11

God kveld alle.♥
Okei, såå.. Dette innlegget var en del vanskeligere for meg å skrive enn hva jeg hadde trodd. Jeg ble mamma som 16 åring og siden har jeg bare tenkt på å fullføre skolen og så komme meg i jobb og så ha ett vanlig A4 liv med min datter. Den forpliktelsen og ansvaret tok jeg på meg allerede som 15 åring da testen viste positiv, og siden har jeg ikke latt meg selv drømme eller tenke for mye på ting som jeg vil gjøre. Jeg føler meg så stygg og egoistisk ovenfor Mia og det kommende barnet når tankene begynner å surre igjen. Det høres kanskje dumt ut, men det gjør faktisk litt vondt å ha tanken "hvis jeg ikke hadde hatt", både ovenfor barna og samboeren. Missforstå meg rett, ville ikke byttet ut noen av disse og livet jeg har med dem for noe! Men når det eneste jeg har gjort for meg selv iløpet av mine 22 år er å ta silikon og flytte vekk fra Ålesund, så er det kanskje en selvfølge at jeg tenker på alt jeg egentlig ville gjøre og bli? Tror det bare er få tall av tingene under som jeg har turt å sagt ut høyt, og resten bare holdt for meg selv.


Hvis jeg ikke var gravid..
- Da hadde jeg dratt til Ålesund uka her og kost med masse med venninene mine!
- Jeg hadde dratt på Jugend/Findings i August.
- Jeg hadde tatt med datteren min til Hunderfossen.
- Jeg hadde tatt en "harry tur" til Ullared.
- Hadde jeg fått med meg Martin en tur til enten Tusenfryd, Liseberg eller Tivoli. 

Hvis jeg ikke hadde hatt barn..
- Hadde jeg søkt om å bli med på kullet til Teamjegliker i August.
- Hadde jeg dratt på alle festivaler Norge har å by på.
- Hadde jeg dratt på språkreise.
- Hadde jeg prøvd meg som modell.
- Hadde jeg takker ja til å blitt med på alt jeg ikke kan nå.

Hvis jeg ikke hadde vært forlovet..
- Hadde jeg bodd i Oslo/Bergen.
- Hadde jeg bodd i kollektiv eller med ei vennine.
- Hadde jeg dratt på bartenderkurs i syden. 
- Hadde jeg meldt meg på Paradise Hotel.
- Hadde jeg brukt en del mer penger på meg selv.

Q. Hva hadde dere gjort hvis dere ikke hadde hatt de forpliktelsene eller ansvaret dere har nå?


Skrevet 17.07.2017 kl.18:51. Ligger i kategorien Div. 11 kommentarer


1

Hei og god dag!
Nå leser jeg bloggen til Sophie Elise fra starten av (noe som jeg har gjort sikkert 100 ganger iløpet av årene), rett og slett digger den jenta! Også skal jeg straks gå i dusjen og stelle meg for dagen. Siden jeg ikke har fått tatt nye bilder på lenge og jeg hater å bruke gamle bilder, så tenkte jeg å dele en av listene mine på Spotify! Denne lista brukes egentlig til alt, sove, avslappning, når jeg skal rydde osv. Men først og fremst er den for når vi er på kjøretur. Den har ganske mye forskjellig i seg så dere finner sikkert en sang eller to dere kommer til å like (haha, her er vi optimistike)! 

Drive


Skrevet 14.07.2017 kl.13:44. Ligger i kategorien Div. �n kommentar


6

Hei og god formiddag!
Hvordan står det til med dere idag? Her i huset våkna vi ikke opp før 12. 30, og stelte oss vel ikke før litt over klokken 13. Både jeg og Martin har på oss slaske klær så tipper vi ikke skal ut døren idag. Ser vi bortsett fra at han var en tur på butikken ista for å kjøpe frokost og middag. Vi har spist ute til alle døgnets tider hver gang vi har blitt sultne etter at Mia dro på ferie og det er så absolutt ikke bra. Da snakker vi McDonalds, Jafs, La Perla osv. Så idag var det himmelsk godt å spise brødskive med salami til frokost. Til min store glede har Grilstad kommet ut med en kokt salami, så den er helt trygg for meg å spise! Iogmed den er kokt så er smaken tam i forhold til vanlig salami, men smaken er der litt ennå og den var ikke så verst! Slukte i meg 3 skiver på rappen før jeg stoppet meg selv før jeg spiste for mye. Fint å spise til man blir mett, men ikke over det. Det er vondt.

Ellers idag så er det unknown hva vi skal gjøre. Sikkert se på One Tree Hill, chille og sitte på hver vår pc som vi gjør atm. Vi er litt triste egentlig. Barnefri i en og en halv uke og vi gjør bare stort sett det vi gjorde før Mia dro bort, bare at nå kan vi gjøre det når som helst og akkurat hvor lenge vi vil. Men jeg får avslutte og lese litt på Bloglovin'. Har litt under 100 uleste innlegg der etter at vi var uten nett for en liten stund. Senere idag kommer det en måneds oppdatering på graviditeten, so stay tuned!

Q: Hva er deres planer for dagen?


Skrevet 08.07.2017 kl.14:52. Ligger i kategorien Div. 6 kommentarer


1

Hei og god kveld!
I det siste har jeg blitt skikkelig drikkesyk og hørt på fest/danse lista mi "Shitings". Jeg savner veldig det å kunne ta meg en rusbrus eller en øl på kvelden i helgene med en film eller høre på lav musikk i bakgrunnen med samboeren min eller ei vennine. Jeg savner å dra på en hjemmefest der det er vanvittig god stemning og masse kjent folk, eller dra på byen med venniner og danse til langt på natt. Jeg drømmer meg ofte bort 1 år fram i tid da jeg kan begynne smått å ta opp igjen den delen av livet. 

Shitings


Skrevet 06.07.2017 kl.20:28. Ligger i kategorien Div. �n kommentarCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits