2

Hei og god morgen!
Igårkveld dro jeg og Martin på Coop en tur, og selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe bleiking. Jeg klarer bare ikke å være mørk lenger! Jeg har vært det nå i 2 - 3 år faktisk der innimellom jeg har vært lys for en liten stund før jeg har blitt mørk igjen. Men nå klarer jeg ikke å være mørk lenger, og jeg må bare finne den riktige blond fargen. Så akkurat nå er jeg platina og oransje, se ann om jeg får farget det senere ikveld og forhåpentligvis blir det bra og jeg slipper å gjøre mer med håret annet enn å kure det. Jeg synes faktisk utrolig synd i håret mitt, for hver gang det begynner å bli bedre og begynner å se sånn smått friskt ut dreper jeg det igjen med bleiking.

Akkurat nå føler jeg meg som ett troll. Håret er så tørt at det kjennes som ull og står ganske så rett ut. Skal straks sette det i en hårtopp og få i meg noe frokost. Når som helst nå kommer vaskehjelpen og da drar vel jeg og Martin ut, i tillegg skal vi på møte kl 13. Mia ble med besteforeldrene sine igår til campingen rett utenfor Brumunddal, og idag reiste de til Førde og kommer tilbake neste helg. Blir rart å være så lenge borte fra Mia, det er allerede litt for stille her. Men det blir godt for meg og Martin å få alene tid i en og en halv uke, vi har aldri hatt barnefri så lenge før så det skal bli veldig godt!

Q: Flere som aldri lærer?

Skrevet 06.07.2017 kl.11:44. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer

Kommentarer

livetmitt93: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 06.07.2017 kl.15:45
du kler blondt og :)

Kommentaren ble skrevet 06.07.2017 kl.13:29

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits