0

Hei og god formiddag!
Jeg og Mia Catrin har akkurat sett på Istid 5 og nå spiller hun Mario Gokart. Idag er det grått og litt regn ute og da er det ekstra koselig å spille sammen eller se på en film. Men for en liten stund må nok Mia klare å underholde seg selv for da skal jeg ta ett hardt grep og vaske kjøkkenet så jeg kan pakke ut kjøkkenutstyret og få det på plass. 3-seteren, vaskemaskina og kjøleskapet mangler enda. Men det blir hentet senere idag. Har virkelig troa på at idag blir vi helt ferdig med flyttelasset, og det skal bli så godt!

Ellers da så tenkte jeg å skrive litt kort om min 17.Mai feiring. Den ble ikke helt som planlagt, men alt i alt var den koselig! Vi skulle egentlig gå i tog med barnehagen til Mia i 09. - 10. tiden, men vi var så slitne at det var helt umulig for oss å klare å stå opp i 07. - 08. tiden. Er første gangen jeg har feiret 17.Mai her så jeg hadde ikke peilig på når og hvor togene gikk i Brumunddal, det hadde visst Martin lite peiling på også. Så vi fikk såvdit sett ett tog, og så var vi en liten stund på lekeplassen i Brumunddal sentrum så Mia fikk lekt seg masse. Og så snill onkel som hun har så lekte også Nick Kenny med hun masse! Etter det dro vi hjem igjen for å hente lommeboka til Martin og så ut igjen for å se om vi fant noen bekjente. Men det gjorde vi ikke, haha! Ikke alltid så lett når man ikke er helt kjent eller har numrene til folk! Møtte på Curt Patrick og da dro vi sammen til Jafs og spiste middag der. Har aldri spist der før og Gud så god maten der var! Endelig fant jeg en plass som lager kyllingen sånn som jeg liker den! Etter Jafs dro vi hjem og satt med mamma og pappa egentlig resten av dagen og holdt de med selskap iogmed mamma var dårlig. Når kvelden kom og Mia hadde lagt seg var det på'an igjen med flyttelass.

Ikke den typiske 17.Mai feiringen jeg er vant med, men akkurat nå mtp flyttingen var det helt innafor at den var så rolig: Jeg har ikke vært så veldig flink til å ta hensyns til kroppen min fordi jeg har vært alt for giret over flyttingen og så utålmodig på å bli ferdig at jeg er enda litt gelè i beina. Skal ta det litt rolig idag, men kjøkkenet må jeg (vi) bli ferdig med så vi faktisk kan bruke det. Blir så dyrt å bare spise ute!

Skrevet 18.05.2017 kl.12:45. Ligger i kategorien Livet. 0 kommentarer

Kommentarer


Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits