1

God kveld!♥
Litt etter kl 12 tidligere idag så gikk vi alle tre ute i hagen og la oss der for å nyte sola. Mia tok med seg tusjer, blader og leker så hun hadde noe å syssle med og jeg og Martin lå og prata mens vi prøvde å få litt mer farge på kroppen. Vi klarte å være ute i sola i kanskje en halvtime før vi rømte inn igjen. Haha! Det var bare alt for varmt og null bris så da gikk det bare ikke.. Vaskehjelpen kom også kort tid etter så etter vi hadde dusjet og stelt oss for dagen så dro vi til "Brumunddal campingen" og har vært der frem til litt før kl 23.

Farmora og tanta til Mia kom dit tidligere ikveld og skal være der til imorgen, noe som er skikkelig koselig iogmed vi har ikke sett farmoren hennes siden jul og tanten hennes fikk hun sett i påska. Men det begynner jo å bli en liten stund siden det også.. Så da blir det en tur til campingen imorgen også, kos!♥ Nå har Mia Catrin lagt seg, og straks innlegget her er ute så skal jeg og Martin legge oss også med OTH på skjermen. 

Q: Hva har dere gjort idag?


- Tok egt ett kjempe fint bilde av oss alle tre, men nippelen sneket seg ut av bikinien så da dropper jeg å poste det, heh..


Skrevet 22.07.2017 kl.23:48. Ligger i kategorien Livet. �n kommentar


2

God formiddag alle.♥
Igårkveld dro jeg og Martin til Koigen for en liten gåtur. Fælt å si det, men jeg tror ikke vi har gått tur siden ifjorhøst da vi startet å være med hverandre.. Veldig koselig var det og så fint det er på Koigen! Tror vi skal ta oss en liten gåtur der senere ikveld også bare at denne gangen tar vi også med oss Mia da hun har komt tilbake!♥Skrevet 22.07.2017 kl.13:47. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


2

God kveld alle!♥
Denne dagen startet ganske tidlig da vi begge stod opp kl 08. og gjorde oss klare for ett møte kl 09.30. Som gikk utrolig og var faktisk veldig koselig. Vil ikke fordype meg så mye om hva møtet gjaldt men godt er det å få hjelp til enkelte ting som vi/jeg ikke vet helt hvordan jeg skal håndtere. Etter møtet dro vi videre til CC der jeg kjøpte litt duppeditter og en lipliner. Etter det kjørte vi litt rundt omkring i Hamar og begynte egentlig å kjøre hjemover. Men da vi kom til der vi skal ta av til Brumunddal så kjørte vi bare videre. Endte opp i Øyer der vi besøkte mormoren og morfaren til Martin, veldig koselig iogmed jeg ikke har møtt de før, også dro vi til gamlehuset til moren hans der han skulle gå over ting og se om det var noe han ville ha før alt ble gitt bort/kastet. Når vi var ferdige der tok vi turen innom Lillehammer før vi dro tilbake til Lillehammer. Gikk litt rundt på Strandtorget (?) og var en liten tur innom både Elkjøp og Expert.  På vei hjemover stoppet vi innom Deli der vi kjøpte hver vår burger + brus og litt godis for kvelden. 

Resten av kvelden kommer til å gå til avslappning, serie titting og kose meg med den nye duppeditten min, viser dere innkjøp senere ikveld hvis jeg rekker! Håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fin kveld videre, så kommer videobloggen ut om ikke så alt for lenge!

Q: Hva har dere gjort idag?


Skrevet 20.07.2017 kl.18:48. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


6

God dag alle.♥
Vi stod opp for rundt en halvtime siden og så langt har vi ikke gjort noe annet enn å kledd på oss og satt oss i sofaen. Hva denne onsdagen har å by på vet vi ikke enda men jeg tipper det blir blogg - spilling - OTH - McDonalds som det har vært de siste tre dagene. Å ha "husarrest" er så kjedelig at dere aner ikke. Glad er jeg i alle fall for at jeg får lov til å være hjemme, selvom det hadde heller ikke vært så dumt med sykehus mat. Bare jeg som synes det er innmari godt?!

Ellers da så har jeg bestemt meg for å ha "tema dag" en gang i uken på bloggen, og da synes jeg onsdager er perfekte til det iogmed de er midt i uken. Sånn ca... Egentlig er det torsdager som er midt i uken men er det noen som egt tar med helga? Anywayys. Det kan bli litt for mye variasjon hvis jeg skal skrive om ett bestemt tema innenfor en spesifikk kategori  hver dag, for mye variasjon er ikke bra det heller. Synes i alle fall jeg da. Jeg tenker heller ikke sånn at jeg absolutt skal skrive min mening om ett eller annet, det kan være blogg-tips eller noe innenfor skjønnhet. Må også se bort ifra kategorier som kun kan oppdateres da jeg faktisk har noe å komme med som f.eks antrekk eller graviditeten. Anyway, stay tuned så får vi se hva slags kategori jeg havner på idag!

Q: Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?


Skrevet 19.07.2017 kl.13:43. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


6

God kveld alle.♥
Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg i hele dag, men det har skjedd bokstavelig talt ingenting. Jeg stod ikke opp før i 13. tiden og siden bare holdt meg til sofaen og lest blad og sett på One Tree Hill med samboern. Ikke vært på nettet i hele dag heller faktisk, utenom Instagram avogtil. Siden igårkveld har jeg plagdes veldig med migrene, kvalme og kynnere så da har jeg ikke hatt noe særlig lyst til å gjøre noe annet heller enn å ta det rolig.

Akkurat nå har jeg og Martin sett ferdig disk 5 av 2 sesong og han drar nå på bensinstasjonen for å kjøpe sjokolade & Cola. Must have om kvelden! Når han kommer tilbake så får vi se om vi legger oss eller om vi fortsetter å se på serie. Til da skal jeg slaske i sofaen og lese blogg, ønsker dere en fin kveld!


Skrevet 18.07.2017 kl.23:59. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


2

Hei og god kveld!
Akkurat nå sitter jeg og Martin i sengen og bare chiller. Han spiller på PS4 og jeg gjør litt blogg-arbeid mens jeg har musikk i ørene. Vi skal nok legge oss om ikke så lenge med OTH på skjermen, lenge siden vi har sett på det nå så da er det på tide. Ellers da så ble det planlagt at Mia skal bli med foreldrene mine tilbake til Førde igjen imorgen. Noe som jeg egentlig synes bare er vinn-vinn for meg og Mia; hun får lekt seg masse med andre barn da hun alltid blir kjent med nye barn på campingen og koser seg masse med utflukter med både besteforeldre, onkler og oldeforeldre. Og jeg kan ta det med ro og slappe av uten å få dårlig samvittighet siden jeg har "husarrest".

Ellers da så har jeg de siste 1 - 2 døgnene hatt "spontan" blogging, og ikke bare blogget når det er noe spesielt som skjer eller hatt innlegg med ett spesifikt tema. Og på lesertallet så ser det ut til dere liker det, men vil gjerne høre hva dere faktisk synes? Om jeg skal fortsette, gå tilbake til hvordan det var før eller om det er noe dere vil ha mer/mindre av. Jeg vet i alle fall at jeg liker å lese blogger som er slik.


- Elsker dårlig bildekvalitet + mørke når man er usminket og ser egentlig ut som ett takras, da ser man plutselig ikke så dårlig ut likevel!


Skrevet 16.07.2017 kl.23:15. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


2

Hei og god morgen!
Damn, kan ikke huske sist jeg nesten stod opp så tidlig! Og med nesten stod opp så mener jeg at jeg våknet opp i 07. - 08. tiden, gikk i dusjen og så rett tilbake til senga igjen. Martin & Mia sover enda så da skal jeg nyte den stille tida her for meg selv frem til de våkner. Håper det varer litt lengre enn en time, men det tviler jeg på iogmed det er så sent som det er nå - i alle fall med Mia. Kan jeg bare få si at det finnes ikke ord for den kjærligheten og gleden man får av se og holde rundt barnet sitt igjen etter at de har vært borte? Nå er det ikke lenge siden vi så hverandre - bare et par dager, men likevel når de kom fram rundt 00. igårkveld og hun fortet seg opp og ropte "mamma" og kastet seg over meg. Ååh, det finnes ikke en bedre følelse! ♥ Gleder meg til hun våkner for da skal vi ut på stua med dyna og kose oss med Vaiana på tven.♥

Ukens blogg blir kåret senere ikveld, så meld dere på HER!


Skrevet 16.07.2017 kl.09:16. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


8

Hei og god kveld!
På bildet under ser dere utsikten min atm. Etter gårsdagens besøk på føden (dere kan lese om det HER) så har jeg fått husarrest fra alle kanter og må holde meg hjemme og mest mulig i ro. Så dere kan tenke dere hvor spennende dagen min har vært..Jeg kjeder meg og har lyst til å ommøblere hele leiligheten igjen, eller flytte til en ny plass og ha en makeover på både klesstil og stilen i heimen. Eller dra å gjøre noe sprøtt, ha roadtrip.. Ett eller annet som ikke innebærer å måtte være hjemme. Sånn blir det alltid når man ikke kan, ikke sant?

Nei, jeg får bare bite tennene sammen og holde meg i ro så tuppa i magen får vært inne så lenge som mulig. Er trossalt bare 7 uker (+ - noen dager) til termin, så ikke så lenge igjen! Idag kommer foreldrene mine igjen og det betyr at jeg får tilbake lille prinsessa mi!♥ Mamma gleder seg sinnsykt masse til å se og kose deg igjen! Frem til da får jeg bare sitte akkurat her og lese blogg.. Håper dere ha en litt mer spennende lørdag enn meg!


Skrevet 15.07.2017 kl.18:10. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


3

Hei og god formiddag!
Så jeg nevnte litt kort igår om at jeg var usikker på om jeg skulle ringe føden eller ikke, vel I did. Ringte til føden på Gjøvik iogmed det er der jeg vil føde istede for på Elverum siden de på fødeavdelingen der var som de var sist gang jeg var på sjekk der. Men i telefonen ble jeg møtt av dei dame som lot meg vente i nesten 10 minutter fordi hun måtte finne noe å skrive på - okåå..Kom tilbake og spurte hva det var jeg ringte for, så jeg forklarte det med kynnerene, stikkningene og "nedpress" følelsen. Men tror dere ikke det ble blåst vekk da jeg sa hvor langt jeg var på vei og at jeg ikke har hatt rier? hun endret tonen med engang og sa de ikke hadde tid til å snakke med meg så en av jordmødrene skulle ringe meg opp igjen straks hun fikk tid. Jeg kjente jeg ble så sint, DET ER FAKTISK NOE SOM HETER PREMATURE FØDSEL!!

Rundt en time etterpå, klokken 23. mer eksakt så ble jeg ringt opp igjen der jordmoren sa jeg kunne komme å sjekke meg om jeg hadde enda lyst til det. Takket ja, og vi dro med engang. Da vi kom dit forklarte jeg det nok en gang hva som har vært hele veien og spesielt nå den siste uka, men merket at hun ikke tok det særlig seriøst. Tok nok en urinprøve som overraskende nok (not) var negativ, men når de fikk vite at jeg har ett barn fra før så tok de det litt mer seriøst. Og de begynte i alle fall å klø seg i hode når jeg fortalte kort om hvordan det var da jeg gikk med Mia Catirn.  Ultralyder ble tatt, prinsessa i magen hadde det helt fint og var aktiv som vanlig - noe som roet meg ned iogmed jeg ikke har kjent hun så godt nå i det siste. Fikk på sånn bånd som skulle regristrere kynnere/rier og barnets aktivitet - der også regristrerte de ett veldig aktivt barn og jeg lå med konstante kynnere. Som jeg ikke kjente snurten av. De målte blodtrykket mitt sikkert 10 ganger før de sa seg fornøyde. Alt var fint og lukket, men neste uke bør jeg få time hos fastlege og sjekke blodtrykket mitt atter engang, annet enn det må jeg holde meg hjemme og ta det veldig med ro. Så da var jeg altså back to square one, som med Mia.

Ukens blogg blir kåret imorgen så meld dere på HER.


Skrevet 15.07.2017 kl.13:45. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


4

Hei og god kveld!
Etter at jeg omsider fikk komt meg inn i dusjen og tok på meg "blogg-vennlig" antrekk, så tenkte jeg å gå ut i hagen for å ta bilder. Men graviditeten bestemte seg for at jeg skulle plages med kvalme idag, så det ble ikke gjort. Jeg har vært kvalm siden jeg stod opp, gulpet flere ganger enn hva jeg kan telle og føler meg veldig slapp. Har vurdert å ringe føden da stikkningene og nedpress (?) har begynt å komme hyppigere. Men samtidig vil jeg vente litt, da jeg har en sterk følelse på at jeg kommer til å få beskjed om å kontakte fastlegen eller vente til det blir verre. De jeg møtte av personalet på føden i Elverum sist gang jeg var på sjekk der, var veldig nedlatende og tok det ikke alvorlig. Så det frister ikke akkurat å kontakte de heller.

Men uansett, nå sporet jeg egentlig av! Dagen vår idag så langt har gått til at jeg ble med en tur til Hamar; der han gikk en liten tur innom GameStop mens jeg satt i bilen og så var vi innom Spar på Maxi for å se om de hadde kylling salat. Det hadde de ikke så da dro vi videre til Spar på Mølla og der var det tomt, men de hadde skinke da så da ble det skinke salat istede. Etter at vi kom hjem har vi spist og sittet på hver vår sofa med hver på pc. Jada, super interessant liv og vi finner på så mye nå som vi har barnefri! Not.. Ellers da så vurderer jeg kraftig på å slutte med hudsminke resten av graviditeten med mindre det er noe spesielt. Jeg orker bare ikke lenger å sitte/stå der og sminke meg i en halvtime. Er så vidt jeg får makket meg til å sminke brynene, ha på mascara og leppestift. 

Har du lyst til å bli ukens blogg? Påmelding finner du HER.


Skrevet 14.07.2017 kl.18:23. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


10

Hei og god dag!
Beklager for at dere ikke har hørt noe fra meg siden mandag! Men etter vi hadde vært på besøk hos ett vennepar av oss så reiste vi impulsivt til Førde! Kom fram dit rundt 01. tiden på natta, og inatt kjørte vi tilbake. Vi koste oss masse på med god mat med hele familien på Coop Extra kafè, fikk sett igjen nesten hele familien på min fars side og ikke minst lille solstråla mi igjen! Ingen av de ante at vi kom, og Mia sov da vi kom fram så hun så oss ikke før morgenen etter. Etter ett lite sjokk der hun stod stille og stirra på oss i noen sekkunder ropte hun det hun klarte og løp rett mot meg og kastet armene sine rundt og holdt de sånn lenge. Det var så godt! Heldigvis ikke lenge igjen til de kommer hjem, bare noen få dager så får jeg Sessa mi tilbake. ♥


- Ett bilde jeg tok da vi var på vei nedover av Strynsfjellet.


Skrevet 13.07.2017 kl.16:08. Ligger i kategorien Livet. 10 kommentarer


3

Heij og god formiddag!
Kom på at jeg egentlig skulle komme med en update da jeg var tilbake men det har jeg glemt helt av! Men helt ærlig så kunne jeg la være å skrevet det iogmed det ikke har skjedd noe spesielt siden jeg tok en pause den 25.Juni. Men  jeg skal prøve å skrive noe fra tiden jeg var borte..

Update

Jeg hadde min siste time hos DPS den 29.Juni. Fikk 2 - 3 diagnoser (husker ikke alle nå), hvis det er noe interesse av det og hvis/når jeg føler meg klar for det så kan jeg skrive ett innlegg om hvilke diagnoer og tanker rundt det. Det er i alle fall godt å bli ferdig med utredningen så tidlig, og ikke minst deilig å ha noe svart på hvitt på hva som "feiler meg". Endelig har jeg noe å vise til, og en forklaring på hvorfor jeg er som jeg er. 

Den lille prinsessa vår i magen har det supert! Hun beveger på seg daglig, reagerer på ulike ting som f.eks hvis jeg synger eller har lyd på telefonen når jeg spiller og holder telefonen over magen, hvis Martin legger hånden sin på magen blir hun rolig. Jeg har en følelse på at hun er en lang baby, det kjennes i alle fall sånn ut. Litt vanskelig å forklare.. Det gjør i alle fall vondt når hun sparker/slår og er veldig ubehagelig når hun beveger på seg. Missforstå meg rett, det er veldig koselig å kjenne at hun "gir lyd fra seg", men jeg gleder meg vilt til hun er ute. Formen er heller ikke så bra. Den har egentlig bare blitt verre med tiden. Mener ikke da at jeg sliter mye med kvalme eller hodepine. Men får ofte halsbrann, og kroppen har så lite energi at den blir så sliten at jeg får vondt bare jeg går fra soverommet til kjøkken f.eks og de to rommene er rett ved siden av hverandre! Så det sier litt når jeg må gå i 1 - 2 trapper flere ganger daglig, prøve å holde det greit her hjemme, ha tid til Mia og Martin samtidig som å ta vare på meg selv. Det går egentlig ikke. Kroppen verker hele tiden, det tar aldri slutt. Jeg har heller ikke fått sovet godt den siste måneden bortsett fra de siste 2 - 3 nettene nå. Tar lang tid før jeg faktisk sovner, men når jeg først sovner så sover jeg utrolig nok godt. Er bare så kjipt at jeg våkner opp flere ganger hver natt. 

Alt av det sosiale liv har stått helt stille. På en måte er det deilig og på en annen måte er det forferdelig. Det er forferdelig for jeg får så dårlig samvittighet av at jeg ikke har fått besøkt svigers på en god stund, og jeg har heller ikke fått vært med verken Nathalie eller Victoria. Det er så utrolig kjipt for jeg har så lyst! Jeg er egentlig ett veldig sosialt menneske, jeg lever for å lage gode minner med venner. Så det tar veldig på humøret merker jeg. Men samtidig er det deilig for jeg hadde ikke klart det. Er jo såvidt jeg klarer å være innom en butikk, og da må jeg nærmest løpe gjennom butikken for å klare det før jeg blir for sliten igjen. Jeg har ikke tid til å stoppe, det er nesten som ett kappløp. Og jeg vet aldri når det inntreffer skikkelig heller, og da er det greit og ikke minst trygt at jeg er hjemme.

Ellers med familien så går det greit med oss. Jeg føler meg som en sinnsykt byrde når jeg er så dårlig som jeg er, spesielt for Martin iogmed vi bor sammen og han tar vare på meg og gjør nærmest alt her i hjemmet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt sammenbrudd og panikkanfall fordi jeg bekymrer meg sikkert alt for mye om alt mulig og føler meg så fæl som jeg gjør. Prøver å holde det inne, ikke la det kontrollere meg for mye - men det er sinnsykt mye enklere sagt enn gjort. Og ikke er det lett å skjule det for en man bor med heller. 


Skrevet 07.07.2017 kl.14:46. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


2

Hei og god morgen!
Igårkveld dro jeg og Martin på Coop en tur, og selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe bleiking. Jeg klarer bare ikke å være mørk lenger! Jeg har vært det nå i 2 - 3 år faktisk der innimellom jeg har vært lys for en liten stund før jeg har blitt mørk igjen. Men nå klarer jeg ikke å være mørk lenger, og jeg må bare finne den riktige blond fargen. Så akkurat nå er jeg platina og oransje, se ann om jeg får farget det senere ikveld og forhåpentligvis blir det bra og jeg slipper å gjøre mer med håret annet enn å kure det. Jeg synes faktisk utrolig synd i håret mitt, for hver gang det begynner å bli bedre og begynner å se sånn smått friskt ut dreper jeg det igjen med bleiking.

Akkurat nå føler jeg meg som ett troll. Håret er så tørt at det kjennes som ull og står ganske så rett ut. Skal straks sette det i en hårtopp og få i meg noe frokost. Når som helst nå kommer vaskehjelpen og da drar vel jeg og Martin ut, i tillegg skal vi på møte kl 13. Mia ble med besteforeldrene sine igår til campingen rett utenfor Brumunddal, og idag reiste de til Førde og kommer tilbake neste helg. Blir rart å være så lenge borte fra Mia, det er allerede litt for stille her. Men det blir godt for meg og Martin å få alene tid i en og en halv uke, vi har aldri hatt barnefri så lenge før så det skal bli veldig godt!

Q: Flere som aldri lærer?


Skrevet 06.07.2017 kl.11:44. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


5

Hei og god formiddag!
I rundt en ukes tid nå har vi ikke hatt nett, og det har vært helt grusomt og ikke minst dyrt! Iogmed jeg bare får blogget gjennom telefonen så føler jeg at jeg ikke får gjort det like bra som jeg vanligvis blogger. Å det dreper så motivasjonen.. Så derfor har jeg tenkt litt nå og kommet fram til at frem til vi får nett i hus (forhåpentligvis før februar) så legger jeg kameraet på hylla og tar meg en pause fra bloggen. Håper dere forstår og vil fortsette å følge meg når jeg kommer tilbake! Og tusen takk til dere som har holdt ut med mobilbloggingen, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det!

Så til neste gang, ha det fint og nyt sommeren!


Skrevet 25.06.2017 kl.12:19. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


7

Idag fyller den fineste, sterkeste, godeste og beste mamman som fins 41 år!🎉 Jeg er så utrolig glad i deg og takknemlig for at akkurat du er mamman min. Til tross for våre tusenvise krangler der vi ikke har snakket med hverandre på uker, blokkert hverandre (haha), og sagt en del ting som vi egentlig ikke mener, så ordner vi alltid opp og er like gode venner igjen. Du er en av de få som jeg klarer å føle meg mest komfortabel rundt og som jeg stoler mest på. Aner ikke hva jeg skulle gjort uten den, for alt du har gjort for meg (og Mia) i alle år som har gått. Vi kunne ikke vært heldigere.💖 Håper du får en fin dag og at presangene fra oss falt i smak.💖


Skrevet 24.06.2017 kl.14:51. Ligger i kategorien Livet. 7 kommentarer


5

Hei og god dag!
Idag er formen skikkelig nede.. Jeg er dødssliten og får stikkninger og føler meg ganske tung straks jeg er oppe og står. Det er helt grusomt, jeg gleder meg sånn til jeg er ferdig gått at dere aner ikke. Dette er så absolutt ikke noe gøy, og jeg håper det blir bedre etterhvert og ikke blir like ille som da jeg gikk med Mia Catrin..

Ellers idag har jeg hatt min nest siste time hos DPS, vaskehjelpen var igså her idag så vi har vært ute store deler av dagen. Drit godt å komme inn i en nyvaska leilighet og byttet ut klærne med en stor Mikke Mus genser og legge meg i senga med halvveis ro rundt meg. Martin dro bort nå nettopp, bittelitt ufrivillig for å møte en kompis. Noe som jeg synes bare er bra, for bare fordi jeg er i dårlig form og må holde meg mest mulig i ro så betyr ikke det at han må være "innelåst" med meg. Noe som han ikke heelt vil akseptere, hehe. Men jeg tror at han innerst inne setter pris på at jeg nærmest jager han ut så han får vært med andre mennesker. Men nå får jeg avslutte og slappe av videre. Ønsker dere alle en fin dag!


Skrevet 22.06.2017 kl.16:11. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


4

Hei!
Beklager for null oppdatering igår, men dagen endte liksom ikke helt som jeg så for meg at den skulle! Så idag er det maks avslappning, noe som jeg egentlig sliter veldig mye med akkurat nå da det er en del som må gjøres.. Flaks at jeg har gode personer rundt meg som kan hjelpe!?


Rundt klokka 15. kjørte vi litt rundt for å finne på noe å gjøre, og etter litt fant vi ut at vi skulle ta oss en liten tur til Sverige! Turen dit gikk kjempe bra. Koste oss med musikk og babling, mens Mia i baksete koste seg med bamsene og DSen sin. Vi kom fram dit i 17. tida og da bar det rett på Deichmann (?) for å kjøpe sandaler til Mia. Sist gang vi var der så jeg noen helt sinnsykt fine sandaler med Trollz på, og heldigvis hadde de ett par igjen i hennes størrelse! Så da har vesla alle sko hun trenger for sommeren, og godt er det! Men gud, tror dere ikke gravidhjerna her holdt på å ødelegge hele Sverige turen eller? Gikk til kassa og skulle til å betale, finner fram lommeboka og finner ikke korte. Lette gjennom veska, nope. Var ikke der heller. Neivell, da vippser vi da! Men det skulle vist ikke være så enkelt det heller for jeg måtte bekrefte meg med BankId. Men det var jo ikke noe problem for det har jeg jo nå ordnet på telefonen! Det var bare ett lite problem, nettsimkorte satt i.. Hadde nesten lyst til å gråte og var så oppgitt og frustrert over meg selv for at vi  nå måtte dra hjem uten noe som helst.. Heldigvis sjekket Martin kortholderen sin en gang før vi faktisk gikk derifra, og hallelujah! Der lå korte og glinset til oss! Sverige turen var ikke ødelagt likevel, sandalene til Mia ble kjøpt og vi gikk videre til Godisfabrikken der vi kjøpte 2 brett med brus og såvidt godteri. Tok oss en liten tur på matbutikken der for å kjøpe de himmelske Dinosaur kjeksene med sjokolade som ikke lenger eksisterer i Norge. Før vi begynte å kjøre hjemover satte vi oss ned på Pizza Pino der Martin spiste kebab og jeg & Mia delte en pizza, nam! Etter vi hadde spist så gikk Martin på do, og da kom jeg på at jeg enda har svenske småkroner i lommeboka! Så da gikk jeg og Mia til automatene der hun fikk seg en ball med en kjærlighet i, tok ut tre tyggiser også fikk hun seg en liten tur på bil-karusselen der. Da vi begynte å gå mot bilen ble jeg veldig sliten i kroppen og begynte å få stikkninger nedentil. Kjøreturen fra Charlottenberg til Hamar virket til å vare i evigheter. Og den var så utrolig ubehagelig. Stikkningene kom jevnlig, fikk en "presse" følelse og jeg begynte å bli redd for om vannet kom til å gå eller om hun festet seg. Martin stakkar begynte å bli ganske stressa han også, og jeg var egentlig litt gråtkvalt her og der. Kom fram til legevakten i Hamar og da var det så vidt jeg klarte å gå og stå, måtte ta urinprøve men den som vanlig var helt fin. Måtte forklare meg mellom 6 - 10 ganger til legen om hvordan jeg hadde det siden han gang på gang missforsto.. Etterhvert ble jeg sendt videre til Elverum for sjekk. 

Der fikk jeg ett gjensyn med noe som jeg håpte at jeg aldri skulle trenge igjen for 6 år siden.. Nemlig det helt jævlige belte man får på for å sjekke om man har rier.. Heldigvis var det ingen utslag på det, så da har jeg bare hatt kynnere. Tok også ny urinprøve som igjen var helt fin og 2 stk ultralyder ("innvendig" og utvendig), alt så ut til å være som det skulle. Så heldigvis litt før kl 01. på natta så fikk vi lov til å komme hjem.  Fikk ikke vite eksakt hvorfor jeg fikk alle disse symptomene, men jeg har mine mistanker. Så fra nå av skal jeg ta det så mye med ro som overhode mulig! For jeg vil så absolutt ikke at den lille i magen skal melde sin ankomst allerede nå. 


Skrevet 19.06.2017 kl.20:28. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


9

22

Hei og god formiddag!
Idag fyller jeg 22 år! Wææh, årene går fort! Virker som det var ifjor jeg fylte 20 år og ble overrasket med middag med hele venninegjengen min på Egon!♥ Årets bursdag blir nok en del roligere, for dagen min startet med en sinnsyk kvalme (som enda ikke har gitt seg) og jeg var helt uten stemme. Men heldigvis er stemma tilbake nå, men er enda veldig tørr og sår i halsen.. Ikke at noe av det her stoppet meg fra å dolle meg opp på dagen min! Jeg elsker bursdager og spesielt min, haha. 

Så langt har jeg ingen planer annet enn kanskje CC senere ikveld med ei venninne, så da får jeg bare ta dagen som den kommer. Uansett, så skal den nok bli fin og jeg skal kose meg masse!


Skrevet 15.06.2017 kl.12:22. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


5

Lurer dere på noe? Still meg spørsmål HER.


Hei!
Klokken 14. idag dro vi på barneskolen som Mia skal starte på til høsten, for omvisning. Og gjett hvem som ble 100% mer gira på skolen og hvem som gruer seg enda mer? Jo, Mia Catrin og meg det. Haha huff, hun ble plutselig så veldig stor da hun fikk den oransje skolesekken på ryggen. Holdt nesten på å gråte da hun begynte å gå rundt med den, men jeg klarte å holde tårene tilbake (klapp på skuldra). Skolen var kjempe stor, og de ansatte virket så hyggelige! Mia kommer nok til å trives kjempe masse, og tviler ikke ett sekkund på at Mia kommer til å få seg venner - for når de fikk titte inn i ene klasserommet var det ei jente som kom med engang bort til Mia og spurte om hun ville komme og sitte ved siden av henne. Det varmet mammahjertet veldig!


Q: Flere som har barn som starter på skole til høsten?


Skrevet 13.06.2017 kl.18:24. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


9

Hei og god morgen!
Martin er borte og leverer Mia Catrin i barnehagen og jeg vet ikke om jeg skal gå å legge meg for en liten stund til eller om jeg skal starte dagen nå. Sov veldig dårlig inatt og våknet opp flere ganger.. Og for første gang på lenge starter jeg en uke der jeg ikke har noen planer. Ingen møter, ingenting spesielt som må bort å gjøres (hvis vi ser bortifra å handle inn mat for uka). Ingenting jeg trenger å stresse med. Det er så utrolig deilig, og denne morgenen skal nyytes.

Q: Flere som ikke har noe de må gjøre idag?


Skrevet 12.06.2017 kl.09:07. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


8

Hei!
Tidligere idag var både jeg og Martin forferdelig rastløse av oss og nektet å være hjemme i hele dag. Så da ble det til at vi dro på Lekeland med Mia Catrin! Så mens hun sprang rundt og lekte i et par timer koste jeg og Martin oss med pizza, brus & en veldig underholdende gruppesamtale på Facebook som vi er i med kanskje 10 stykker? Uansett, veldig underholdende! Og et par ganger var jeg usikker på om jeg tolket diverse ting riktig, haha! Huffameg.. Artig var det, og så herlig se Mia så glad og kose seg så mye som hun gjorde! Prøvde å ta litt bilder av hun men det var litt vanskelig når hun sprang og hoppet så mye som hun gjorde, + det fristet ikke å gå inn i jungelen der med babymage..

Nå er vi hjemme - eller Martin stakk ut nå nettopp da for å møte en kompis. Mia driver på med sitt og jeg skal gjøre litt husmorsplikter som å rydde og vaske klær, blæh.. Så lite fristende men det må gjøres! Spesielt klesvasken iogmed det ikke ble vasket noe på fredag. Uansett, talas! 
Q: Flere som har vært på lekeland idag?


Skrevet 11.06.2017 kl.17:07. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


9

Hei og god kveld!
I 15. tiden kom besteforeldrene mine og Kim & Lene + Thea - Cecilie på besøk, og med seg hadde de tatt med masse grillmat! Så da er altså årets første grilling gjort, og som vi har kost oss med masse familie kos og god mat! NÅ er det sommer dere!

Bildedryss


- Første grillmaten lagt på grillen!

- Pappa, onkel Kim, bestemor, tante Lene, Mia Catrin & bestefar.

- Kotelettene og grillspyda var helt himmelske!

- Mia Catrin & Thea - Cecilie.

- Bestemor & bestefar.

- Bestemor & bestefar med barnebarn og oldebarn.

- Mia Catrin, tante Lene, Thea - Cecilie og onkel Kim.

- Pappa & mamma.

- Mamma litt småirritert for at pappa ikke klarte å ta ett normalt bilde, haha!


- Bestemor & meg. - Martin min & meg. 

Q: Flere som har grillet idag?


Skrevet 05.06.2017 kl.18:50. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


19

Hei og god kveld kjære lesere!
Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg idag, men jeg stod ikke opp før klokken 12. Og etter det har jeg ryddet, fått besøk av besteforeldrene mine og onkel & tante. Vi har også vært barnevakt for søskenbarnet mitt - Thea - Cecilie, stort sett i hele dag også. Noe som Mia har vært veldig begeistret for iogmed de ikke har sett hverandre siden jul! Og Thea er jo bare 2 år eldre enn Mia så de kommer veldig godt overens og har enda litt av de samme interessene.

Mia Catrin la seg kl 20. (synes det er viktig å holde leggetiden også i ferier og ved røde dager) og Thea ser på Lillefot frem til familien kommer tilbake. Om ikke lenge skal jeg hoppe i dusjen, noe som skal bli såå godt! Det er noe jeg har gledet meg til i hele dag, haha. Og så etter det og når Thea er blitt hentet skal jeg og samboeren min ha kjærestetid.♥ Ellers så har jeg skrevet ned 10 ting som jeg gleder meg til i sommer! Har jo mye å se frem til denne sommeren her, sikkert enda mer enn hva jeg har listet opp under men var det jeg kom opp med i farta i alle fall!

10 ting jeg gleder meg til i sommer

 1. Sverige.
  - Når vi bor så nært så er det klart vi må utnytte det og ta oss et par harryhandler i Sverige.
 2. Hunderfossen.
  - Hunderfossen parken skal vi dra på i sommer! Det er jo så kjekt for Mia, og den parken er så koselig synes jeg!
 3. Ålesund.
  I Juli skal vi en liten tur til Ålesund, det blir kjekt å se igjen (forhåpentligvis) alle venninner!
 4. Baby utstyr.
  Denne måneden (kanskje neste) begynner vi å handle inn alt av baby utstyr som seng, stellebord, vogn osv. Det gleder jeg meg så utrolig masse til!♥ Tror faktisk at jeg har funnet alt også, så da gjenstår det bare å bestille!
 5. Sommerferie!
  Mia Catrin har bare denne måneden her igjen og så er hun ferdig med årene sine i barnehagen. Det er helt utrolig å tenke på at hun er blitt så stor at det er skole hun starter på i August, og ikke i barnehage. Uansett, sporet litt av nå - hehe! Denne lille måneden igjen og så er det sommerferie for hun også! Den skal nytes til det fulle og vi skal finne på så mye kjekt og gøy sammen vi tre, før den lille kommer. 
 6. Bursdag!
  Om ca en og en halv uke har jeg bursdag! Da fyller jeg 22 år og har planer om å høre på Taylor Swift - 22 hele dagen, mohaha! Alltid gøy med bursdager, spesielt når det er min bursdag! Da skal jeg stelle meg som aldri før, prøve å kose meg med familie og venner og spise masse god mat og kaker! Å feire bursdagen min tror jeg at jeg aldri kommer til å vokse fra, det er nesten like stort som når datteren min har bursdag! Hehe!
 7. Minner.
  Jeg gleder meg masse til å lage mange fine minner generelt denne sommeren. Det er ingen tvil om at når man tenker på ett år så er det sommerminnene som henger mest i, i alle fall hos meg. Og endelig har jeg ett speilrefleks så denne sommeren kan jeg forevige så mange av de fine øyeblikkene i sommer så mye som mulig!
 8. Bloggen.
  Fra da jeg startet bloggen i starten av Mai og fikk fort "faste" lesere mellom 20 - 40, og nå starten av Juni har jeg "faste" lesere mellom 60 - 80. Det har jo egentlig doblet seg, og det er veldig gøy! Blir spennende å se hvordan bloggen utvikler seg iløpet av sommeren.
 9. Tan.
  Det er sommer og med det kommer sol og varme. Så selvom jeg går høygravid så skal jeg nok likevel få til å få i alle fall farge på kroppen! Solarium sa jeg jo stopp på fraogmed nyttår 2016, så da er det solen ute, selvbruning og spraytan som gjelder. Og jeg orker verken selvbruning eller spraytan (den er enda under vurdering da..), så da skal jeg nok klare å få til å sole meg som normale mennesker iløpet av sommeren.
 10. Kjærestetur.
  Vi har bestemt oss for at iløpet av sommeren så skal vi få til å dra bort enten på tur til Sverige, eller spaweekend eller ett eller annet! Bare jeg og Martin, for å få litt ekstra kjærestetid sammen før den lille melder sin ankomst. Vi rakk ikke akkurat å være kjærester så veldig lenge før jeg ble gravid, så er viktig og bra for oss.

Q: Hva gleder dere dere til i sommer?


Skrevet 04.06.2017 kl.20:34. Ligger i kategorien Livet. 19 kommentarer


9

Hei og god kveld!
Det er lørdag og det betyr filmkos med prinsessa mi!♥ Så ikveld før hun la seg kl 21. så vi på Chihiro & heksene mens vi koste oss med masse godt å spise & brus. Denne var en av mine favorittfilmer når jeg var mindre, så jeg jublet litt da jeg endelig fant den etter så mange år med leting! Og til min store glede så likte Mia den også, hihi! Like fascinerende og litt små ekkel som jeg husker den. Spørs om Mia har arvet min litt mørke humor og interesse, haha. For hun også elsker filmer som er litt dystre osv, kan ikke annet enn å le av å tenke på det!

Nå skal jeg ha håret i en litt mer behagelig frisyre (hårtopp) og så kose meg med enda mer film og godteri! Håper dere har en fin lørdagskveld, og forresten; God pinse!


Q: Flere som har hatt filmkveld?


Skrevet 03.06.2017 kl.22:04. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


5

Hei og god kveld kjære lesere!
Rett etter at vi hentet Mia Catrin fra barnehagen kjørte vi rett til Sverige! Det var egentlig ikke planen idag, men heelt i orden at det ble sånn! Kjempe koselig avslutning på en dag som virka til å bli helt dritt og ikke minst en fin avslutning på våren! Vi har kost oss masse med musikk, og en liten storhandel. Vi brukte vel så mye som litt over 4000,- på hele turen. Not so bad mtp alt det vi kjøpte! Storhandlet på Dollar Store på hygieniske produkter + sminke, det var jo så billig der! Og ellers så handlet vi inn masse godteri, brus & litt annet diverse ting.

Vi kom hjem for kanskje nesten 2 timer siden. Mia har lagt seg, og jeg & samboeren sitter nå i sofaen og slapper av med hver vår pc. Jeg skal straks gå i dusjen og så tror jeg at jeg tar kvelden. Er sliten etter dagens get away og imorgen må jeg opp tidlig for jeg skal på frisøren kl 11.skal bli godt å få orden på det håret her altså, det ser jo virkelig ikke ut etter at jeg prøvde å susse det sjøl! Da har jeg i alle fall lært den leksa..

Q. Flere som har vært i Sverige idag?


Skrevet 31.05.2017 kl.23:35. Ligger i kategorien Livet. 5 kommentarer


4

Igårkveld rundt 18.-19. tiden hentet jeg Victoria. Egentlig skulle Nathalie (bloggen hennes finner dere HER) bli med også men hun fikk det desverre ikke til, så da får vi ta det igjen!

Vi var litt usikre først om vi skulle ta en kino eller om vi skulle på senteret. Men innen vi kom til Hamar bestemte vi oss for å ta turen til CC senteret. Vi gikk stort sett rundt og tittet men endte opp med litt fra New Yorker. Kjøpte ikke så mye, bare en nattkjole og knestrømper. Etterpå dro vi til Storhamar senteret og satte oss på La Perla for en liten date før vi dro hjem igjen. Var veldig koselig og så mye gøy vi får snakket om! Det er liksom ikke det samme når vi er med guttene, da er det ikke alt vi vil snakke høyt om som når vi er alene. Victoria er så snill og ei veldig fin jente! Føler at vi er veldig like på mange områder og er på samme bølgelengde når det kommer til meninger og holdninger, noe som også gjør at det er veldig enkelt å snakke med hun.

Men nå må jeg avslutte for nå er det like før jeg spyr kjenner jeg. Rett etter vi hentet Mia Catrin i barnehagen dro vi rett på roadtrip! Og hvis jeg holder på med noe som tat litt lengre tid enn å sjekke meldinger eller bytte sang på Spotify blir jeg bilsyk.. Så hade! Håper dere får en kjempe fin dag videre!


Skrevet 31.05.2017 kl.16:50. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer


6

Hvordan er formen?
- Føler meg litt redusert og kvalm. Men holder på å lage meg frokost nå mens jeg ser på Frustrerte Fruer, så håper formen blir litt bedre når jeg har fått i meg no.

Hva har du på deg?
- Svart topp & en mørke blå mammajeans.

Dagens tanker?
- Endelig fikk jeg sendt inn søknaden om engangsstønad! Vaskehjelpen er i leiligheta og Martin er der også for å tette igjen hullene. Har så dårlig samvittighet for at jeg ikke kan hjelpe til, men sånt arbeid dreper hendene mine.

Dagens nedtur?
- Har ikke vært noen nedturer så langt heldigvis!

Dagens opptur?
- At jeg fikk sendt inn søknaden på engangssønaden og ordnet passordet til mobilbanket så endelig får jeg kom meg inn der og ikke er avhengig av pcen for å sjekke kontoen.

Hva kjøpte du senest?
- Eeh, det har jeg faktisk ikke peiling på. Helt seriøst, det føles ut som om jeg får mer og mer gullfisk hjerne jo lenger inn i graviditeten jeg kommer!

Hvem sov du sammen med sist?
- Martin.♥


Skrevet 30.05.2017 kl.12:12. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


8

Hei og god kveld kjære lesere!
I 14. tiden dro vi sammen med en gjeng på 7 stk til Fiskerly. Det var så varmt, og det var så koselig der. De fleste av guttene badet, men Martin & Stefan var litt feig altså. Mia & Adelen koste seg også masse ute i vannet med leker som Mia hadde tatt med seg, og jeg & Victoria koste oss masse med å sitte i sola og snakke jentesnakk. Det var så herlig! Vi var der faktisk helt til rundt 17.30 faktisk, da dro vi og Stefan & Victoria til McDonalds og spiste middag der sammen. Kjempe trivelig! Det har vært så sommerlig idag og det har vært så deilig! Eneste jeg angrer på er at jeg tok på meg ett langt, svart skjørt.. Vel, jeg fikk da i alle fall føle meg litt fin idag da.Skrevet 27.05.2017 kl.19:14. Ligger i kategorien Livet. 8 kommentarer


6

Hei og god formiddag kjære lesere!
Igårkveld etter at Mia hadde lagt seg disket jeg opp med hjemmelaget pizza og så satte jeg og samboeren min seg i sofaen og begynte å se på Why Him?. Vi så kanskje en halvtime av filmen før Victoria, Malin & Hanna kom. Så da bestemte vi oss for å ta det igjen enten senere den kvelden eller imorgen. Ut ifra overskriften regner dere sikkert med at vi får prøve på kjæreste kosen ikveld! Bare denne gangen står det taco på middagsplanen.

Etter at Martin hadde dratt hjalp Victoria meg med å farge håret. Det så ut til å bli kjempe fint og håret trakk til seg fargen kjempe fort! Endelig tenkte jeg, "endelig får jeg den fargen jeg vil ha!". Men etter å ha dusjet så det ikke til å være forandret i det hele tatt.. Men tenkte at kanskje det var fordi det var så vått, at det bare ikke vistes. Så idag da når jeg stod opp og så meg i speilet så neida, ingen forsjell. Eller, håret er litt kaldere og litt mindre gult men ellers er det som før.. Veldig frustrerende men jeg har i alle fall roet meg ned etter gårsdagens frustrasjon. Jeg var så oppgitt og frustrert over håret at jeg fikk lyst til å klippe meg gutte-kort igjen idag. Men jeg skal ikke gjør det altså! Håret skal få være.

Ellers da så er planen idag å dra til leiligheta nå hvert øyeblikk for å vaske ned kjøleskapet iogmed det blir hentet idag (?) og prøve så godt jeg kan å vaske resten av leiligheta. Foreldrene mine kommer hjem fra Førde idag så det blir jo kjekt! Ønsker dere en fin lørdag videre.♥Skrevet 27.05.2017 kl.13:44. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


3

Hei og god kveld kjære lesere!
Enten så var det tidligere idag eller igår kveld så nevnte jeg at jeg skulle la håret mitt være ifred og så dra til frisør iløpet av sommeren/høsten? Veel, hårfarging ble kjøpt tidligere idag og ista hjalp søte Victoria meg med å farge det. Har så og si akkurat kommet ut av dusjen og det ble som jeg fryktet. Fargen satt seg ikke i håret i det hele tatt! Nå ser det bare skikkelig svidd ut som om jeg har bleket det. NÅ gir jeg meg. Nå kommer ikke håret til å bli rørt foruten om hårkur frem til vinter. For det er skikkelig sure penger å bruke når hårfargen ikke setter seg i det hele tatt og håret bare blir mer og mer skadet..

Vel, det var den lille frustrasjonen for ikveld med håret mitt. Håper dere har hatt en litt mer vellykket kveld enn meg, hehe! Har ingen bilder å dele med dere nå av meg selv og ikke frister det å ta noen heller med hvordan håret mitt er nå. Så istede tenkte jeg å dele dette fine bildet som ble tatt av Mia Catrin tidligere idag! Syntes bildet var så herlig og sommerlig!♥


Skrevet 27.05.2017 kl.00:02. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer


7

Hei og god kveld kjære lesere!
I 12. tiden idag kjørte Martin meg & Mia Catrin til Brumunddal Sushi, der vi skulle spise lunsj sammen med Victoria og to døtrene hennes. Jeg har spist der en gang tidligere ifjor sommer med foreldrene mine og det var veldig godt! Klarte å treffe riktig denne gangen og spiste det samme - innbakt kylling m/ ris, sursøt saus og grønnsaker. Mia ville så klart ha det samme som Adelen så da ble det stekte nudler m/kylling til hun. Jeg var kjempe fornøyd med maten og kommer nok til å ta meg turen dit og bestille meg det samme igjen! Mens Mia derimot var ikke fult så fornøyd med nudlene sine. Men hun spiste i alle fall opp kyllingen også fikk hun ca halve risen min. Etter masse skravling mellom oss store jentene, og en del prating og leking mellom de små og den gode maten ble spist opp gikk vi videre til lekeplassen.

Processed with VSCO with f2 preset

Etter en times tid med leking på lekeplassen gikk vi videre til Narvesen der vi kjøpte oss is. Det var utrolig godt og ikke minst avkjølende i den varmen! Mia skulle også selvfølgelig ha det samme på softisen sin som mamma sin skulle ha, så da ble det to softiser med jordbær & O'Boy. Nam! Vi gikk litt rundt i gågata til vi hadde spist opp isene våre før vi tok en snartur på Spar. Der måtte Victoria kjøpe bleier og jeg måtte kjøpe drikke til meg og Mia. Det var så varmt at det var vi bare nødt til, hadde sikkert daua av dehydrasjon hvis ikke. Etter Spar sa vi hade og dro til hver vårt. Vi gikk faktisk hjem idag! Det var så deilig å kunne gå hjem fra sentrumen, men fy så vondt! Det der var virkelig ikke beina eller jeg vandt til lenger altså! For da vi kom hjem igjen la jeg meg rett på sofaen fordi jeg var helt utmattet og leggene verket som fy. Kjenner jeg gru-gleder meg litt til neste gang, men koselig blir det!

Q: Hva har dere gjort idag?


Skrevet 23.05.2017 kl.23:35. Ligger i kategorien Livet. 7 kommentarer


6

Hei og god formiddag kjære lesere!

Igår rundt 14. - 15. tiden ble jeg hentet av Nathalie (bloggen hennes finner HER) & Victoria. Vi dro rett inn til Hamar for brudebutikken men desverre som stengte i det vi kom fram! Utrolig surt, spesielt ifølge nettsiden holdt de oppe til kl. 17. Men de var veldig snille og lot oss komme inn å se før de stengte! Jeg holdt virkelig på å krepere der inne med alle de fine brudekjolene! Hadde såå lyst til å prøve, men tenker at hvis jeg gjør det så kommer kanskje det til å ødelegge den dagen det faktisk er min tur. Så da venter jeg og krysser fingrene for at det ikke blir så fryktelig lenge til! Var så mange flotte kjoler der som hadde passet Victoria kjempe godt! Gleder meg så mye til vi vi skal dit igjen så hun får prøve noen.

Etter brudebutikken gikk vi litt rundt i Hamar for å finne en plass å spise og endte opp hos La Perla. Pizzaen der er helt sinnsyk god så har lenge gledet meg til å prøve ut kjøttrettene deres. Endte opp med Biff Con Bernaise og den skuffet virkelig ikke! Namnam! Etter herlig jenteprat om mannfolka våres, brudekjoler og enda mer + en alt for god middag var det tid for å dra hjem igjen. For en herlig dag med gode venninner!


Skrevet 21.05.2017 kl.10:37. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


6

Hei og god kveld kjære lesere!
Gårsdagen var utrolig koselig! Vi fikk besøk av Stefan & Victoria og døttrene deres. Etterpå ble vi med dem hjem for å spise hjemmelaget pizza, og den var så god! Tror jammen meg ikke det blir lenge til jeg lager hjemmelaget pizza selv altså! Dagen og kvelden ble fylt med jenteprat for oss og gutteprat for Martin & Stefan, Mia koste seg masse med å lese med Adelen. To utflukter til butikken ble det også, klipping av hår å! Heldigvis kan Victoria å klippe så hun reddet håret til Martin! Vel, så godt som det kunne gjøres. Og det ble faktisk ikke seende så ille ut, faktisk kledde han hvordan sveisen ble, han også likte det så da er det kanskje håp for han også med det håret sitt!

Det har ikke vært noe vennine tid eller snakket med noen etter at vi begynte med flyttingen, så det var veldig godt å både få besøk og komme seg bort til andre. Gleder meg vilt til imorgen for da skal jeg (og to til) bli med Victoria for å prøve brudekjoler siden hun skal gifte seg snart! Det kommer til å bli så kjekt! Resten av kvelden skal gå til Disney maraton, blogg lesing og avslappning. Ønsker dere alle en fin fredagskveld videre!


Skrevet 19.05.2017 kl.22:25. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer


0

Hei og god formiddag!
Jeg og Mia Catrin har akkurat sett på Istid 5 og nå spiller hun Mario Gokart. Idag er det grått og litt regn ute og da er det ekstra koselig å spille sammen eller se på en film. Men for en liten stund må nok Mia klare å underholde seg selv for da skal jeg ta ett hardt grep og vaske kjøkkenet så jeg kan pakke ut kjøkkenutstyret og få det på plass. 3-seteren, vaskemaskina og kjøleskapet mangler enda. Men det blir hentet senere idag. Har virkelig troa på at idag blir vi helt ferdig med flyttelasset, og det skal bli så godt!

Ellers da så tenkte jeg å skrive litt kort om min 17.Mai feiring. Den ble ikke helt som planlagt, men alt i alt var den koselig! Vi skulle egentlig gå i tog med barnehagen til Mia i 09. - 10. tiden, men vi var så slitne at det var helt umulig for oss å klare å stå opp i 07. - 08. tiden. Er første gangen jeg har feiret 17.Mai her så jeg hadde ikke peilig på når og hvor togene gikk i Brumunddal, det hadde visst Martin lite peiling på også. Så vi fikk såvdit sett ett tog, og så var vi en liten stund på lekeplassen i Brumunddal sentrum så Mia fikk lekt seg masse. Og så snill onkel som hun har så lekte også Nick Kenny med hun masse! Etter det dro vi hjem igjen for å hente lommeboka til Martin og så ut igjen for å se om vi fant noen bekjente. Men det gjorde vi ikke, haha! Ikke alltid så lett når man ikke er helt kjent eller har numrene til folk! Møtte på Curt Patrick og da dro vi sammen til Jafs og spiste middag der. Har aldri spist der før og Gud så god maten der var! Endelig fant jeg en plass som lager kyllingen sånn som jeg liker den! Etter Jafs dro vi hjem og satt med mamma og pappa egentlig resten av dagen og holdt de med selskap iogmed mamma var dårlig. Når kvelden kom og Mia hadde lagt seg var det på'an igjen med flyttelass.

Ikke den typiske 17.Mai feiringen jeg er vant med, men akkurat nå mtp flyttingen var det helt innafor at den var så rolig: Jeg har ikke vært så veldig flink til å ta hensyns til kroppen min fordi jeg har vært alt for giret over flyttingen og så utålmodig på å bli ferdig at jeg er enda litt gelè i beina. Skal ta det litt rolig idag, men kjøkkenet må jeg (vi) bli ferdig med så vi faktisk kan bruke det. Blir så dyrt å bare spise ute!


Skrevet 18.05.2017 kl.12:45. Ligger i kategorien Livet. 0 kommentarer


1

Hei og god formiddag kjære lesere!

Nå er vi alle staset opp og klare for å feire nasjonaldagen! Ville bare ta en rask titt innom for å ønske alle sammen en riktig god 17.Mai feiring!🎊


Skrevet 17.05.2017 kl.12:27. Ligger i kategorien Livet. �n kommentar


2

Hei og god kveld kjære lesere!
Siden søndag har vi pakket ned, kjørt flyttelass og pakket opp. Det har gått i ett sett og eneste gangen vi har slappet av er når vi har lagt oss som ikke har vært før på 01. - 03. på natta. Men nå begynner vi å bli ferdige med flyttelasset! Har bare igjen 3-seteren vår, kjøleskap, oppvaskmaskina og komfyren vår så er vi ferdige. Vi (jeg) holder enda på å pakke ut i ny leiligheta og det er en del ting som må bli kjøpt (som f.eks skap på bade, kjøkkenmøbler & spisestue), så tror ikke vi blir ferdige jeg før i slutten av sommeren faktisk. Alt koster jo penger så det blir kjøpt litt etter litt. Ny kleskommode må jeg også ha siden Nick Kenny & Martin ødela min mens de løftet den på vei opp..Ganske surt egentlig siden det er kanskje 1 måned siden den ble kjøpt, men jaja!

Ellers så har vi ikke internett her enda. Det skal bli lagt inn fiber men siden det er venteliste kan det gå så lang tid som til August før vi får internett.. Kan dere tro jeg fikk noia eller mtp bloggen ?! Men heldigvis har Martin kjøpt sånn mobilt nettverk greie, så da får jeg til å blogge likevel! Men nå går jeg i dusjen før jeg legger meg så jeg får en ordentlig god nattssøvn før 17.Mai feiring imorgen. Under har dere noen kjappe bilder av leiligheten vår. Bildene ble tatt litt i hast før vi begynte å løfte inn møbler og kasser osv. Så bedre bilder kommer når alt er kjøpt inn og vi er virkelig kommet oss inn her. Så langt trives vi utrolig godt!

Leiligheten vår


- Soverommet til Mia (og etterhvert den lille i magen).

- Badet.

- Soverommet til meg & Martin.

- Verandaen vår.

- Stua.

- Kjøkkenet.

- Boden/gutterommet til Martin.


Skrevet 16.05.2017 kl.23:06. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer


9

Hei og god dag kjære lesere!
Jeg og Martin har akkurat vært og hentet nøklene til leiligheta! Så senere ikveld/imorgen begynner vi å kjøre flytte lass! Eller, Martin og Nick Kenny da. Ganske begrensa hvor mye jeg kan hjelpe til med å løfte siden jeg er gravid. Gleder meg sånn til å kjøre dit etterpå og ta bilder slik at dere kan se! Var jeg ikke utålmodig etter å komme igang fra før så er jeg det hvertfall nå! Gleder meg sånn til å starte ett nytt kapittel med familien min.


Skrevet 14.05.2017 kl.17:01. Ligger i kategorien Livet. 9 kommentarer


12

Hei!
Mia Catrin er nå i bursdagsselskap og Martin er borte med Nick Kenny. Og jeg sitter i sofaen og koser med med kyllingsalat & sjokomelk mens Pretty Little Liars er på skjermen. Mia kommer ikke tilbake før 19. så tenkte å pakke ferdig rommet hennes helt straks Martin kommer hjem og så starte for fult imorgen med resten av leiligheta. Er så rastløs og  utålmodig etter å komme inn i den nye leilighet at jeg klarer knapt å sitte i ro. Er derfor jeg har vært så dårlig til å svare på kommentarer + lese andres blogger de siste dagene, klarer knapt å sitte i ro med pcen for å blogge.

Ellers da så fikk jeg og Martin mobildekslene våre som vi har ventet på i et par uker nå.Veldig fornøyde er vi begge og deklsene var fine. Nå er vi sånne klisje-par man ser på Instagram med både King & Queen mobildeksler og capser!


Skrevet 12.05.2017 kl.18:00. Ligger i kategorien Livet. 12 kommentarer


10

God morgen kjære lesere!
Beklager så mye for at jeg ikke blogget igår! Jeg tenkte på det en del ganger men ble alltid bort rotet + vi la oss ekstremt tidlig igår siden jeg hadde så vondt i hode. Vi la oss rett etter at Mia la seg faktisk, og hun legger seg klokken 20. i hverdager. Men jeg orket bare ikke, kroppen verket og hodepina var så sterk at jeg hadde lyst til å gråte. Heldige meg som har en så fin kjæreste som kommer å legger seg med meg selvom han kunne gjort en del andre ting som var sikkert mer interessant enn å ligge der med sin syke, gravide forlovede.

Ellers da så slettet jeg Snapchat og Facebook for et par dager siden. Og det går faktisk overraskende bra! Snapchat brukte jeg egentlig bare til å ta selfies med filtrene der som jeg kunne legge ut på Insta/Facebook eller VSCO. Sjeldent jeg la ut noe på Mystory og var ikke så ofte jeg svarte eller sendte snap til andre heller. Facebook var bare en vane sak, publiserte så og si aldri noe der. Byttet profilbilde innimellom og avogtil kommenterte andre folks bilder og statuser, men ja that\s it. Men faktisk, tro det eller ei - så har jeg begynt å slite litt med Facebook altså. Tidligere imorges presterte jeg å stjele telefonen til Martin mens han sov bare for å bla gjennom Facebook, haha! Ikke spørr hvorfor, bare fordi. Men jeg skal nok vente litt til før jeg lager ny, for det er egentlig ganske godt å være uten.


Skrevet 10.05.2017 kl.06:53. Ligger i kategorien Livet. 10 kommentarer


12

Hei og god formiddag kjære lesere!
Gårsdagen var så utrolig fin! Ca kl. 16. satte jeg og samboeren min oss ute i sola med en Grandiosa og Iste. Sola steika, og Mia var ute å lekte med nabojentene. Det var så herlig! Etterhvert fant vi fram en balje som stod i boden og fylte den med vann, slik at Mia fikk kjølt seg ned. Haha, det så litt komisk ut når hun presset seg ned i den. Får kjøpe hun ett skikkelig basseng etter at vi har flyttet, det tror jeg blir nok mye bedre og ikke minst artigere for ho. Jeg satt ute frem til kl. 18.30 og gjett om jeg fikk skille da! Kan faktisk se den på avstand også! Så bare sola kommer på verandaen så skal jeg sitte ute idag også!

Etter Mia hadde dusjet og vi hadde fått på oss klær dro vi + Nick Kenny til Stefan & Victoria en tur. Der var også Sean & Nathalie, så det var jo ekstra kjekt! Kort tid dro vi jentene bort på tivoliet bare fordi jeg og Nathalie skulle ha sukkerspinn, og så dro vi bort til Mathuset for å kjøpe mat. Ble overraska over hvor billig maten der var! Og så god burgeren var også! Kommer nok til å dra flere ganger dit når vi har flyttet til Brumunddal, det tviler jeg virkelig ikke på!  Før vi dro tilbake stakk vi innom Kiwi og kjøpte noe godt til kvelds. Da vi kom tilbake dro guttene bort en tur, noe som var greit for da fikk vi fortsette jentepraten! Mia koste seg utrolig mye med Adelen (datteren til Stefan & Victoria), er så kjekt at de kommer så godt overens. For da vet vi at det er null problem å dra på besøk til hverandre. Vi ble der faktisk ganske sent, vi dro ikke hjem igjen før i 22. - 23. tiden. Vi la oss egentlig med engang og sovnet like fort.
Skrevet 07.05.2017 kl.12:12. Ligger i kategorien Livet. 12 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits