2

Hei og god kveld kjære lesere!
Siden søndag har vi pakket ned, kjørt flyttelass og pakket opp. Det har gått i ett sett og eneste gangen vi har slappet av er når vi har lagt oss som ikke har vært før på 01. - 03. på natta. Men nå begynner vi å bli ferdige med flyttelasset! Har bare igjen 3-seteren vår, kjøleskap, oppvaskmaskina og komfyren vår så er vi ferdige. Vi (jeg) holder enda på å pakke ut i ny leiligheta og det er en del ting som må bli kjøpt (som f.eks skap på bade, kjøkkenmøbler & spisestue), så tror ikke vi blir ferdige jeg før i slutten av sommeren faktisk. Alt koster jo penger så det blir kjøpt litt etter litt. Ny kleskommode må jeg også ha siden Nick Kenny & Martin ødela min mens de løftet den på vei opp..Ganske surt egentlig siden det er kanskje 1 måned siden den ble kjøpt, men jaja!

Ellers så har vi ikke internett her enda. Det skal bli lagt inn fiber men siden det er venteliste kan det gå så lang tid som til August før vi får internett.. Kan dere tro jeg fikk noia eller mtp bloggen ?! Men heldigvis har Martin kjøpt sånn mobilt nettverk greie, så da får jeg til å blogge likevel! Men nå går jeg i dusjen før jeg legger meg så jeg får en ordentlig god nattssøvn før 17.Mai feiring imorgen. Under har dere noen kjappe bilder av leiligheten vår. Bildene ble tatt litt i hast før vi begynte å løfte inn møbler og kasser osv. Så bedre bilder kommer når alt er kjøpt inn og vi er virkelig kommet oss inn her. Så langt trives vi utrolig godt!

Leiligheten vår


- Soverommet til Mia (og etterhvert den lille i magen).

- Badet.

- Soverommet til meg & Martin.

- Verandaen vår.

- Stua.

- Kjøkkenet.

- Boden/gutterommet til Martin.

Skrevet 16.05.2017 kl.23:06. Ligger i kategorien Livet. 2 kommentarer

Kommentarer

Nina: Takk. :)

Kommentaren ble skrevet 18.05.2017 kl.12:10

Nina

så fint:)

Kommentaren ble skrevet 17.05.2017 kl.13:05

Skriv en ny kommentar


Cassandra Lysgård

Cassandra Lysgård | 22 | Brumunddal | Martin & Mia | Hjemmeværende & gravid

På min blogg kan dere lese om alt fra en travel småbarnshverdag og graviditet til skjønnhet og mote. Håper bloggen faller i smak!

Kontakt: Cassandralysgard@outlook.com

Vsco

Twitter

Bloglovin

Instagram

Siste innlegg

Follow Blogglisten Lukk

Bloggdesign
hits