8

Hei og god formiddag!
Som jeg har nevnt tidligere så har jeg vært mørk de siste 2 - 3 årene der innimellom så har jeg vært blond for kanskje en måned eller to før jeg har måttet bli mørk igjen. Men siden sen høsten ifjor så ble jeg veldig lei det mørke håret og prøvde å bli blond. Var nesten ferdig med prosessen før jeg sa meg lei og ble mørk igjen. Prøvde på nytt etter jul, og rundt påsketider og tidligere i vår/sommer men jeg verken orket eller klarte å gjennomføre. Så istede for å vente litt og fortsatte så farget jeg meg mørk igjen. Og ikke bare lyse brun eller brun, neida jeg må være mørke brun eller svart for at jeg skal klare å føle meg vel med det. Men helt 100% klarer jeg ikke å være siden jeg vil være blond. Og ikke platina blond, eller mørke blond eller lyse blond - men askeblond. Den fine hårfargen som jeg egentlig er så heldig med å ha. Så denne uken bestemte jeg meg atter en gang for å prøve. Og jammen lyktes jeg på bare to dager!

På bildet over ser dere hvor mørk jeg var (bildene er litt dårlige siden de ble tatt med Iphonen). Jeg hadde brukt L'Oreal Rècital Prèfèrence sin nr.3 Dark brown for å få denne fargen (for ett litt bedre bilde av hårfargen kan dere gå inn HER).  På onsdag dro jeg og Martin på Coop (synes det er billigst å kjøpe bleiking/hårfarge der) og kjøpe bleiking. Denne gangen prøvde jeg en ny type - som regel bruker jeg Depend eller Schwarzkopf (?) sin bleiking, men denne gangen prøvde jeg Garnier sin. Jeg handlet inn to pakker av Garnier Nutrisse Truly Blonde sin L+++ Ultimate Platinum Blonde, der jeg brukte en pakke på ene halvdelen av håret og den andre pakken på den andre halvdelen. Med bleiking så blir håret lysest jo mer bleiking som påføres (synes iallefall jeg). Håret ble lyst latterlig fort, jeg satt makstiden på mellom 30 - 45 minutter (husker ikke helt eksakt) før jeg skylte ut. Jeg ble veldig nervøs på slutten for håret så nemlig veldig rosa ut! Det har jeg aldri opplevd før med bleiking så det skremte meg litt, heldigvis dagen etter når jeg fønet det så var det oransje og ikke rosa.

Igår dro vi nok en tur innom Coop for å kjøpe hårfarge. Havnet med Garnier Nutrisse Cream sin nr.7 Wheat Blonde, og etter at vaskehjelpen var ferdig og Martin lå og sov så utnyttet jeg den tiden til å farge håret. Som vanlig hadde jeg ikke klart å gjøre det her selv fordi jeg blir så fort sliten, men fant ut at så lenge jeg satt på en puff eller krakk så gikk det faktisk greit! Jeg satt med hårfargen mellom 25 - 30 minutter før jeg skylte ut og allerede ble jeg sjeleglad for at jeg valgte akkurat den! For hårfargen var ganske lik hårfargen til Mia når hennes hår er vått, og siden vi har samme hårfarge (jeg har kanskje en nyanse mørkere) så visste jeg at jeg hadde truffet riktig! Våknet opp idag og rettet håret og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Så da er det bare å kure det masse så det blir fint igjen og gå tilbake til å stusse det en gang i halvåret (kan ikke gjøre det oftere for da klippes bort alt det håret mitt har klart å vokst, lol)!

Q:Hva synes dere om resultatet?

Skrevet 07.07.2017 kl.21:00. Ligger i kategorien Skjønnhet. 8 kommentarer

Kommentarer

Fredrikke Gustavsen: Tusen takk. :D

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.21:21
Åhhh så fint håret ble :D

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.21:14
Victoria Larsen: Tusen takk! :-)

Kommentaren ble skrevet 08.07.2017 kl.14:40
Wow, for en fin farge!! :-)

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.23:56
Nina c: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 08.07.2017 kl.14:40
Fint:)

Kommentaren ble skrevet 08.07.2017 kl.00:53
Thea Mariel: Tusen takk!

Kommentaren ble skrevet 08.07.2017 kl.14:40
oi, det ble jo kjempe bra!

Kommentaren ble skrevet 08.07.2017 kl.13:32

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits