7

Hei og god kveld kjære lesere!
I 12. tiden idag kjørte Martin meg & Mia Catrin til Brumunddal Sushi, der vi skulle spise lunsj sammen med Victoria og to døtrene hennes. Jeg har spist der en gang tidligere ifjor sommer med foreldrene mine og det var veldig godt! Klarte å treffe riktig denne gangen og spiste det samme - innbakt kylling m/ ris, sursøt saus og grønnsaker. Mia ville så klart ha det samme som Adelen så da ble det stekte nudler m/kylling til hun. Jeg var kjempe fornøyd med maten og kommer nok til å ta meg turen dit og bestille meg det samme igjen! Mens Mia derimot var ikke fult så fornøyd med nudlene sine. Men hun spiste i alle fall opp kyllingen også fikk hun ca halve risen min. Etter masse skravling mellom oss store jentene, og en del prating og leking mellom de små og den gode maten ble spist opp gikk vi videre til lekeplassen.

Processed with VSCO with f2 preset

Etter en times tid med leking på lekeplassen gikk vi videre til Narvesen der vi kjøpte oss is. Det var utrolig godt og ikke minst avkjølende i den varmen! Mia skulle også selvfølgelig ha det samme på softisen sin som mamma sin skulle ha, så da ble det to softiser med jordbær & O'Boy. Nam! Vi gikk litt rundt i gågata til vi hadde spist opp isene våre før vi tok en snartur på Spar. Der måtte Victoria kjøpe bleier og jeg måtte kjøpe drikke til meg og Mia. Det var så varmt at det var vi bare nødt til, hadde sikkert daua av dehydrasjon hvis ikke. Etter Spar sa vi hade og dro til hver vårt. Vi gikk faktisk hjem idag! Det var så deilig å kunne gå hjem fra sentrumen, men fy så vondt! Det der var virkelig ikke beina eller jeg vandt til lenger altså! For da vi kom hjem igjen la jeg meg rett på sofaen fordi jeg var helt utmattet og leggene verket som fy. Kjenner jeg gru-gleder meg litt til neste gang, men koselig blir det!

Q: Hva har dere gjort idag?

Skrevet 23.05.2017 kl.23:35. Ligger i kategorien Livet. 7 kommentarer

Kommentarer

Pernille: Det var det. :)

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.08:26
Det så godt ut, og så hyggelig :)

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.06:40
Nina Cecilie: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.21:43

Nina Cecilie

fine bilder:)

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.16:49
Frkfremtid: Det var det! Guud, så deilig! <3

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.22:16
Det hørtes veldig ut som en kose dag! Jeg har ligget på solsenga i Bulgaria i dag jeg <3

Kommentaren ble skrevet 24.05.2017 kl.22:16
Ikke så mye idag

Kommentaren ble skrevet 25.05.2017 kl.01:47

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits