6

Hei og god formiddag kjære lesere!
Igårkveld etter at Mia hadde lagt seg disket jeg opp med hjemmelaget pizza og så satte jeg og samboeren min seg i sofaen og begynte å se på Why Him?. Vi så kanskje en halvtime av filmen før Victoria, Malin & Hanna kom. Så da bestemte vi oss for å ta det igjen enten senere den kvelden eller imorgen. Ut ifra overskriften regner dere sikkert med at vi får prøve på kjæreste kosen ikveld! Bare denne gangen står det taco på middagsplanen.

Etter at Martin hadde dratt hjalp Victoria meg med å farge håret. Det så ut til å bli kjempe fint og håret trakk til seg fargen kjempe fort! Endelig tenkte jeg, "endelig får jeg den fargen jeg vil ha!". Men etter å ha dusjet så det ikke til å være forandret i det hele tatt.. Men tenkte at kanskje det var fordi det var så vått, at det bare ikke vistes. Så idag da når jeg stod opp og så meg i speilet så neida, ingen forsjell. Eller, håret er litt kaldere og litt mindre gult men ellers er det som før.. Veldig frustrerende men jeg har i alle fall roet meg ned etter gårsdagens frustrasjon. Jeg var så oppgitt og frustrert over håret at jeg fikk lyst til å klippe meg gutte-kort igjen idag. Men jeg skal ikke gjør det altså! Håret skal få være.

Ellers da så er planen idag å dra til leiligheta nå hvert øyeblikk for å vaske ned kjøleskapet iogmed det blir hentet idag (?) og prøve så godt jeg kan å vaske resten av leiligheta. Foreldrene mine kommer hjem fra Førde idag så det blir jo kjekt! Ønsker dere en fin lørdag videre.♥


Skrevet 27.05.2017 kl.13:44. Ligger i kategorien Livet. 6 kommentarer

Kommentarer

May: Takk! :)
Ja, veldig.

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.13:51
Så fin blogg du har! :) veldig kjedelig når fargen ikke blir som man hadde tenkt.

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.13:49
livetmitt93: Hehe, ja. :)
Mhm. :/

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.13:51
håper det blir kjæreste tid i kveld da hehe :) trist med håret:/

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.13:50
Sandra Marie: Mhm. :)

Kommentaren ble skrevet 28.05.2017 kl.08:50
så kos :)

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.21:34

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits