4

Hei og god kveld!
Etter at jeg omsider fikk komt meg inn i dusjen og tok på meg "blogg-vennlig" antrekk, så tenkte jeg å gå ut i hagen for å ta bilder. Men graviditeten bestemte seg for at jeg skulle plages med kvalme idag, så det ble ikke gjort. Jeg har vært kvalm siden jeg stod opp, gulpet flere ganger enn hva jeg kan telle og føler meg veldig slapp. Har vurdert å ringe føden da stikkningene og nedpress (?) har begynt å komme hyppigere. Men samtidig vil jeg vente litt, da jeg har en sterk følelse på at jeg kommer til å få beskjed om å kontakte fastlegen eller vente til det blir verre. De jeg møtte av personalet på føden i Elverum sist gang jeg var på sjekk der, var veldig nedlatende og tok det ikke alvorlig. Så det frister ikke akkurat å kontakte de heller.

Men uansett, nå sporet jeg egentlig av! Dagen vår idag så langt har gått til at jeg ble med en tur til Hamar; der han gikk en liten tur innom GameStop mens jeg satt i bilen og så var vi innom Spar på Maxi for å se om de hadde kylling salat. Det hadde de ikke så da dro vi videre til Spar på Mølla og der var det tomt, men de hadde skinke da så da ble det skinke salat istede. Etter at vi kom hjem har vi spist og sittet på hver vår sofa med hver på pc. Jada, super interessant liv og vi finner på så mye nå som vi har barnefri! Not.. Ellers da så vurderer jeg kraftig på å slutte med hudsminke resten av graviditeten med mindre det er noe spesielt. Jeg orker bare ikke lenger å sitte/stå der og sminke meg i en halvtime. Er så vidt jeg får makket meg til å sminke brynene, ha på mascara og leppestift. 

Har du lyst til å bli ukens blogg? Påmelding finner du HER.

Skrevet 14.07.2017 kl.18:23. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer

Kommentarer

Tiril Sørensen: Ååh, tusen takk! Ha en fin fredagskveld du også. :-)

Kommentaren ble skrevet 14.07.2017 kl.21:24
Du er så nydelig og magen din er såå fin, Cassandra! Det høres ikke særlig greit ut å være i dårlig form, men det er viktig at du lytter til kroppen din. Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld :-)

Kommentaren ble skrevet 14.07.2017 kl.20:23
Thea Mariel: Mhm, det har den! Takk. <3

Kommentaren ble skrevet 14.07.2017 kl.21:25
huden har jo også godt av litt pusterom! Håper du føler deg bedre så fort som mulig <3

Kommentaren ble skrevet 14.07.2017 kl.21:24

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits