5

Siden Mia var 2 - 3 år gammel har jeg hatt lyst på en ny baby. Jeg er selv vokst opp med 3 søsken så det at Mia skulle være enebarn har alltid vært uaktuelt. Jeg har alltid hatt lyst på 3 - 4 barn, helst 4. Supert om det hadde vært 2 jenter og 2 gutter så det går opp (haha). Men mtp at jeg har ei jente fra før, og jeg & Martin venter ei jente nå så skal det godt gjøres tror jeg at vi hadde fått gutt de to neste gangene, Når det skal sies så har vi begge lyst på en til. Vi begge har sagt at får vi en gutt neste gang sier vi oss fornøyde da, likevel klarer jeg ikke helt å slå fra meg det magiske tallet 4.  Neste barn kommer uansett ikke før om minst 2 år, det synes vi begge er det perfekte tidsrommet mellom barn. 

Selvom jeg går gjennom mitt andre svangerskap nå, og vil gå gjennom 1 - 2 til, så skjønner jeg helt ærlig ikke hvorfor jeg har gledet meg til å gå gravid etter at jeg fikk Mia. Med Mia Catrin så hadde jeg ingen plager mtp kvalme, migrene, osv. Bortifra halsbrann på slutten, toppen var i fin form. Jeg kunne være ute og gå turer, besøke familien og alt som normalt. Eneste som var med den graviditeten var at når jeg var rundt 5 og en halv - 6 måneder på vei så begynte jeg og få ekstreme kynnere og stikkninger, graviditeten derfra og til hun meldte sin ankomst lørdagsmorgenen i August 2011 bestod av tester og overnatting på sykehuset der jeg var hjemme kanskje 2 uker til sammen.. Hva det var som gjorde at det ble som det ble måtte jeg vente til neste gang jeg ble gravid for å finne det ut.  Kanskje derfor jeg har gru-gledet meg i alle år? I håp om at neste graviditet skulle være fin, der jeg kunne faktisk nyte det å gå gravid og ikke bare bekymre meg.

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har gledet meg over graviditeten og gjør det enda! Men nytet det å være gravid har jeg ikke gjort siden jeg var 6 - 7 uker på vei, som var da vi fant ut at jeg var gravid. Fra jeg var 7 uker lå jeg i en måned rett ut med kvalme. Jeg spydde heldigvis ikke, men var sengeliggende. Endelig gikk det over og følte meg bra i en uke, så kom migrena tilbake og den har jeg ikke plagdes med siden jeg var liten! Den også satt seg i ca en måned der jeg igjen var sengeliggende nesten en hel måned. Begynte også å få kynnere så tidlig som da jeg var i uke 10 og deretter har formen og selvtilliten synket mer og mer for hver dag som går.

Formen er helt grusom. Jeg har ofte halsbrann, kynnere og stikkninger. Jeg har ca 5% energi om ikke mindre. Går jeg lengre enn 5 skritt blir magen helt sinnsyk tung og kroppen blir så sliten at den verker. Aller mest i bein, armer og skuldre. Jeg får knapt til å puste, føles ut som om kroppen ikke får den riktige dosen med oksygen og her i Hedmarken er det helt for jævlig tett så det hjelper ikke å åpne vinduene heller. Selvtilliten har synket til 0. Jeg føler meg som ei "dundre på hundre", ekkel og bare fæl. Har få plagg som passer, svært sjeldent jeg klarer å sminke meg. Jeg føler meg rett og slett helt dritt. Noe som gjør det hundre ganger verre i å se på jenter på Instagram eller på en tv-serie osv. Jeg føler meg helt motbydelig i forhold. Jeg gleder meg til jeg er ferdig, og enda mer til da jeg kan begynne å trene enten her hjemme eller på treningssenter. En ting er i alle fall sikkert - det skal ikke gå 5 år igjen før jeg klarer å være komfortabel i min egen kropp etter en graviditet.

Skrevet 09.07.2017 kl.13:57. Ligger i kategorien Personlig. 5 kommentarer

Kommentarer

<3

Kommentaren ble skrevet 09.07.2017 kl.16:17
Thea Mariel: Tusen takk!

Kommentaren ble skrevet 09.07.2017 kl.17:08
så leit å høre at du har det sånn! Du ser helt fantastisk ut i mine øyne hvertfall!

Kommentaren ble skrevet 09.07.2017 kl.17:02
Martemeomamma: Ja, og takk Gud for det! <3

Kommentaren ble skrevet 10.07.2017 kl.14:23
Lett og føle det sånn når man går gravid:( gått igjennom 3 stk, og alle tre var forskjellig. Heldigvis forandrer mye seg med engang du har barnet i armene <3

Kommentaren ble skrevet 09.07.2017 kl.19:14

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits