2

God dag alle.♥
Idag var egentlig planen å stå opp grytidlig og legge meg ute i sola og bli svart igomed jeg har skille på ene låret mitt av kjole kanten da jeg satt med bena i kryss mens vi var på besøk. Ser ikke så voldsomt fint ut når det vises så godt som det gjør. Det irriterer meg grenseløst da jeg hater skiller forutenom bikini skiller..Men det er veldig overskyet så vet ikke om det er særlig vits i å gjøre det.. I tillegg så våknet jeg opp i panikk da jeg kom på at vaskehjelpen skulle komme idag. Så da stod jeg og Martin opp litt raskt og satt igang med å rydde og få ting unna gulvet. Hadde egentlig ikke trengt å skyndte oss så mye siden hun kom 1 & 1 halvtime etter vi trodde hun skulle komme, men da fikk vi iallefall ryddet her da! Haha, var på tide. Farlig når ikke Mia er hjemme for da blir vi så hinsides late.

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal gå og lage meg noe mat eller ikke da jeg enda ikke har fått i meg frokost, og Martin driver å mekker på Playstation 2 som han fant igår, hadde vært så gøy hvis han hadde fått den til å funke! Tenk så mange artige spill vi kunne kjøpt da! "Krysser fingrene" Ellers da så tenkte jeg å vise dere duppedittene og sminka jeg kjøpte igår, alt dette ble rett under 1200,- Det er ikke så ille!

Elf lipliner - Vita | Ekstra USB porter til pc & selfiestick - Clas Ohlson | Asus nettbrett - Power.

- Bildet er egentlig liggende, men det nektet det visst når det ble opplastet!

Skrevet 21.07.2017 kl.13:30. Ligger i kategorien NewIn. 2 kommentarer

Kommentarer

livetmitt93: Takk. :) Hørtes herlig ut!

Kommentaren ble skrevet 21.07.2017 kl.13:58
fine innkjøp:) her er sola, så blir bading i dag kanskje

Kommentaren ble skrevet 21.07.2017 kl.13:48

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits