2

God kveld alle!♥
Denne dagen startet ganske tidlig da vi begge stod opp kl 08. og gjorde oss klare for ett møte kl 09.30. Som gikk utrolig og var faktisk veldig koselig. Vil ikke fordype meg så mye om hva møtet gjaldt men godt er det å få hjelp til enkelte ting som vi/jeg ikke vet helt hvordan jeg skal håndtere. Etter møtet dro vi videre til CC der jeg kjøpte litt duppeditter og en lipliner. Etter det kjørte vi litt rundt omkring i Hamar og begynte egentlig å kjøre hjemover. Men da vi kom til der vi skal ta av til Brumunddal så kjørte vi bare videre. Endte opp i Øyer der vi besøkte mormoren og morfaren til Martin, veldig koselig iogmed jeg ikke har møtt de før, også dro vi til gamlehuset til moren hans der han skulle gå over ting og se om det var noe han ville ha før alt ble gitt bort/kastet. Når vi var ferdige der tok vi turen innom Lillehammer før vi dro tilbake til Lillehammer. Gikk litt rundt på Strandtorget (?) og var en liten tur innom både Elkjøp og Expert.  På vei hjemover stoppet vi innom Deli der vi kjøpte hver vår burger + brus og litt godis for kvelden. 

Resten av kvelden kommer til å gå til avslappning, serie titting og kose meg med den nye duppeditten min, viser dere innkjøp senere ikveld hvis jeg rekker! Håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fin kveld videre, så kommer videobloggen ut om ikke så alt for lenge!

Q: Hva har dere gjort idag?

Skrevet 20.07.2017 kl.18:48. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer

Kommentarer

livetmitt93: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 21.07.2017 kl.11:31
Fin dag:)

Kommentaren ble skrevet 20.07.2017 kl.23:15

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits