etter Jafs dro vi hjem og satt med mamma og pappa egentlig resten av dagen og holdt de med selskap iogmed mamma var dårlig. Når kvelden kom og Mia hadde lagt seg var det på'an igjen med flyttelass.

Ikke den typiske 17.Mai feiringen jeg er vant med, men akkurat nå mtp flyttingen var det helt innafor at den var så rolig: Jeg har ikke vært så veldig flink til å ta hensyns til kroppen min fordi jeg har vært alt for giret over flyttingen og så utålmodig på å bli ferdig at jeg er enda litt gelè i beina. Skal ta det litt rolig idag, men kjøkkenet må jeg (vi) bli ferdig med så vi faktisk kan bruke det. Blir så dyrt å bare spise ute!


Skrevet 18.05.2017 kl.12:45. Ligger i kategorien Livet. 0 kommentarer


1

Hei og god formiddag kjære lesere!

Nå er vi alle staset opp og klare for å feire nasjonaldagen! Ville bare ta en rask titt innom for å ønske alle sammen en riktig god 17.Mai feiring!🎊


Skrevet 17.05.2017 kl.12:27. Ligger i kategorien Livet. �n kommentar


2

Hei og god kveld kjære lesere!
Siden søndag har vi pakket ned, kjørt flyttelass og pakket opp. Det har gått i ett sett og eneste gangen vi har slappet av er når vi har lagt oss som ikke har vært før på 01. - 03. på natta. Men nå begynner vi å bli ferdige med flyttelasset! Har bare igjen 3-seteren vår, kjøleskap, oppvaskmaskina og komfyren vår så er vi ferdige. Vi (jeg) holder enda på å pakke ut i ny leiligheta og det er en del ting som må bli kjøpt (som f.eks skap på bade, kjøkkenmøbler & spisestue), så tror ikke vi blir ferdige jeg før i slutten av sommeren faktisk. Alt koster jo penger så det blir kjøpt litt etter litt. Ny kleskommode må jeg også ha siden Nick Kenny & Martin ødela min mens de løftet den på vei opp..Ganske surt egentlig siden det er kanskje 1 måned siden den ble kjøpt, men jaja!

Ellers så har vi ikke internett her enda. Det skal bli lagt inn fiber men siden det er venteliste kan det gå så lang tid som til August før vi får internett.. Kan dere tro jeg fikk noia eller mtp bloggen ?! Men heldigvis har Martin kjøpt sånn mobilt nettverk greie, så da får jeg til å blogge likevel! Men nå går jeg i dusjen før jeg legger meg så jeg får en ordentlig god nattssøvn før 17.Mai feiring imorgen. Under har dere noen kjappe bilder av leiligheten vår. Bildene ble tatt litt i hast før vi begynte å løfte inn møbler og kasser osv. Så bedre bilder kommer når alt er kjøpt inn og vi er virkelig kommet oss inn her. Så langt trives vi utrolig godt!

Leiligheten vår


- Soverommet til Mia (og etterhvert den lille i magen).

- Badet.

- Soverommet til meg & Martin.

- Verandaen vår.

- Stua.

- Kjøkkenet.

- Boden/gutterommet til Martin.


Skrevet 16.05.2017 kl.23:06. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


9

Hei og god dag kjære lesere!
Jeg og Martin har akkurat vært og hentet nøklene til leiligheta! Så senere ikveld/imorgen begynner vi å kjøre flytte lass! Eller, Martin og Nick Kenny da. Ganske begrensa hvor mye jeg kan hjelpe til med å løfte siden jeg er gravid. Gleder meg sånn til å kjøre dit etterpå og ta bilder slik at dere kan se! Var jeg ikke utålmodig etter å komme igang fra før så er jeg det hvertfall nå! Gleder meg sånn til å starte ett nytt kapittel med familien min.


Skrevet 14.05.2017 kl.17:01. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


6

Hei og god dag kjære lesere!
Martin er ute og skrur bil, Mia er til nabojenta og Pretty Little Liars er på skjermen igjen. Driver å undrer på om jeg skal starte å pakke litt mer nå eller om jeg skal vente til Martin er ferdig slik at jeg kan få hjelp av han. Energi nivået mitt har vært helt nede i flere dager nå, får så vidt til å gjøre noe. Er helt forferdelig, for håpe det blir bedre snart.

Ellers da så er jeg 6 måneder på vei idag! 115 dager til termin og de kan virkelig ikke gå noe fortere. Magen har plutselig blitt en del større (selvom den ser bitte liten ut i bilde nedenfor), merker at lille jenta i magen begynner å bli større da bevegelsene og sparkene hennes kjennes mye tydeligere og hardere. Gikk gjennom baby klærne som jeg har spart fra babytiden til Mia og det er så mye der som jeg gleder meg sånn til at lillesøsteren hennes kan bruke!

24+0

Om mamman:
Etter hvert som magen vokser, vil du kjenne at livmoren tynger i stadig større grad. Det er ikke uvanlig å få vondt i ryggen, krampe i bena og trykk ned mot bekkenbunnen. Kramper i leggen kan iblant hindres ved hjelp av tøyeøvelser. Du kan også begynne å bli virkelig hoven rundt føtter og ankler. Det kommer av at graviditetshormonet progesteron gjør at motstanden i blodårenes muskulatur reduseres, noe som kan føre til hevelser eller såkalt ødem på føtter og ben.

Om barnet:
Barnet er ca. 30 cm langt fra hode til føttene og veier ca. 680 gram i starten av uken og ca. 790 gram i slutten. Barnet kan ligge slik at det presser på urinblæren, noe som gjør at du må ofte på toalettet. Navlestrengen er tykk og elastisk. Den inneholder to arterier og en vene. For å hindre at blodårene vikler seg sammen, ligger de i en gelèaktig masse som kalles Whartons gelè. Mot slutten av graviditeten er navlestrengen omtrent like tykk som en tommel og 50 -80 cm lang. Barnets permanente tenner begynner å dannes nå, slik at de skal ligge klare til barnet mister melketennene.


Skrevet 13.05.2017 kl.18:59. Ligger i kategorien Graviditeten. 6 kommentarer


12

Hei!
Mia Catrin er nå i bursdagsselskap og Martin er borte med Nick Kenny. Og jeg sitter i sofaen og koser med med kyllingsalat & sjokomelk mens Pretty Little Liars er på skjermen. Mia kommer ikke tilbake før 19. så tenkte å pakke ferdig rommet hennes helt straks Martin kommer hjem og så starte for fult imorgen med resten av leiligheta. Er så rastløs og  utålmodig etter å komme inn i den nye leilighet at jeg klarer knapt å sitte i ro. Er derfor jeg har vært så dårlig til å svare på kommentarer + lese andres blogger de siste dagene, klarer knapt å sitte i ro med pcen for å blogge.

Ellers da så fikk jeg og Martin mobildekslene våre som vi har ventet på i et par uker nå.Veldig fornøyde er vi begge og deklsene var fine. Nå er vi sånne klisje-par man ser på Instagram med både King & Queen mobildeksler og capser!


Skrevet 12.05.2017 kl.18:00. Ligger i kategorien Livet. 12 kommentarer


2

Hei og god kveld kjære lesere!
Denne dagen har gått så sinnsykt treigt. Etter at vi skreiv kontrakt på ny leiligheta igår så har timene gått så sakte! Bare et par dager til vi flytter inn og jeg aner ikke hvordan jeg skal overleve til da. Soverommet til Mia blir i alle fall pakket ferdig ikveld. Ellers idag så prøvde jeg å dra på IKEA idag med mamma. Leverte Mia inn på lekelandet og kanskje en halvtime etter at jeg og mamma hadde gått inn så ble dårlig sinnsykt fort. Fikk en kald bølge gjennom hele kroppen og som holdt seg i hode, ble nummen i underleppa, begynte å kaldsvette, mista kraften i armer og ben og det svartnet. Måtte ta en del pauser og tror vi kom oss halvveis inn i andre etasje før jeg måtte sende meld til Martin om å komme å hente oss. Det var helt forferdelig, trodde virkelig at jeg kom til å besvime denne gangen. Dette har skjedd mange ganger før når jeg har vært på sentre eller butikken i flere år, men det har aldri vært så ille som nå. Etter at vi kom oss hjem så la jeg meg ned i senga med engang og slappet av i en times tid. Ble heldigvis mye bedre og med litt hjelp fra Martin kom jeg meg på sofaen mens han laget middag. Om ikke lenge skal Mia legge seg og da skal jeg slappe av og kose meg resten av kvelden med Pretty Little Liars på skjermen og begeret med sjokolade som Martin kjøpte til meg ista. Føler meg utrolig heldig som har funnet meg en så fin og snill kar!

Ellers da så har jeg ikke fått tatt noen bilder igår eller idag, så jeg tenkte å dele litt fra Instagram profilen min! Dere finner den HER eller så kan dere søke på @Clysgard. Skriv gjerne hva dere heter på Instagram så skal jeg ta meg en titt!

Oktober

November

Januar

FebruarSkrevet 11.05.2017 kl.19:16. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer


10

God morgen kjære lesere!
Beklager så mye for at jeg ikke blogget igår! Jeg tenkte på det en del ganger men ble alltid bort rotet + vi la oss ekstremt tidlig igår siden jeg hadde så vondt i hode. Vi la oss rett etter at Mia la seg faktisk, og hun legger seg klokken 20. i hverdager. Men jeg orket bare ikke, kroppen verket og hodepina var så sterk at jeg hadde lyst til å gråte. Heldige meg som har en så fin kjæreste som kommer å legger seg med meg selvom han kunne gjort en del andre ting som var sikkert mer interessant enn å ligge der med sin syke, gravide forlovede.

Ellers da så slettet jeg Snapchat og Facebook for et par dager siden. Og det går faktisk overraskende bra! Snapchat brukte jeg egentlig bare til å ta selfies med filtrene der som jeg kunne legge ut på Insta/Facebook eller VSCO. Sjeldent jeg la ut noe på Mystory og var ikke så ofte jeg svarte eller sendte snap til andre heller. Facebook var bare en vane sak, publiserte så og si aldri noe der. Byttet profilbilde innimellom og avogtil kommenterte andre folks bilder og statuser, men ja that\s it. Men faktisk, tro det eller ei - så har jeg begynt å slite litt med Facebook altså. Tidligere imorges presterte jeg å stjele telefonen til Martin mens han sov bare for å bla gjennom Facebook, haha! Ikke spørr hvorfor, bare fordi. Men jeg skal nok vente litt til før jeg lager ny, for det er egentlig ganske godt å være uten.


Skrevet 10.05.2017 kl.06:53. Ligger i kategorien Livet. 10 kommentarer


8

Hei og god formiddag kjære lesere!
Idag er det ordentlig kaldt ute, men heldigvis er det sol og det verken regner eller snør så da skal jeg si meg fornøyd! Catrin er i barnehage og Martin ligger i sofaen over meg og chillern. Og jeg tenkte å starte med "ukens planer". Litt sånn som "uken som gikk" så skal jeg bare oppsummere ukens planer. Dette er mest for min del og litt for deres. Denne uka her er egentlig litt stusselig, det er ikke så voldsomt mye som skjer og tror ikke vi kommer til å være så veldig sosiale heller. Iogmed på onsdag skal vi skrive leiekontrakten og i helga pakker jeg ned for fult slik at vi kan komme oss fortest inn i nye leiligheta som overhode mulig på mandag for da skal vi få nøkkelen! De driver å pusser opp kjøkkenet litt og skal bytte utgangsdører + legge ei plate under verandaen vår slik at de som bor under ikke får alt støv ned på seg og ikke kan se opp. Så da er det vel litt lov å håpe at vi får nøkkelen før? Hadde vært prima om vi hadde vært så heldige å få nøkkelen allerede på onsdag, da hadde jeg nok hoppet i taket av glede!

Ukens planer

Mandag:
Mia skal i barnehagen - Jeg/Martin skal skylle bilen og forhåpentligvis får vi av alt dipen som er på, fra forrige eier.

Tirsdag:
Mia Catrin har fotografering i barnehagen.

Onsdag:
Mia Catrin skal i barnehage - Jeg og Martin skal bort å skrive leiekontrakt for den nye leiligheta.

Torsdag:
Ringe skolen Mia Catrin egentlig skulle starte på og få de til å ordne skoleplass på en barneskole i Brumunddal (trodde dette var noe man gjorde selv) - Sende inn søknad til Nav.

Fredag:
Mia Catrin skal i barnehagen - Jeg skal på DPS - Mia Catrin skal i bursdagsselskap - vaske klær.

Lørdag:
Vaske klær - Pakke - Sende meldekort.

Søndag:
Vaske klær - Pakke ned for fult.


Skrevet 08.05.2017 kl.11:56. Ligger i kategorien Ukens. 8 kommentarer


12

Hei og god formiddag kjære lesere!
Gårsdagen var så utrolig fin! Ca kl. 16. satte jeg og samboeren min oss ute i sola med en Grandiosa og Iste. Sola steika, og Mia var ute å lekte med nabojentene. Det var så herlig! Etterhvert fant vi fram en balje som stod i boden og fylte den med vann, slik at Mia fikk kjølt seg ned. Haha, det så litt komisk ut når hun presset seg ned i den. Får kjøpe hun ett skikkelig basseng etter at vi har flyttet, det tror jeg blir nok mye bedre og ikke minst artigere for ho. Jeg satt ute frem til kl. 18.30 og gjett om jeg fikk skille da! Kan faktisk se den på avstand også! Så bare sola kommer på verandaen så skal jeg sitte ute idag også!

Etter Mia hadde dusjet og vi hadde fått på oss klær dro vi + Nick Kenny til Stefan & Victoria en tur. Der var også Sean & Nathalie, så det var jo ekstra kjekt! Kort tid dro vi jentene bort på tivoliet bare fordi jeg og Nathalie skulle ha sukkerspinn, og så dro vi bort til Mathuset for å kjøpe mat. Ble overraska over hvor billig maten der var! Og så god burgeren var også! Kommer nok til å dra flere ganger dit når vi har flyttet til Brumunddal, det tviler jeg virkelig ikke på!  Før vi dro tilbake stakk vi innom Kiwi og kjøpte noe godt til kvelds. Da vi kom tilbake dro guttene bort en tur, noe som var greit for da fikk vi fortsette jentepraten! Mia koste seg utrolig mye med Adelen (datteren til Stefan & Victoria), er så kjekt at de kommer så godt overens. For da vet vi at det er null problem å dra på besøk til hverandre. Vi ble der faktisk ganske sent, vi dro ikke hjem igjen før i 22. - 23. tiden. Vi la oss egentlig med engang og sovnet like fort.
Skrevet 07.05.2017 kl.12:12. Ligger i kategorien Livet. 12 kommentarer


9

Hei!
Sola skinner jammen meg idag også med herlige 18 varmegrader! Mia er ute og leker med nabobarna, Martin er på biltreff med et kompiser og jeg ligger i sofaen med smerter nedover hele venstre ben. Ikke særlig behagelig men humøret holder seg overraskende bra! Vurderer å finne frem bikinien etter innlegget her er postet og sette meg på verandaen og se om jeg klarer å få litt farge.

Ellers så tenkte jeg å skrive om hvordan jeg har det nå etter mine to forrige innlegg (du kan lese de HER og HER). Så hvordan er livet mitt akkurat nå? Vel, datteren min har ca 1 og en halv måned igjen av barnehagen før hun er ferdig og starter på skole i høst. Det er utrolig stort, spennende og ikke minst artig! Samtidig små gruer jeg meg for da kommer det sikkert til å gå opp for nøyaktig hvor stor hun er blitt! Samboeren min har praksisplass, og vi har det utrolig bra sammen. Jeg kunne helt ærlig, ikke vært heldigere! Han er helt enestående og hjelper med så mye som han klarer, det er det ikke alle som hadde orket å gjort! Foreldrene mine bor i firemannsboligen rett ved siden av, og det er ganske greit at vi bor så nært. De er alltid der hvis vi trenger noe, de hjelper alltid til så godt de kan hvis vi skulle trenge det, de er utrolig støttende og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Det samme med lillebrødrene mine, for de er helt enestående de også!

Hvordan har jeg det akkurat nå? Jeg går på DPS Hamar, en gang i uken. Jeg startet der i Mars og enda holder vi på med alle skjemaene som må gjennomføres før psykologen kan i det hele tatt konkludere med noe. Heldigvis nærmer vi oss slutten og jeg gru-gleder meg til vi er ferdig, og jeg får det svart på hvitt hva som "feiler" meg. Jeg er også gravid! Idag er jeg nøyaktig 23+0, så neste lørdag er jeg hele 6 måneder på vei! Jeg synes det er utrolig stas å være gravid igjen, og jeg gleder meg så mye til den lille kommer rundt den 05.September. Vi holder også på å flytte ut av leiligheten vi bor i nå. Og den 10.Mai skal vi skrive kontrakt på en ny og dobbelt så stor leilighet i Brumunddal og den 15.Mai er den som ca innflyttningsklar. Det gleder jeg meg skikkelig masse til! Den 24.Mai skal jeg også til fastlegen sammen med moren min (tar med hun da hun vet mer enn meg og er mye flinkere til å forklare) og forhåpentligvis finner vi fort ut om jeg har arvet den muskelslitasje sykdommen hun har eller ikke (ikke fibromyalgi (?), men en som ligner). Det gruer jeg meg til, og håper sånn 50/50 på resultatet. Ellers så svinger humøret og tankene ganske mye, men jeg har det bra fordeom. Det er snart sommer og jeg har mye godt i vente, så livet ser uten tvil veldig lyst ut akkurat nå.


Skrevet 06.05.2017 kl.15:04. Ligger i kategorien Personlig. 9 kommentarer


2

Hei og god dag kjære lesere!
Hvordan står det til med dere? Er skinner sola, og ifølge snap er det 21 varme grader ute nå, det er digg! Kjenner jeg gleder meg bare mer og mer til sommern og alt den har å by på. Skal nytes skikkelig!

Ellers så tenkte jeg å rette litt på innlegget jeg skrev igår om livet mitt hittlis (innlegget kan dere leser HER). Etter at jeg leste over innlegget igår så var det flere ting som ble glemt, så det virker som om alt volden, og kranglingen osv pekte bare på barnefaren. Litt feil er det da, slikt har vært en del av mitt liv så lenge jeg kan huske - altså flere år før jeg møtte barnefaren. Så det var ikke bare han det gjaldt. Med det sagt så er det årene fra ungdomsskolen og til nå som jeg husker mest, for det var da det skjedde mest mulig og det som er "nærmest". Hvis dere skjønner? Hele livet mitt har egentlig bare vært en stor psykisk påkjenning, og det var ikke før jeg ble 17 - 19 år det knakk meg skikkelig. Jeg mistet helt meg selv og begynte å oppføre meg og behandle andre mennesker på akkurat samme måte som andre har behandlet meg. Noe som sier seg selv at jeg også har gjort en del ting som ikke har vært særlig greit. Så jeg mente ikke å virke som ett offer på noen måte, jeg bare skreiv hvordan det har vært og ferdig med den saken. 


Skrevet 05.05.2017 kl.16:34. Ligger i kategorien Personlig. 2 kommentarer


0

Hei og god kveld kjære lesere!
Samboeren min har besøk av lillebroren min, datteren min ligger og sover og jeg hører på musikk mens jeg leser blogg. Imens tenkte jeg at jeg kunne like så greit skrive ett litt mer utfyllende innlegg om hvem jeg er og skrive en slags livshistorie, eller bare en litt stor update på hva som har skjedd i livet mitt siden jeg kom til verden.

Barndommen

Jeg ble født i Bergen den 15.Juni 1995, ca 5 uker for tidlig (hvis jeg husker rett). Fra jeg var 0 - 13 år flyttet familien min veldig ofte, vi har bodd 2 år i Kristiansand (der jeg gikk i 1. og 2.klasse), og alle årene før og etter flyttet vi mellom Namsos og Ålesund. Stor del av grunnene til hvorfor er fordi mammas familie bodde i Namsos mens pappas familie bodde i Ålesund. Det er mye fint jeg husker fra denne tiden, men også veldig mye som knakk meg ganske hardt. Bangsund (Namsos) var en utrolig koselig plass, men jeg ble en god del mobbet både psykisk og fysisk av "venner", på internett og de som gikk i de større klassene. Det var mye som skjedde, og det var ingen som tok ordentlig tak i det uansett hvor mye jeg sa fra. Så da vi endelig flyttet tilbake til Ålesund så ble jeg ganske letta, for da fikk jeg "fri". Jeg er også av taterslekt, så hver sommer dro familien min (foreldrene, onkler og tanter og besteforeldre) ut på campingferie. Dette er noe av det beste med min barndom! Når sommeren nærmet seg og jeg visste at snart dro foreldrene mine bort for å vaske og hekte på vogna og så kom de å hentet oss og så reiste vi litt rundt omkring på vestlandet. Åh, så herlig! De varme sommerdagene på en bakke der jeg og de andre barna lekte, dro til kiosken for å kjøpe is var helt magiske. Og de sene sommerkveldene da jeg, mamma og tanta mi satt oppe og hørte på musikk mens vi pratet om alt mulig og spilte kortspill, kan aldri glemmes.

Ungdsomskolen

Sommeren jeg fylte 13 år flyttet vi tilbake til Ålesund. Jeg var beruset av en lykkefølelse av å endelig komme hjem til favoritt byen min og de gamle vennene mine. Men den lykken var ganske kortvarig da jeg ble fryst av jentegjengen jeg hadde brukt å være med da jeg bodde der tidligere, allerede første skoledag. Så de 2 - 3 første månedene på ungdomsskolen gikk jeg der uten noen å være utenom tremeningen min som gikk i paralellklassa mi. Heldigvis i Oktober/November ble jeg venner med 3 jenter og etter det ble det bare bedre og bedre for meg. Ble venner med flere både i og utenfor klassen og de neste 2 og halv årene som gjenstod på ungdomsskolen så ikke så særlig mørke ut uansett. På vinteren i 2009 ble jeg sammen med "bad boyen" i klassa og det virka lovende. Han virka bra, vennene mine var bra, alt var bra. Men ganske fort innså jeg at det ikke var så bra med han likevel. Lang historie kort fortalt, fra da og til vinteren 2010 (8. - 10.klasse) så var det trekantdrama, manipulering, mobbing, tulletelefoner til alle døgnets tider der personene kalte meg masse stygge ting, utfrysning, psykiske og fysiske angrep og det egentlig bare fortsetter. Men vinteren 2010 ble ting roet veldig ned, jeg ble gravid og ting så ut til å gå på skinner igjen.

Mamma som 16

Den 27.august 2011 kom det nydeligste, lille nurket jeg har sett til verden. Jeg ble mamma til Mia Catrin! Livet smilte som aldri før og jeg følte en lykke og kjærlighet som jeg ikke hadde følt før! Det første halvåret var alt fantastisk! Jeg var i en rosa boble der alt i livet var bra. Men vinteren/våren 2012 kom depresjonen snikende innpå. Datteren min var frisk og fin, jeg hadde det bra med familien og barnefaren, men hodet mitt begynte å dundre og hamre på alt ved meg igjen. Så gradvis begynte selvtilliten å synke. Tilslutt ble datteren min det eneste lyset jeg hadde i livet. Hun fikk meg opp av bunnen gang på gang, hun holdt gleden og kjærligheten i meg hverdag. Uten å vite det, lot hun aldri det lille lyset jeg hadde i meg å slukne.

SONY DSC

Videregående

1 år før de fleste andre på min alder startet jeg på videregående for første gang. Jeg var veldig nervøs, men samtidig utrolig glad og spent på hvordan videregående kom til å bli og hvilke mennesker jeg måtte omgås med. 2012 startet jeg på Design & håndverk på Borgund VGS, og ganske kort tid etter ble jeg kjent med ei som det klikket bare helt med, og som er enda en av mine nærmeste venninner (bloggen hennes finner dere HER)! 1 - 2 måneder der igjen ble jeg kjent med et par jenter til som jeg også ble gode venner med + jeg fikk tilbake kontakten med ei gammel venninne, og de fleste av disse er enda mine nærmeste venninner! Det å gå på videregående gikk overraskende bra, og jeg likte linjen utrolig godt. Men privatlivet mitt var en ren katastrofe og tilslutt ble det så mye for meg at på våren 2013 sluttet jeg på skolen. Høsten 2013 startet jeg pånytt på VG1, bare nå på Akademiet, på linjen Media & kommunikasjon. Jeg likte skolen godt, lærerne og fagene smalt også ganske i smak. Men privatlivet med barnefaren var enda for mye for meg til å takle at allerede bare 1 måned etter skolestart måtte jeg slutte på skolen. 2014 prøvde jeg meg igjen på skolen, denne gangen på Ålesund VGS avd. Volsdalsberga. Denne gang startet jeg på linja Service & samferdsel. Igjen, likte jeg godt lærerne og fagene. De andre elevene kom jeg utrolig god overens med. Men privatlivet ødela for meg denne gangen også. Jeg fullførte faktisk skoleåret, men men alt for mange fravær og stryk i nesten alle fag. 2015 prøvde jeg meg for siste gang på skole, denne gangen på samme linja som året før men nå skulle jeg dele opp året i to. Men kort tid etter klarte jeg ikke mer og sluttet. Det eneste jeg husker fra disse årene er krangling, vold og redsel. Og avogtil veldig gode, artige og fine stunder med venninnene og familien min da det var slutt mellom meg og barnefaren.

20 årene

Sommeren 2015 fylte jeg 20 år. Det hadde akkurat blitt slutt med barnefaren - og på ordentlig denne gangen. Denne sommeren husker jeg helt ærlig ikke. Jeg har fortrengt denne sommeren da jeg hadde mitt største sammenbrudd og hele sommeren er bare helt svart. Det var mange endringer dette året og det var veldig vanskelig for meg å holde det slik uansett hvor bra jeg visste det egentlig var for meg. Jeg begynte å kutte ut mennesker som ikke var så veldig gode, og jeg prøvde bare å nyte livet og ha det bra med datteren min. Sommeren 2016 flyttet jeg og datteren min til Ringsaker pga av økonomiske problemer (Nav gjorde en feil og for det må jeg betale tilbake over 100.000,-) Igjen ett lite sammenbrudd, etterhvert iløpet av sommeren roet jeg meg ned og begynte å kjenne livets glade sider igjen. På høsten startet jeg ett kurs på Providor gjennom Nav som heter Frog Online Identity (dere kan lese om det HER), der møtte jeg også mitt livs kjærlighet som jeg nå er forlovet med og venter barn med.

Follow my blog with Bloglovin


Skrevet 04.05.2017 kl.22:38. Ligger i kategorien Personlig. 0 kommentarer


0

Hei og velkommen til min blogg!
Jeg heter Cassandra Lysgård, er 21 år og bosatt i Ringsaker sammen med min datter på 5 år, og min samboer på 19 år. Jeg er en hjemmeværende - snart tobarnsmor, datteren min går i barnehage og samboeren min er i praksis.

Jeg opprettet denne bloggen for å ha ett fristed til mine tanker og meninger, samt dele mine interesser for skjønnhet, mote og så klart hverdagslivet til en småbarnsmor. Denne bloggen kommer til å være uten filter og jeg kommer til å åpne meg som aldri før. Så hvis du ikke takler helt andre sine meninger eller ikke liker å lese om andre sine plager så bør du trykke ut. Håper bloggen faller i smak og at dere vil følge meg videre!


Skrevet 03.05.2017 kl.22:04. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits