1

God kveld!
Da har jeg bestemt meg for å gå tilbake til Nouw.com da jeg liker bedre å blogge der. Aner ikke hvorfor, men jeg slapper så sinnsykt mye mer av når jeg blogger der enn her på Blogg.no.. Bloggen er iallefall importert, så alle innlegg jeg har kommet ut med her ligger nå også på bloggen min der. For å komme til den "nye" bloggen min kan dere trykke HER eller følge den på Bloglovin HER. Håper dere vil følge meg videre.♥


Skrevet 24.07.2017 kl.23:47. Ligger i kategorien Blogg. �n kommentar


6

God dag alle!♥
Okei, nå gjør jeg noe som jeg synes er driit skummelt og ikke har gjort på gudene vet hvor lenge.. Nemlig å lage en videoblogg! Den kommer ut imorgen (hvis jeg får til den fordømte redigeringa..), så håper jeg ikke blir gjort narr av for mye! Ellers så tenkte jeg å tipse dere om 3 av mange bloggere som jeg følger og leser bloggene til nærmest daglig! Liker alle disse bloggene på hver sin måte også er de så sinnsykt fine å da! Jeg er alltid på utkikk etter nye bloggere å følge så har dere noen som dere synes er utrolig bra så slenge gjerne en link i kommentarfeltet!


Christina Lærgreid

Hun er ei jente på 20 år fra Gjøvik. Hun er ei pen jente og virker utrolig tøff som klarte å gå imot sin hele familie og brøt med Jehovas vitner, hun er ikke redd for å blogge om hva som skjer i hennes liv og blogger om mye interessant, spennende og artig. Bloggen hennes fanget meg med engang, elsker slike bloggere! Jeg finner masse inspirasjon her!  Bloggen hennes finner dere HER.

Anna Rasmussen

Bedre kjent som "Mamma Til Michelle", tror hele Norge vet hvem hun er? Ei jente i tidlig 20 årene (tror hun er 21?), som er trebarnsmor og blogger om sin hverdag og er veldig åpen om livet sitt. Bloggen hennes begynte jeg å følge nå nylig faktisk, iogmed jeg har prøvd å følge hun flere ganger tidligere men hun kom så ofte med syte innlegg over morsrollen osv at jeg orker bare ikke. Likevel er det noe som trekker meg tilbake etter tid og stund. Hun er jo veldig flink i jobben sin, tar fine bilder og er en utrolig god mor for sine tre barn! Bloggen hennes finner dere HER.

Marthe Borge

Denne herlige solstråla på 24 år har jeg fulgt i mange år! Kan faktisk ikke huske når jeg startet å lese bloggen hennes, Mia var i alle fall liten! Hun blogger om hverdagen, mat, antrekk og kommer mange gode tipse innlegg om alt mulig! Blir alltid i så godt humør av å lese bloggen hennes da hun er utrolig flink til å holde en god stemning på bloggen sin. Bloggen hennes finner dere HER.

Q: Leser dere noen av disse bloggene?


Skrevet 19.07.2017 kl.16:49. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer


5

Hei og god dag!
Vi kom så og si akkurat hjem igjen etter en liten tur på Drive in'en på Mcern. Formen idag ellers er helt nede. Klarte ikke å komme meg i dusjen før litt etter kl 14. Følte meg litt bedre etterpå men alt er enda like ubehagelig. Orker ikke å skrive så mye om det nå da jeg sitter helt forferdelig og ikke klarer jeg å finne en behagelig sitte stilling heller..

Ellers da så tenkte jeg å oppdatere dere på Instagram profilen min! Iogmed jeg opprettet en privatbruker, så ble veldig mye fjernet fra min offentlige. Nå blir det lagt ut detalje bilder, uke for ukes bilder og antrekk/selfier. Iogmed formen er så ille som den er nå for tiden så har det ikke blitt lagt ut så veldig mye på profilen, men jeg prøver å oppdatere den et par ganger i uken. Har dere lyst til å ta en nærmere titt eller følge meg på Instagram er det bare å trykke HER eller søke opp @Clysgard !

JuniQ: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 05.07.2017 kl.15:24. Ligger i kategorien Blogg. 5 kommentarer


4

Hei og god kveld (eller natt blir det egentlig..)!
Idag (igår) sprakk vi og kjøpte oss 100GB data, så til min store glede kan jeg begynne å blogge igjen! Det har vært utrolig hardt og ikke minst kjedelig å ikke kunnet blogget, jeg har savnet det veldig! Og nå håper jeg at jeg slipper å ta flere bloggpauser i år. Og for å feire at jeg er tilbake fikk jeg på plass en ny header (og profilbilde)! 

Kommer til å gi dere en update siden sist, men den tar jeg heller imorgen for nå må jeg prøve å sove. Opp tidlig imorgen for møte kl 09. Wish me good luck!


Q: Hva synes dere om den nye headeren?


Skrevet 04.07.2017 kl.02:05. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer


2

Hei og god morgen!
Flere enn meg som venter i spenning om skattepengene kommer inn på konto idag? Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg venter i spenning, jeg vet jo hva jeg får og pengene blir lagt til sparing uansett. Men er likevel noe ved det hvert år!

Ellers da så opprettet jeg meg en privatbruker på Instagram tidligere idag. Jeg har egentlig aldri skjønt poenget ved å ha en offentlig og en privat bruker - verken på Instagram eller andre sosiale medier. Og syns iallefall det er helt dust å ha flere enn to brukere samtidig. Men i det siste så har jeg begynt å tenkt over hva jeg vil at andre skal se og ikke. Facebooken min er privat, så der godtar jeg bare mennesker jeg faktisk har møtt og snakket med. Bloggen og VSCOen er åpne, men legger ikke ut så mye av datteren min her. VSCOen igjen er det en del av alt mulig iogmed jeg bruker den som en liten backup av mobilbilder.

Iogmed jeg venter barn nr 2, har vokst en del siden jeg var 16 år og vet aldri hvem som faktisk ser bildene. Så har jeg bestemt meg for at den åpne profilen min (@clysgard) kommer bare til å gå til antrekk, selfier og detaljebilder mens på min privatebruker (@cassandra_lysgard) kommer jeg til å legge ut bilder av familie og venner. Så alle bilder av familie og venner er slettet fra min offentlige, og jeg godtar bare mennesker jeg kjenner til på min provate - så hvis vi kjenner hverandre så send meg gjerne en forespørsel!


Skrevet 23.06.2017 kl.10:41. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer


9

Hei og god formiddag (?)!
Logget rolig inn på Blogsoft.no for å legge ut dagens antrekk, men så fikk jeg øye på leserstatistikken og tenkte først at det her kan ikke stemme. Fresha sida men joda, statistikken viste fremdeles 233 lesere for igår. Sjekket topplisten over Ringsaker for morro skyld om jeg ennå lå på andre plass men så bare HALLO 1.PLASS! Stirret bare litt på skjermen mens det begynte å boble overalt av glede innvendig og tenkte ja men da må jeg ha klart å komme meg på i alle fall en av siste plassene på topplista! BOOM - 138.plass der. Så utrolig gøy! Det er ikke langt opp på topplista, vet ikke om noen sjekker egentlig de bloggene som ligger så langt nede? Men jeg synes det er drit gøy uansett og ikke minst så glad og takknemlig tok seg turen innom bloggen min igår! Dog jeg er litt usikker på akkurat hvorfor igår.. Haha, tror ikke jeg blogget om noe særlig spennende? Vel uansett, tusen takk alle fine dere!♥ Dette gjorde dagen min!


Skrevet 11.06.2017 kl.12:48. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer


7

Hei og god morgen!
Nå skal jeg bestille hjem bildene fra barnehage fotograferingen som Mia hadde i Mai! Jeg gleder meg sånn til å se bildene!♥ Men det var visst ikke så enkelt å logge seg inn på Outlook.com.. Får feilmelding om at DNS-addressen ikke finnes. Haff. Jaja, får nok gjort det iløpet av dagen..

Ellers så tenkte jeg å vise dere to headere som jeg laget til Ida Caspara (bloggen hennes finner dere HER). Etter at jeg satt opp nye headeren min fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne lage en like enkel header til hun, og det sa jeg så klart ja til! Da jeg var yngre lagde jeg design & headere til ganske mange bloggere (noen av de er ganske store bloggere nå idag, og det er litt gøy!). Men jeg har jo ikke laget så mye av verken headere eller design til meg selv eller til andre. Så ferdighetene mine i det området er ganske så rusten. Men Ida ble fornøyd med sine headere og bruker faktisk den nederste som header nå, så da er jeg også fornøyd og glad!

Headere til Ida Caspara


Q: Hva synes dere om headerene?


Skrevet 09.06.2017 kl.10:59. Ligger i kategorien Blogg. 7 kommentarer


4

Hei og god dag!
Ingen innlegg igår og likevel holdt lesertallet seg oppe, wow! Takk for at dere orket å stikke innom en blogg som ikke ble oppdatert i hele går. Det beklager jeg virkelig! Men vi var borte fra ca 09.30 og kom ikke hjem igjen før litt over 20. Og da startet vi med kveldsstellet og kveldsmaten til Mia slik at hun kunne komme seg i seng fortest mulig, og så var det mye som måtte egentlig gjøres her i hjemmet igår men svært lite av det ble gjort. Jeg var så sliten og trøtt at jeg la meg ganske tidlig. Tror jeg la meg litt etter klokken 22.

Idag stod vi opp litt før kl 08.30, jeg bråvåknet og tok opp telefonen med engang og så at det var blitt så sent så da måtte vi alle mann skyndte oss! Fant ut etterpå at alarmen som er på 07.30 ikke var på så det forklarte forsovelsen! Etter Mia var levert i barnehagen kjørte jeg og Martin litt rundt i Hamar mens vi ventet på at jeg skulle på time hos DPS kl. 10.15. Etter det var ferdig så dro vi rett hjem så vi begge fikk stelt oss. Akkurat nå venter jeg på at håret skal bli tørt så jeg kan stelle meg for dagen og så skal jeg prøve å få tatt antrekksbilder for det er den en liten stund siden nå! Har heller ikke fått prøvd ut kontrollen til kameraet så det må også bli testet!

Ellers da så tenkte jeg å ha en månedelig Instagram oppsummering! Og siden vi snart er halvveis inn i Juni nå så var det på tide med oppsummering fra Mai! Så under har dere alle bildene som jeg postet i Mai, utrolig nok ikke så mange. Faktisk bare 28 bilder. Hvis dere vil følge meg der er det bare å søke opp @Clysgard eller trykke HER.

MaiQ: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 07.06.2017 kl.13:03. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer


9

Hei og god kveld kjære lesere!
Det er 01.Juni idag og da må så klart en ny header opp! Jeg laget den ganske kjapt nå nettopp egentlig og kan faktisk si meg fornøyd! Jeg bruker forrige måneds fineste bilde(r) når jeg skal lage ny header, og jeg følte ikke at det ble så mange fine eller klare nok bilder fra forrige måned, så valget ble enkelt egentlig. Godt med noe nytt da! Var så lei av den forrige nå at jeg nesten fikk lyst til å gråte hver gang jeg så den..

Q: Hva synes dere om headeren?


Skrevet 01.06.2017 kl.23:57. Ligger i kategorien Blogg. 9 kommentarer


4

Hei og god dag kjære lesere!
Martin dro bort nå for å hente Mia Catrin i barnehagen + han skal en liten tur på Biltema & Kiwi. Og jeg skal snart gå til kjøkkenet og begynne på middagen. Idag står svinestrimler med ris, "saus til stek" og hvitløks baguetter på menyen og som jeg gleder! Det er så utroolig godt! Men aller først en liten tur ned til mamma siden hun sendte meg meld rett før jeg bytta sim-kort.

Ellers da så tenkte jeg å dele Instaen min med dere i tilfelle noen av dere har lyst til å følge meg der. @Clysgard er brukernavnet hvis dere vil søke meg opp eller så kan dere bare gå inn HER

Mars

April
Q: Hva heter dere på Instagram?


Skrevet 29.05.2017 kl.16:24. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer


6

Hei og god ettermiddag (?) kjære lesere!
Da jeg sjekket topplisten ista fikk jeg meg en hyggelig overraskelse! Jeg ligger nemlig på 2.plass på topplisten over Ringsaker! Wææ, det er jo kjempe gøy! Blogg motivasjonen spretter jo opp til det uendelige og samme med blogger gleden. Tenk at så mange som nesten 100 personer orket å ta seg en tur innom bloggen min igår å lese, det er jo helt utenkelig egentlig at så mange mennesker skulle finne interesse av min blogg.Hihi, tusen takk alle sammen!♥


Skrevet 25.05.2017 kl.12:25. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer


2

Hei og god kveld kjære lesere!
Denne dagen har gått så sinnsykt treigt. Etter at vi skreiv kontrakt på ny leiligheta igår så har timene gått så sakte! Bare et par dager til vi flytter inn og jeg aner ikke hvordan jeg skal overleve til da. Soverommet til Mia blir i alle fall pakket ferdig ikveld. Ellers idag så prøvde jeg å dra på IKEA idag med mamma. Leverte Mia inn på lekelandet og kanskje en halvtime etter at jeg og mamma hadde gått inn så ble dårlig sinnsykt fort. Fikk en kald bølge gjennom hele kroppen og som holdt seg i hode, ble nummen i underleppa, begynte å kaldsvette, mista kraften i armer og ben og det svartnet. Måtte ta en del pauser og tror vi kom oss halvveis inn i andre etasje før jeg måtte sende meld til Martin om å komme å hente oss. Det var helt forferdelig, trodde virkelig at jeg kom til å besvime denne gangen. Dette har skjedd mange ganger før når jeg har vært på sentre eller butikken i flere år, men det har aldri vært så ille som nå. Etter at vi kom oss hjem så la jeg meg ned i senga med engang og slappet av i en times tid. Ble heldigvis mye bedre og med litt hjelp fra Martin kom jeg meg på sofaen mens han laget middag. Om ikke lenge skal Mia legge seg og da skal jeg slappe av og kose meg resten av kvelden med Pretty Little Liars på skjermen og begeret med sjokolade som Martin kjøpte til meg ista. Føler meg utrolig heldig som har funnet meg en så fin og snill kar!

Ellers da så har jeg ikke fått tatt noen bilder igår eller idag, så jeg tenkte å dele litt fra Instagram profilen min! Dere finner den HER eller så kan dere søke på @Clysgard. Skriv gjerne hva dere heter på Instagram så skal jeg ta meg en titt!

Oktober

November

Januar

FebruarSkrevet 11.05.2017 kl.19:16. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer


0

Hei og velkommen til min blogg!
Jeg heter Cassandra Lysgård, er 21 år og bosatt i Ringsaker sammen med min datter på 5 år, og min samboer på 19 år. Jeg er en hjemmeværende - snart tobarnsmor, datteren min går i barnehage og samboeren min er i praksis.

Jeg opprettet denne bloggen for å ha ett fristed til mine tanker og meninger, samt dele mine interesser for skjønnhet, mote og så klart hverdagslivet til en småbarnsmor. Denne bloggen kommer til å være uten filter og jeg kommer til å åpne meg som aldri før. Så hvis du ikke takler helt andre sine meninger eller ikke liker å lese om andre sine plager så bør du trykke ut. Håper bloggen faller i smak og at dere vil følge meg videre!


Skrevet 03.05.2017 kl.22:04. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits