4

Hei!
I det siste har jeg tenkt veldig mye på hvordan livet mitt har vært til nå. Alle forandringene som har skjedd rundt meg og hos meg. Da det første bildet ble tatt i Juli 2015 hadde det gått ca 2 måneder etter at det ble slutt mellom meg og barnefaren. Humøret var i den sykeste berg-og-dalbanen. Jeg følte meg både befriende og full av livsglede, samtidig full av anger og var redd for hvordan livet mitt kom til å bli fremover. Jeg bodde i en ganske romslig leilighet i Fremmerholen (Ålesund) til en latterlig billig pris. Jeg var like slank som jeg alltid har vært, skulderlangt brunt hår og ingen silikon.

Det andre bildet ble tatt i Juni 2016, da hadde jeg og Mia bodd i Furnes (Ringsaker) i ca en halv måned. Vi bodde hos lillebroren min, humøret var i berg-og dalbane etter at vi måtte flytte pga ting som jeg ikke vil skrive her på bloggen. Jeg var veldig mye i Drammen og Ålesund der jeg møtte venner og Mia Catrin var hos faren sin annenhver helg. Jeg hadde mørke brunt/svart hår og keratin extensions, silikonet var tatt ca 9 måneder før dette bildet ble tatt. Jeg trente hver dag, drakk bare vann og holdt meg til små måltider.

Det siste bildet ble tatt i forrige måned i leiligheten til meg og Martin her i Brumunddal. På 22 årsdagen min faktisk, hadde halvet håret i mørke brun farge og andre halvdelen blondt. Så og si akkurat tatt spraytan, gravid og alt det hører til med formen og humørsvingene. Bruker extensions fra Glitter og er helt sinnsyk ubesluttsom med håret, og veldig usikker på hvordan fremtiden kommer til å bli, og hva jeg vil og hvem jeg er. En ting er jeg i alle fall sikker på - i September kommer det enda ei prinsesse i familien og det gleder vi oss alle til, det blir bra!

2015 - 2016 - 2017.

Q: Synes dere jeg har forandret meg noe særlig?

Skrevet 10.07.2017 kl.15:06. Ligger i kategorien Personlig. 4 kommentarer

Kommentarer

forandring:)

Kommentaren ble skrevet 10.07.2017 kl.15:06
Ææ, gøy!! Ikke forandret deg sååå mye, men litt :D

Kommentaren ble skrevet 10.07.2017 kl.17:02
Ingrid Horntvedt: Tusen takk! :)

Kommentaren ble skrevet 10.07.2017 kl.19:51
Så vakker du er! Og lykke til med den nye prinsessen som kommer :)

Kommentaren ble skrevet 10.07.2017 kl.19:46

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits