1

God kveld!♥
Litt etter kl 12 tidligere idag så gikk vi alle tre ute i hagen og la oss der for å nyte sola. Mia tok med seg tusjer, blader og leker så hun hadde noe å syssle med og jeg og Martin lå og prata mens vi prøvde å få litt mer farge på kroppen. Vi klarte å være ute i sola i kanskje en halvtime før vi rømte inn igjen. Haha! Det var bare alt for varmt og null bris så da gikk det bare ikke.. Vaskehjelpen kom også kort tid etter så etter vi hadde dusjet og stelt oss for dagen så dro vi til "Brumunddal campingen" og har vært der frem til litt før kl 23.

Farmora og tanta til Mia kom dit tidligere ikveld og skal være der til imorgen, noe som er skikkelig koselig iogmed vi har ikke sett farmoren hennes siden jul og tanten hennes fikk hun sett i påska. Men det begynner jo å bli en liten stund siden det også.. Så da blir det en tur til campingen imorgen også, kos!♥ Nå har Mia Catrin lagt seg, og straks innlegget her er ute så skal jeg og Martin legge oss også med OTH på skjermen. 

Q: Hva har dere gjort idag?


- Tok egt ett kjempe fint bilde av oss alle tre, men nippelen sneket seg ut av bikinien så da dropper jeg å poste det, heh..

Skrevet 22.07.2017 kl.23:48. Ligger i kategorien Livet. �n kommentar

Kommentarer

Siden jeg har lagt ut personlig informasjon om titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min uten deres samtykke, oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn. Det har jeg fortjent.

Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog

Drammensveien 507, leilighet 119

1363 Høvik

Tlf 99424084

E-post: eribsskog@gmail.com

Personnummer: 25077030568

PS. Ikke slutt med dette før jeg har fjernet den personlige informasjonen til de titusenvis av uskyldige menneskene fra bloggen min.

Kommentaren ble skrevet 23.07.2017 kl.00:57

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits