2

Hei og god kveld!
Akkurat nå sitter jeg og Martin i sengen og bare chiller. Han spiller på PS4 og jeg gjør litt blogg-arbeid mens jeg har musikk i ørene. Vi skal nok legge oss om ikke så lenge med OTH på skjermen, lenge siden vi har sett på det nå så da er det på tide. Ellers da så ble det planlagt at Mia skal bli med foreldrene mine tilbake til Førde igjen imorgen. Noe som jeg egentlig synes bare er vinn-vinn for meg og Mia; hun får lekt seg masse med andre barn da hun alltid blir kjent med nye barn på campingen og koser seg masse med utflukter med både besteforeldre, onkler og oldeforeldre. Og jeg kan ta det med ro og slappe av uten å få dårlig samvittighet siden jeg har "husarrest".

Ellers da så har jeg de siste 1 - 2 døgnene hatt "spontan" blogging, og ikke bare blogget når det er noe spesielt som skjer eller hatt innlegg med ett spesifikt tema. Og på lesertallet så ser det ut til dere liker det, men vil gjerne høre hva dere faktisk synes? Om jeg skal fortsette, gå tilbake til hvordan det var før eller om det er noe dere vil ha mer/mindre av. Jeg vet i alle fall at jeg liker å lese blogger som er slik.


- Elsker dårlig bildekvalitet + mørke når man er usminket og ser egentlig ut som ett takras, da ser man plutselig ikke så dårlig ut likevel!

Skrevet 16.07.2017 kl.23:15. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer

Kommentarer

livetmitt93: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 17.07.2017 kl.11:37
fint bilde:)

Kommentaren ble skrevet 17.07.2017 kl.10:49

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits