4

Igårkveld rundt 18.-19. tiden hentet jeg Victoria. Egentlig skulle Nathalie (bloggen hennes finner dere HER) bli med også men hun fikk det desverre ikke til, så da får vi ta det igjen!

Vi var litt usikre først om vi skulle ta en kino eller om vi skulle på senteret. Men innen vi kom til Hamar bestemte vi oss for å ta turen til CC senteret. Vi gikk stort sett rundt og tittet men endte opp med litt fra New Yorker. Kjøpte ikke så mye, bare en nattkjole og knestrømper. Etterpå dro vi til Storhamar senteret og satte oss på La Perla for en liten date før vi dro hjem igjen. Var veldig koselig og så mye gøy vi får snakket om! Det er liksom ikke det samme når vi er med guttene, da er det ikke alt vi vil snakke høyt om som når vi er alene. Victoria er så snill og ei veldig fin jente! Føler at vi er veldig like på mange områder og er på samme bølgelengde når det kommer til meninger og holdninger, noe som også gjør at det er veldig enkelt å snakke med hun.

Men nå må jeg avslutte for nå er det like før jeg spyr kjenner jeg. Rett etter vi hentet Mia Catrin i barnehagen dro vi rett på roadtrip! Og hvis jeg holder på med noe som tat litt lengre tid enn å sjekke meldinger eller bytte sang på Spotify blir jeg bilsyk.. Så hade! Håper dere får en kjempe fin dag videre!

Skrevet 31.05.2017 kl.16:50. Ligger i kategorien Livet. 4 kommentarer

Kommentarer

livetmitt93: Det var det. :)

Kommentaren ble skrevet 31.05.2017 kl.22:54
kos :)

Kommentaren ble skrevet 31.05.2017 kl.17:19
Victoria: Love u å. :*

Kommentaren ble skrevet 31.05.2017 kl.22:54

Victoria

Love u 😙

Kommentaren ble skrevet 31.05.2017 kl.20:41

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits