3

Hei og god kveld kjære lesere!
Enten så var det tidligere idag eller igår kveld så nevnte jeg at jeg skulle la håret mitt være ifred og så dra til frisør iløpet av sommeren/høsten? Veel, hårfarging ble kjøpt tidligere idag og ista hjalp søte Victoria meg med å farge det. Har så og si akkurat kommet ut av dusjen og det ble som jeg fryktet. Fargen satt seg ikke i håret i det hele tatt! Nå ser det bare skikkelig svidd ut som om jeg har bleket det. NÅ gir jeg meg. Nå kommer ikke håret til å bli rørt foruten om hårkur frem til vinter. For det er skikkelig sure penger å bruke når hårfargen ikke setter seg i det hele tatt og håret bare blir mer og mer skadet..

Vel, det var den lille frustrasjonen for ikveld med håret mitt. Håper dere har hatt en litt mer vellykket kveld enn meg, hehe! Har ingen bilder å dele med dere nå av meg selv og ikke frister det å ta noen heller med hvordan håret mitt er nå. Så istede tenkte jeg å dele dette fine bildet som ble tatt av Mia Catrin tidligere idag! Syntes bildet var så herlig og sommerlig!♥

Skrevet 27.05.2017 kl.00:02. Ligger i kategorien Livet. 3 kommentarer

Kommentarer

Å ja jeg har også brukt mye penger unødig på min kjæres hår :-D

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.10:03
Nina Cecilie: Ja, fælt er det. :/

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.13:47

Nina Cecilie

huff så trist :/

Kommentaren ble skrevet 27.05.2017 kl.12:37

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits