3

Hei og god formiddag!
Så jeg nevnte litt kort igår om at jeg var usikker på om jeg skulle ringe føden eller ikke, vel I did. Ringte til føden på Gjøvik iogmed det er der jeg vil føde istede for på Elverum siden de på fødeavdelingen der var som de var sist gang jeg var på sjekk der. Men i telefonen ble jeg møtt av dei dame som lot meg vente i nesten 10 minutter fordi hun måtte finne noe å skrive på - okåå..Kom tilbake og spurte hva det var jeg ringte for, så jeg forklarte det med kynnerene, stikkningene og "nedpress" følelsen. Men tror dere ikke det ble blåst vekk da jeg sa hvor langt jeg var på vei og at jeg ikke har hatt rier? hun endret tonen med engang og sa de ikke hadde tid til å snakke med meg så en av jordmødrene skulle ringe meg opp igjen straks hun fikk tid. Jeg kjente jeg ble så sint, DET ER FAKTISK NOE SOM HETER PREMATURE FØDSEL!!

Rundt en time etterpå, klokken 23. mer eksakt så ble jeg ringt opp igjen der jordmoren sa jeg kunne komme å sjekke meg om jeg hadde enda lyst til det. Takket ja, og vi dro med engang. Da vi kom dit forklarte jeg det nok en gang hva som har vært hele veien og spesielt nå den siste uka, men merket at hun ikke tok det særlig seriøst. Tok nok en urinprøve som overraskende nok (not) var negativ, men når de fikk vite at jeg har ett barn fra før så tok de det litt mer seriøst. Og de begynte i alle fall å klø seg i hode når jeg fortalte kort om hvordan det var da jeg gikk med Mia Catirn.  Ultralyder ble tatt, prinsessa i magen hadde det helt fint og var aktiv som vanlig - noe som roet meg ned iogmed jeg ikke har kjent hun så godt nå i det siste. Fikk på sånn bånd som skulle regristrere kynnere/rier og barnets aktivitet - der også regristrerte de ett veldig aktivt barn og jeg lå med konstante kynnere. Som jeg ikke kjente snurten av. De målte blodtrykket mitt sikkert 10 ganger før de sa seg fornøyde. Alt var fint og lukket, men neste uke bør jeg få time hos fastlege og sjekke blodtrykket mitt atter engang, annet enn det må jeg holde meg hjemme og ta det veldig med ro. Så da var jeg altså back to square one, som med Mia.

Ukens blogg blir kåret imorgen så meld dere på HER.

Skrevet 15.07.2017 kl.13:45. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer

Kommentarer

Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

Kommentaren ble skrevet 15.07.2017 kl.13:50
livetmitt93: Ja, jeg ble så frustrert at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Synes det er alt for dårlig på sykehusene her i Hedmarken/Oppland. :/

Kommentaren ble skrevet 15.07.2017 kl.13:57
For noen dårlig folk spør du meg:/ bra alt står branntilløp:)

Kommentaren ble skrevet 15.07.2017 kl.13:51

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits