8

Hei og god morgen!
Jeg og Martin kjeder oss litt viltert idag så straks han er ferdig med å spise så drar vi ut en tur. Blir vel sikkert til å kjøre rundt og høre på musikk frem til jeg skal på legen i 14. tida.

Ellers da så har vi ikke nett lenger. Buhuu.. Så vi får se hva som skjer videre og forhåpentligvis får vi nett i hus før februar.. Skal iallefall gjøre mitt beste å oppdatere bloggen så mye som mulig!

Kjole - H&M.


Skrevet 21.06.2017 kl.11:11. Ligger i kategorien Antrekk. 8 kommentarer


15

Hei og god kveld kjære lesere!
Idag er kroppen sliten. Magen føles tung, og kroppen verker. Men heldigvis kjenner jeg ingen stikk eller kynnere, så det er jo bra. Har fått "sittearrest" som mamma så fint kaldte det, for tydeligvis siden vi flyttet hit har jeg ikke tatt så veldig hensyn til at jeg er gravid som jeg har innbilt meg. Noe som egentlig kjennes veldig på kroppen.. Så de tre neste dagene får jeg ikke lov til å være ute av huset med mindre jeg må. En liten del av meg jubler litt for det høres såå deilig ut å bare slappe av hjemme som en sofagris, mens en annen del i meg får litt panikk for jeg klarer ikke å være hjemme hele dagene uten å gjøre noe som helst.. Såå ja, vi får se hvordan det går!

Under har dere dagens antrekk! Til tross for en sliten gravid kropp tok jeg til mote idag og kledde meg i skjørt og malte fjeset. Noe som egentlig hjalp veldig på, for jeg hadde nok følt meg verre hadde jeg igjen kledd meg i joggedress og blåst i sminken. Så klapp på skuldra til meg for at jeg orket!

Topp, skjørt & ballerina sko - H&M | Klokke - Ebay.

Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 17.06.2017 kl.18:16. Ligger i kategorien Antrekk. 15 kommentarer


9

Hei og god kveld!
Nå er jeg stapp mett etter en god dose med grillmat. Og straks Martin er ferdig med å koble opp anlegget i bilen så drar jeg bort for å hente Victoria, for vi skal nemlig en liten tur på CC som har nattåpent. Satser på at det er masse tilbud så kanskje finner jeg flere store kjoler eller t-skjorter så jeg har litt mer å gå med i sommer. For nå som det begynner å bli ordentlig varmt ute sliter jeg veldig med å ha på noe som ikke gjør at jeg får heteslag..

Ellers da så tenkte jeg å vise dere årets bursdagsantrekk! Eller, det skulle da i alle fall være det.. Jeg gikk med det i noen timer! Men etter de timene fant jeg ut at det ikke var noe vits mer. Underskjørte på kjolen ble dratt opp hvert 5 sekkund av babymagen, og extensionene fra Glitter er så tunge og floker seg så lett, så de også ble tatt av. Resten av dagen er blitt tilbragt i joggeklær (noe som har vært aalt for varmt), og nå er håret i en hårtopp. Så så mye for det bursdagsantrekket.. Jeg fikk i alle fall tatt bilder da før kjolen og extensionene ble tatt av!

Kjole - Carlings.

Q:  Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 15.06.2017 kl.20:55. Ligger i kategorien Antrekk. 9 kommentarer


4

Hei og god kveld!
Da var Mia Catrin lagt for kvelden, og nå venter jeg på at Martin skal komme hjem så vi kan kose oss med snacks & film. Mens jeg venter skal jeg gå ned i kjelleren og sette på enda en klesvask og hente det som er nyvasket. Føler jeg faktisk har vært og kommer til å være flink idag med husmorspliktene mine, selvom det har gått i veeldig slow motion. Men ting er i alle fall blitt gjort!

Men får jeg avslutte og ønsker dere alle en fin søndagskveld videre!

Cardigan - husker ikke | Topp, skjørt & sko - New Yorker


Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 11.06.2017 kl.20:02. Ligger i kategorien Antrekk. 4 kommentarer


19

Hei og god kveld!
Vi kom hjem litt før kl 00, og godt var det! Vi har hatt det veldig koselig ikveld (mer om det imorgen), men da vi begynte å kjøre hjemover merket jeg hvor sliten og trøtt jeg faktisk var. Så veldig glad for at det ikke ble senere for å si det sånn! Nå er jeg veldig klar for senga og søvn, men først tenkte jeg å vise dere kveldens antrekk!

Jumpsuit - New Yorker | Boots - Skopunkten | Øredobber - H&M.

Q: Hva syns dere om antrekket?


Skrevet 10.06.2017 kl.00:24. Ligger i kategorien Antrekk. 19 kommentarer


15

Hei!
Igår spurte jeg om andres meninger om jeg skulle forbli blond, eller bli brunette igjen. 4 personer stemte for begge deler, 5 stemte for brunette og 5 stemte for blondt.. Så da får vi se hva jeg gjør etter at bolla i magen har komt. Jeg venter i alle fall på extensions nå (bestilte fra Wish da det kostet bare 43,-, haha), så da er det litt mer utholdbart frem til høst. Da skal håret uansett bli fornyet med enten en blondfarge eller brunfarge + extensions fra Luxushair. Bare 3 måneder til, det burde jeg klare! Da har jeg masse tid til å pleie håret før det får en runde til med farging.

Ellers så stod jeg opp litt før kl 09. og siden har jeg egentlig stått på med å vaske sesksjonen og fått på plass albumene, bøkene og litt pynt i. Men enda gjenstår det en del som skal inn. Også fått på plass nesten alt på kjøkkenet, er bare småtteri igjen. Fått på platene på klesstativene til meg og Martin, så av møbler gjenstår bare å skru opp skrivepulten & stolen min fra IKEA + henge opp hylla jeg fikk av mamma på soverommet. Og sist men ikke minst selsvfølgelig, med en del nye møbler og småting blir det mye papp og plastikk, så det skal i alle fall bli deilig å få kastet. Men er ikke vits før vi er ferdig så vi kan kaste alt på en gang istede for å dra flere turer.

Under har dere gårsdagens og dagens antrekk! Sminka var nok litt mer fresh igår da, men foruten det + at håret er nå i hårtopp så ser jeg lik ut (haha)! Håper antrekket faller i smak!♥

Skinnjakke - Vero Moda | Kjole - Gina Tricot | Sko - mamma.

Q: Hva synes dere om antrekket?


Skrevet 08.06.2017 kl.13:56. Ligger i kategorien Antrekk. 15 kommentarer


6

Hei og god kveld kjære lesere!
Mia Catrin la seg for ca en halvtime siden, Martin & Nick Kenny har dratt tilbake til leiligheten for å begynne å tette igjen hull. og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre av meg. Jeg er så oppgitt, frustret og sint akkurat nå. Tidligere ikveld kom utleieren til gamle leiligheten og skulle bare se over. Han synes ikke det  motvar bra nok vasket på enkelte plasser - greit nok, da er det bare å dra dit tidlig imorgen for å gå over og vaske og evt støvsuge der det trengs. Og så ble han sint for at hullene ikke var i orden enda, når det har vi ikke laget noe avtale om og tenkte å starte med de ikveld. Og så mente han på at vi har sparka veggen/plata mellom kjøleskapet og oppvaskmaskina så den var ødelagt?! Kan noen værsåsnill fortelle meg hvordan det er mulig?! Og så ble han sint for at dørhåndtakene manglet noen skruer da noen av de var borte FØR jeg tok over leiligheten og de som var der datt alltid ut kort tid etter når jeg og/eller andre har prøvd å skrudd de igjen. Men det ville han ikke høre på og mente at vi har ødelagt det også. Også var han direkte frekk i kjeften mot samboeren min og skulle til å kjefte på Nick Kenny for han trodde det var han som bodde der før oss, for han (som bodde der før oss) har ikke betalt siste husleiene enda. Og tydeligvis siden jeg er i slekt med han så er jeg medskyldig i det?! Altså, hva faen? Det har vært flere episoder med utleieren der jeg har holdt på å klikke vinkel. For et par måneder siden kjeftet han på meg for at jeg ikke hadde betalt leien siden November, da vi flyttet inn. Noe som var HELT feil, sendte han en melding samme kvelden om alle betalinger til han som var skjedd den dagen det skulle inn. Han ble også sint for at jeg ikke hadde svart på meldinger, når jeg har svart på alt jeg har fått av meldinger av han straks jeg har fått dem, med mindre det har vært noe som jeg har måttet sjekke opp ført. Mens han derimot ikke har svart meg en eneste gang når jeg har sendt melding om noe/for å spørre om noe. Større surrehode og tomskalle skal man søren meg lete lenge etter! Strømmen holder jeg på å si opp nå, og imorgen tidlig drar vi for å gjøre ferdig hullene og hente sofaen som står der + vaske litt ekstra. Så blir nøklene levert i postkassa og da er jeg helt ferdig. Og det skal bli så godt, for ett så uproff utleier firma som det Lykseth Gård er er helt sinnsykt. Så mye mer jeg kunne skrevet som den mannen her som eier det har skrevet, sagt og gjort men det holder nå. Jeg har skrevet fra meg og roet meg ned, og det trengte jeg virkelig! Imorgen er siste dagen og da skal jeg aldri ha noe mer med det mennesket her å gjøre. 

Topp, skjørt - H&M. | Boots - Skopunkten. | Øredobber - Glitter.

 '

Q:Flere som har dårlig erfaring med uproffesjonelle utleiere?


Skrevet 29.05.2017 kl.20:43. Ligger i kategorien Antrekk. 6 kommentarer


8

Hei og god morgen dere!♥
Igårkveld rundt 20. - 20.30 tiden dro jeg for å hente Victoria og så dro vi videre til Max for å spise før vi skulle vaske leiligheten som vi har flyttet ut av. Det tok litt tid å vente på maten, men Gud så verdt det var for burgeren på Max er knall god! Vi ble sittende der å skravle i nærmest en time og bare nøt maten før vi kom på at vi har en leilighet å vaske! Flaks for oss så tar det ca 2 minutter å kjøre fra Max til leiligheten. Tror det er sånn 700 - 800 meters avstand. Da vi kom fram fant jeg ut en ting - jeg hadde glemt nøklene hjemme! Så da måtte jeg ringe Martin og spørre han om han kunne komme med de, og det kunne han helt fint så lenge han fikk en Redbull. Omsider kom han + 4 til, så da ble det til at vi ble stående utenfor å prate litt før de dro og vi gikk inn for å vaske. Trodde vi kom til å holde på til kanskje litt utover natten, men faktisk så var vi på vei ut av leiligheten allerede 23.30! Det hadde jeg ikke trodd iogmed vi stoppet opp for å høre hverandre bedre, og jeg som får så fort vondt i armer og fingre av å vaske måtte i alle fall ta meg en del små pauser underveis. Så lang tid som jeg brukte på to rom så var Victoria ferdig med leiligheta. Herregud, vet ikke hva jeg skulle gjort jeg altså uten ho! Så utrolig glad for at jeg har fått ei så god og snill venninne som hun!♥

Idag våknet jeg opp med hodepine, krampe i høyre legg (auu) og kvalme. Føler meg nokså redusert så spent å se hvordan denne dagen går. For den blir nokså travel! Straks jeg er ferdig med dette innlegget må jeg vekke både Martin & Mia, få i oss alle noe å spise og så må vi dra bort til leiligheta for om bare ca 3 og en halvtime kommer svigers på besøk for å se nye leiligheta og for å hente kjøleskapet som står i gamle leiligheta. Etter de er dratt må Nick & Martin kaste seg i bilen igjen med tilhenger og hente siste rest som står i leiligheta + vaske boden og om mulig tette alle hull. For ikveld skal utleieren gå over leiligheten for å se at alt er i orden. Hadde vært så digg om vi ble helt ferdige idag og hadde kunnet allerede ikveld gitt fra oss nøklene. Er jeg litt for håpefull hvis jeg krysser fingrene for at det skal skje? Eneste som kan hindre oss faktisk er om vi ikke får tak i sparkel idag.. Men nå må jeg komme igang for nå begynner tiden å løpe fra meg (oss)! Under har dere ett antrekk som ble tatt på tirsdag! Håret ser forferdelig gult ut, men det er heldigvis bare fordi det var vått!

Jakke - Bik Bok. | Kjole & sko - H&M.


Skrevet 28.05.2017 kl.09:29. Ligger i kategorien Antrekk. 8 kommentarer


7

Hei og god kveld kjære lesere!
Hvordan står det til med dere idag? Her startet dagen klokken 08. for å gjøre klar Mia Catrin til karnevalet som barnehagen hadde idag. Hun kledde seg ut som Minnie Mus og hun var så søt!♥ Til vi skulle hente hun i barnehagen har vi slappet av hjemme, jeg har gjort litt klesvask også var vi en tur i gamle leiligheta for å vaske den ferdig. Jeg gjorde ferdig ca halve bade og så klarte jeg ikke mer, var helt ødelagt i kroppen. Spesielt i fingrene og beina, gjorde så vondt at jeg la meg i senga og gråt når vi kom kom oss hjem igjen. Så da må vi prøve å få tak i vaskehjelp.. Etter å ha slappet av i en times tid måtte vi dra til legekontoret der Martin gikk inn for meg og hentet attest for bekreftelse av termin til engangsstønaden. Så da får jeg søkt om den etter helga for da er jeg ferdig gått 26 uker! Rett før vi hentet Mia Catrin stoppet vi en liten tur innom Elkjøp der jeg fikk kjøpt lader til kameraet da jeg finner det ingen plass + en ny Monster High film til Mia siden den var på tilbud til 49,-. Den ble frøkna veldig glad for da hun var kommet inn i bilen, for den hadde hun ikke sett før! Skyndtet oss hjem og dusjet Mia kjapt og så var det på med Bambi kostymet sitt for hun skulle i bursdagsselskap kl 17. - 19. på Lekeland! Så da hadde vi det ganske travelt mildt sagt iogmed vi måtte kjøpe gaver/ta ut penger også for vi trodde det var på fredag! Men heldigvis så var Martin så snill at han tok seg av det siden jeg var ganske sliten og verket enda i kroppen.

Ganske kjapt etter at de dro sovnet jeg på sofaen og våknet opp i 20. tiden. Følte meg mye bedre men bena verker enda. Mia sover (forhåpentligvis, hun er i alle fall stille), Martin er borte for å hente noen dekk og jeg har akkurat sett på Aristokattene. Hvis dere lurer på hvorfor jeg i alle dager ser så mye på barnefilmer nå, så er det fordi at en gang i blandt ser jeg gjennom absolutt alle filmene til både meg og Mia for å se om det er noen som er blitt ødelagte eller om det går ann å fikse de. Så da vet dere det!

Resten av kvelden skal gå til musikk, blogg lesing og avslappning i sofaen med brus & en pose Kina som Martin kjøpte til meg tidligere!♥ Under har dere ett antrekk som jeg gikk med i helga som var. Føler at jeg sånn halvveis klarer å kle meg fint nå,og det at det begynner å bli så varmt ute hjelper veldig!

Jakke - New Yorker | Kjole, stillongs & sko - H&M.Skrevet 24.05.2017 kl.22:12. Ligger i kategorien Antrekk. 7 kommentarer


13

Hei og god kveld kjære lesere!
Nå er jeg mektig irritert så jeg ble akkurat ferdig med å skrive dette innlegget og idet jeg trykker på "Publiser" så klikker nettet og jeg havner inn på innlegget igjen, og ALT er borte. Fy søren altså! Vel, da får jeg bare prøve igjen!


Tidligere idag var jeg på sykehuset, der hadde jeg time klokken 12. Denne timen har jeg gruet meg til iogmed det var på denne tiden da jeg gikk med Mia de fant ut at livmorhalsen var alt for liten og hun kunne melde sin ankomst egentlig når som helst! Men heldigvis var livmorhalsen lang og fin, så absolutt ingen grunn til bekymring! Så da fikk jeg ikke oppsatt en time til, skulle da bare ringe inn hvis jeg kjente noen drastiske forandringer. Veldig deilig og ikke minst betryggende å slippe å tenke på det her! Da kan jeg bare slappe av og nyte graviditeten videre. Klokken 13. var jeg på helsestasjonen der jeg hadde time hos jordmor og som vanlig var det en veldig koselig kontroll med veiing, måling og fikk gjort unnna farskapserklæringen. Straks vi var ferdige der bar det rett på Nav for å ha ett kort møte med saksbehandleren min. Møtet gikk helt greit og som vanlig gleder jeg meg så hardt til den dagen jeg blir ferdig med Nav for godt. Den dagen kommer jeg til å juble og feire som aldri før! Dere som aldri har hatt noe med Nav å gjøre eller dere som har fått saken deres avsluttet og er uføretrygdet aner ikke hvor heldige dere er! Hadde gjort alt for en av delene, for fy søren for noe herk det er. Til de kronidiotene som påstår at alle som går på Nav er en gjeng med snyltere og at alle gjør det for at de ikke orker jobb, så væresgod å prøv det å gå på Nav i ett halvt år! Kom igjen, utfordrer dere! Hadde likt å hørt meningen deres da.

Ellers så koser jeg meg i sofaen med melkesjokolade & Mexicana potetgull mens Peter Pan ruller på skjermen. Den er så koselig! Skal straks gå på kjøkkenet nå og varme Fjordlands med svinesteik, mmh nam! Resten av kvelden kommer nok til å gå til sofakosing med masse godt å spise og drikke mens en film går på skjermen. Håper dere får en fin mandagskveld videre!

Dressjakke (?) - H&M | Kjole - New Yorker | Støvletter - Skopunkten.Skrevet 22.05.2017 kl.22:35. Ligger i kategorien Antrekk. 13 kommentarer


11

Hei og god kveld kjære lesere!
Idag har vært en lsik dag der alt føles til å gå feil vei og alt er bare forferdelig mye vanskeligere enn hva det ellers bruker å være. Så resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg med film & stelle negler for den kommende uken. Mia Catrin sover så klart og lader opp til barnehage imorgen og Martin er borte en tur for å kjøpe Cola & sjokolade. Han var også så snill å bytte simkort og lot mobilen sin være igjen hjemme slik at jeg hadde nett enn så lenge. Så endelig får jeg lest blogg og blogget litt selv. Er så fælt når jeg ikke får oppdatert bloggen like mye og når jeg vil, hååper sånn at internettet kommer på iløpet av Juni!

Under har dere ett antrekk som jeg glemte helt av å vise forrige uke, håper det faller i smak!

Genser - New Yorker | Tights - H&M | Sko - mamma | Øredobber - Glitter.


Skrevet 21.05.2017 kl.21:37. Ligger i kategorien Antrekk. 11 kommentarerCassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk
Design og koding av
RRH Webdesign.


hits