4

Hei!
Beklager for null oppdatering igår, men dagen endte liksom ikke helt som jeg så for meg at den skulle! Så idag er det maks avslappning, noe som jeg egentlig sliter veldig mye med akkurat nå da det er en del som må gjøres.. Flaks at jeg har gode personer rundt meg som kan hjelpe!?


Rundt klokka 15. kjørte vi litt rundt for å finne på noe å gjøre, og etter litt fant vi ut at vi skulle ta oss en liten tur til Sverige! Turen dit gikk kjempe bra. Koste oss med musikk og babling, mens Mia i baksete koste seg med bamsene og DSen sin. Vi kom fram dit i 17. tida og da bar det rett på Deichmann (?) for å kjøpe sandaler til Mia. Sist gang vi var der så jeg noen helt sinnsykt fine sandaler med Trollz på, og heldigvis hadde de ett par igjen i hennes størrelse! Så da har vesla alle sko hun trenger for sommeren, og godt er det! Men gud, tror dere ikke gravidhjerna her holdt på å ødelegge hele Sverige turen eller? Gikk til kassa og skulle til å betale, finner fram lommeboka og finner ikke korte. Lette gjennom veska, nope. Var ikke der heller. Neivell, da vippser vi da! Men det skulle vist ikke være så enkelt det heller for jeg måtte bekrefte meg med BankId. Men det var jo ikke noe problem for det har jeg jo nå ordnet på telefonen! Det var bare ett lite problem, nettsimkorte satt i.. Hadde nesten lyst til å gråte og var så oppgitt og frustrert over meg selv for at vi  nå måtte dra hjem uten noe som helst.. Heldigvis sjekket Martin kortholderen sin en gang før vi faktisk gikk derifra, og hallelujah! Der lå korte og glinset til oss! Sverige turen var ikke ødelagt likevel, sandalene til Mia ble kjøpt og vi gikk videre til Godisfabrikken der vi kjøpte 2 brett med brus og såvidt godteri. Tok oss en liten tur på matbutikken der for å kjøpe de himmelske Dinosaur kjeksene med sjokolade som ikke lenger eksisterer i Norge. Før vi begynte å kjøre hjemover satte vi oss ned på Pizza Pino der Martin spiste kebab og jeg & Mia delte en pizza, nam! Etter vi hadde spist så gikk Martin på do, og da kom jeg på at jeg enda har svenske småkroner i lommeboka! Så da gikk jeg og Mia til automatene der hun fikk seg en ball med en kjærlighet i, tok ut tre tyggiser også fikk hun seg en liten tur på bil-karusselen der. Da vi begynte å gå mot bilen ble jeg veldig sliten i kroppen og begynte å få stikkninger nedentil. Kjøreturen fra Charlottenberg til Hamar virket til å vare i evigheter. Og den var så utrolig ubehagelig. Stikkningene kom jevnlig, fikk en "presse" følelse og jeg begynte å bli redd for om vannet kom til å gå eller om hun festet seg. Martin stakkar begynte å bli ganske stressa han også, og jeg var egentlig litt gråtkvalt her og der. Kom fram til legevakten i Hamar og da var det så vidt jeg klarte å gå og stå, måtte ta urinprøve men den som vanlig var helt fin. Måtte forklare meg mellom 6 - 10 ganger til legen om hvordan jeg hadde det siden han gang på gang missforsto.. Etterhvert ble jeg sendt videre til Elverum for sjekk. 

Der fikk jeg ett gjensyn med noe som jeg håpte at jeg aldri skulle trenge igjen for 6 år siden.. Nemlig det helt jævlige belte man får på for å sjekke om man har rier.. Heldigvis var det ingen utslag på det, så da har jeg bare hatt kynnere. Tok også ny urinprøve som igjen var helt fin og 2 stk ultralyder ("innvendig" og utvendig), alt så ut til å være som det skulle. Så heldigvis litt før kl 01. på natta så fikk vi lov til å komme hjem.  Fikk ikke vite eksakt hvorfor jeg fikk alle disse symptomene, men jeg har mine mistanker. Så fra nå av skal jeg ta det så mye med ro som overhode mulig! For jeg vil så absolutt ikke at den lille i magen skal melde sin ankomst allerede nå. 

Skrevet 19.06.2017 kl.20:28. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer

Kommentarer

Hege Kristin: Ja, var veldig koselig til smertene inntraff. :-)

Kommentaren ble skrevet 19.06.2017 kl.21:16
så koselig <3

men kjipt at du fikk smerter da :/

Kommentaren ble skrevet 19.06.2017 kl.20:37
Thea Mariel: Jah, glad vi fant det tilslutt! Hadde vært så surt å måtte dratt hjem fra Sverige tomhendt..

Kommentaren ble skrevet 19.06.2017 kl.21:17
Å ikke finne kortet sitt er en av de verste følelsene i verden!

Kommentaren ble skrevet 19.06.2017 kl.20:56

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits