3

Heij og god formiddag!
Kom på at jeg egentlig skulle komme med en update da jeg var tilbake men det har jeg glemt helt av! Men helt ærlig så kunne jeg la være å skrevet det iogmed det ikke har skjedd noe spesielt siden jeg tok en pause den 25.Juni. Men  jeg skal prøve å skrive noe fra tiden jeg var borte..

Update

Jeg hadde min siste time hos DPS den 29.Juni. Fikk 2 - 3 diagnoser (husker ikke alle nå), hvis det er noe interesse av det og hvis/når jeg føler meg klar for det så kan jeg skrive ett innlegg om hvilke diagnoer og tanker rundt det. Det er i alle fall godt å bli ferdig med utredningen så tidlig, og ikke minst deilig å ha noe svart på hvitt på hva som "feiler meg". Endelig har jeg noe å vise til, og en forklaring på hvorfor jeg er som jeg er. 

Den lille prinsessa vår i magen har det supert! Hun beveger på seg daglig, reagerer på ulike ting som f.eks hvis jeg synger eller har lyd på telefonen når jeg spiller og holder telefonen over magen, hvis Martin legger hånden sin på magen blir hun rolig. Jeg har en følelse på at hun er en lang baby, det kjennes i alle fall sånn ut. Litt vanskelig å forklare.. Det gjør i alle fall vondt når hun sparker/slår og er veldig ubehagelig når hun beveger på seg. Missforstå meg rett, det er veldig koselig å kjenne at hun "gir lyd fra seg", men jeg gleder meg vilt til hun er ute. Formen er heller ikke så bra. Den har egentlig bare blitt verre med tiden. Mener ikke da at jeg sliter mye med kvalme eller hodepine. Men får ofte halsbrann, og kroppen har så lite energi at den blir så sliten at jeg får vondt bare jeg går fra soverommet til kjøkken f.eks og de to rommene er rett ved siden av hverandre! Så det sier litt når jeg må gå i 1 - 2 trapper flere ganger daglig, prøve å holde det greit her hjemme, ha tid til Mia og Martin samtidig som å ta vare på meg selv. Det går egentlig ikke. Kroppen verker hele tiden, det tar aldri slutt. Jeg har heller ikke fått sovet godt den siste måneden bortsett fra de siste 2 - 3 nettene nå. Tar lang tid før jeg faktisk sovner, men når jeg først sovner så sover jeg utrolig nok godt. Er bare så kjipt at jeg våkner opp flere ganger hver natt. 

Alt av det sosiale liv har stått helt stille. På en måte er det deilig og på en annen måte er det forferdelig. Det er forferdelig for jeg får så dårlig samvittighet av at jeg ikke har fått besøkt svigers på en god stund, og jeg har heller ikke fått vært med verken Nathalie eller Victoria. Det er så utrolig kjipt for jeg har så lyst! Jeg er egentlig ett veldig sosialt menneske, jeg lever for å lage gode minner med venner. Så det tar veldig på humøret merker jeg. Men samtidig er det deilig for jeg hadde ikke klart det. Er jo såvidt jeg klarer å være innom en butikk, og da må jeg nærmest løpe gjennom butikken for å klare det før jeg blir for sliten igjen. Jeg har ikke tid til å stoppe, det er nesten som ett kappløp. Og jeg vet aldri når det inntreffer skikkelig heller, og da er det greit og ikke minst trygt at jeg er hjemme.

Ellers med familien så går det greit med oss. Jeg føler meg som en sinnsykt byrde når jeg er så dårlig som jeg er, spesielt for Martin iogmed vi bor sammen og han tar vare på meg og gjør nærmest alt her i hjemmet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt sammenbrudd og panikkanfall fordi jeg bekymrer meg sikkert alt for mye om alt mulig og føler meg så fæl som jeg gjør. Prøver å holde det inne, ikke la det kontrollere meg for mye - men det er sinnsykt mye enklere sagt enn gjort. Og ikke er det lett å skjule det for en man bor med heller. 

Skrevet 07.07.2017 kl.14:46. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer

Kommentarer

mye som har skjedd siden du hadde en bloggpause da:)

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.14:53
suttung: Tusen takk, håper du får en fin helg også. :-)

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.15:04
Du ser utrolig flott å fin ut. Håper du får ei fin helg.

Kommentaren ble skrevet 07.07.2017 kl.15:03

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits