6

God dag alle!♥
Okei, nå gjør jeg noe som jeg synes er driit skummelt og ikke har gjort på gudene vet hvor lenge.. Nemlig å lage en videoblogg! Den kommer ut imorgen (hvis jeg får til den fordømte redigeringa..), så håper jeg ikke blir gjort narr av for mye! Ellers så tenkte jeg å tipse dere om 3 av mange bloggere som jeg følger og leser bloggene til nærmest daglig! Liker alle disse bloggene på hver sin måte også er de så sinnsykt fine å da! Jeg er alltid på utkikk etter nye bloggere å følge så har dere noen som dere synes er utrolig bra så slenge gjerne en link i kommentarfeltet!


Christina Lærgreid

Hun er ei jente på 20 år fra Gjøvik. Hun er ei pen jente og virker utrolig tøff som klarte å gå imot sin hele familie og brøt med Jehovas vitner, hun er ikke redd for å blogge om hva som skjer i hennes liv og blogger om mye interessant, spennende og artig. Bloggen hennes fanget meg med engang, elsker slike bloggere! Jeg finner masse inspirasjon her!  Bloggen hennes finner dere HER.

Anna Rasmussen

Bedre kjent som "Mamma Til Michelle", tror hele Norge vet hvem hun er? Ei jente i tidlig 20 årene (tror hun er 21?), som er trebarnsmor og blogger om sin hverdag og er veldig åpen om livet sitt. Bloggen hennes begynte jeg å følge nå nylig faktisk, iogmed jeg har prøvd å følge hun flere ganger tidligere men hun kom så ofte med syte innlegg over morsrollen osv at jeg orker bare ikke. Likevel er det noe som trekker meg tilbake etter tid og stund. Hun er jo veldig flink i jobben sin, tar fine bilder og er en utrolig god mor for sine tre barn! Bloggen hennes finner dere HER.

Marthe Borge

Denne herlige solstråla på 24 år har jeg fulgt i mange år! Kan faktisk ikke huske når jeg startet å lese bloggen hennes, Mia var i alle fall liten! Hun blogger om hverdagen, mat, antrekk og kommer mange gode tipse innlegg om alt mulig! Blir alltid i så godt humør av å lese bloggen hennes da hun er utrolig flink til å holde en god stemning på bloggen sin. Bloggen hennes finner dere HER.

Q: Leser dere noen av disse bloggene?

Skrevet 19.07.2017 kl.16:49. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer

Kommentarer

følger anna :)

Kommentaren ble skrevet 19.07.2017 kl.16:57
Alissa C: Takk!

Kommentaren ble skrevet 19.07.2017 kl.17:09
fint innlegg!

Kommentaren ble skrevet 19.07.2017 kl.17:06
Jeg følger også alle bloggene! Kjempe fine :)

Kommentaren ble skrevet 19.07.2017 kl.18:32
Leser også bloggen til Marthe, hun er så flink!

Kommentaren ble skrevet 19.07.2017 kl.19:09
Følger ikke med på noen av disse bloggene, men kanskje jeg skal begynne å følge Marthe :)

Kommentaren ble skrevet 20.07.2017 kl.00:03

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits